Манталитетът на българския фен!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Манталитетът на българския фен!!

Мнениеот slavia_forever » 27 ное 2011 20:22

cska_90 написа:Незнам дали е трябвало да ни изхвърлят-но ВАС трябва-заради това, че нямате осветление и ни лишавате от това да можем да подкрепим отбора си -като се налага да играем по обяд-да затова съм сигурен,че трябва или да ви задължат да си направите или да ви изхвърлят!!

Не знаеш дали вас е трябвало да ви изхвърлят от "А" група, но за нас знаеш, при положение, че няма правило по което да го направят. Защо не излезнеш с предложение всички без осветление, неизгодни като време за цесекарите идващи от провинцията да ги махат от "А" група?! Ок, да направят такова изискване и да ни махат. На мен ми е ясно, че трябва да ви обслужват слагачески. Иначе по правилата трябваше да ви изнонят от групата, но даже и вие нямате "топки" да си го признаете, нали?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 ное 2011 21:09

slavia_forever написа:
Red_Girl написа:
slavia_forever написа:Да. Верността на публиката на ЦСКА с 10 лв. ли се измерва? Одобряваш ли боя между феновете на ЦСКА и в това ли се измерва подкрепата за отбора? Трябваше ли съобразно правилника да ви изхвърлят от "А" група за това, че нахлухте в Мездра и даже в Ловеч миналия сезон, когато бяхте минали загражденията и бяхте на пистата? Карате ли се, обиждате ли се и обвинявате ли се по форумите, в частност в този форум за посещаването/непосещаването на мачовете и за раздвелението между фракциите? Свързано ли е всичко изброено дотук с манталитета на феновете ви и това ли е примера, който трябва да давате на децата, за да дойдат на стадиона?

Ако имаше полиция, а не няква охранителна фирма едва ли шяхме да сме нахлули. Проблема беше в организацията на полицията .А за разделението като не знаеш, по добре не коментирай, щото за теб, ако 2 шамара са бой-няма какво да кажа. Бой в агитката не е имало-само леко спречкване. Пък и малко по малко, всичко ще си дойде на място. А и тук не става въпрос за 10 лв, защото по гостувания даваме много повече от 10 лв и сме пак най-много, следователно е смешно да ми се казват глупости от сорта, че любовта към ЦСКА е 10лв. В случая имаше бойкот, както мин. година, когато една част от феновете не посещаваха домакинските мачове.

Понеже те познавам и лично и знам, че си интелигентно момиче в реалния живот. Питам те, трябваше ли по правилата ЦСКА да бъде изхвърлена от "А" група за нахлуване? Бой с два, три или няколко шамара - къде е разликата? Къде е границата ТОЧНО с боя? Става въпрос за манталитет, половин манталитет, 1/3-та манталитет или за какъв точно манталитет?! Колко според теб щеше да бъде публиката ви, ако нямахте титли поне 5 години?! Било то и с не знам колко разделени фракции, биещи се по между си, защото аз когато съм ходил по стадионите на собствени разноски, родителите на доста от вас ("обединените" в името на ЦСКА) са били още тийнейджъри.

По време на всички катаклизми, които станаха с отбора-отново имаше фенове. Каквото и да стане, ЦСКА ще има фенове. Дори да сме си едни и същи 200-300 човека, винаги ще сме зад отбора. Както казах при положение, че нямахме абсолютно никаква преграда и нямаше кой да ни спре, си прескочихме оградите и момчетата си нахлуха. Както казах проблема беше в организацията. Такива неща трябва да се предвиждат. Но в интерес на истината много хора бяхме ЗА да ни изхвърлят и да започнем всичко на чисто и отначало. Само дето на всеки е ясно, че Левски или ЦСКА никога няма да бъдат изхвърлени, защото без тези 2 отбора първенството няма да има смисъл. И си го признавам. А относно шамарите- трябва да имаш респект и уважение към по-големите от теб и хора, които са направили много за сектора. Ето в това се крие цялата работа, че това уважение липсва.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 ное 2011 22:31

Red_Girl написа: Само дето на всеки е ясно, че Левски или ЦСКА никога няма да бъдат изхвърлени, защото без тези 2 отбора първенството няма да има смисъл.

точно обратното - тогава и само тогава то ще има смисъл...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 ное 2011 23:29

slavia_forever написа:
cska_90 написа:Разделението стана за добро и незнам защо изобщо го коментираш!!В момента секторът е на 90% обединен-това че 10тина души се опитват да го играят сечено не ни прави разделени!!

10 човека? :shock: :lol: Ама ти сериозно ли?
cska_90 написа:Прословутите бойща-първия нз защо стана-явно е заради момиче както каза С. , а втория стана на метри от мене заради някакъв никому неизвестен филмар,които реши да прави проблем за една НЕВОЛНО запалена седалка от факлата и тръгна с юмруците-е най-нормално беше да му се вкарат два шамара!!

Това няма да го коментирам! Нека всеки сам да си отговори, защо са безредиците и разделението в червения лагер! :?

Незнам защо продължавам да се опитвам да ти обеснявам и все пак!!

1.Еми 10 да- ела на Армията и виж колко седят зад Офанзива и колко около Дучето-т.е. в центъра на сектора-ако ми преброиш повече от 10-15-те черпя веднага!!Сеа не бройм хората-идващи 3 пъти на мач в годината-а тези ,които са редовни!!!!
2.Да, естествено,че беше неволно запалена-защото седях точно зад нея-момчето просто сложи факлата между редовете и уж негорящата седалка на националния се запали-което беше абсолютно НЕумишлено-кво пак се правиш на неразбрал??
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2011 11:48

Rivaldo10 написа:slavia_forever, можеш ли да ми разясниш, колко публика сте събирали преди 30,40 и 50 години, предполагам си добре запознат с историята на отбора и феновете ви. От доста време търся отговор от славист на този въпрос и се надявам, че сега ще получа отговор.
Предполагам, че това ми питане се вписва в темата. :?

Писах ти на лична, ето ти и няколко изображения от 70-те години например:
http://retro.zone1913.com/g1/images/Agitka-72.jpg
http://retro.zone1913.com/g1/images/Agitka-79.jpg
http://retro.zone1913.com/g1/images/Agitka-77.jpg

И все пак това не е тема за броя на публиката, а за манталитета й.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2011 11:57

Red_Girl написа:на всеки е ясно, че Левски или ЦСКА никога няма да бъдат изхвърлени, защото без тези 2 отбора първенството няма да има смисъл.

Ето затова няма футбол в България. Манталитетът и мисленето, възприемането на отбора ти - всичко започва от там. Докато отборите в България са придатък на два отбора, не виждам изход за футбола ни.

И още нещо, като говорите за манталитет, проява на какъв манталитет е това?
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2011_11/botev_cska/images/IMG_6721%20copy.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 12:14

Ако отговоря, ще стана прекалено брутална и ще се почне един спор. Някой път като се видим ще ти кажа защо и как. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 ное 2011 12:26

Мдаа, типично като създателите си- при тях неудобните истини се коментираха така тайничко и на ушенце. Ще ти бъдем наистина благодарни да си спестиш брутализмите, транспаранта е достатъчно такъв :!:
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 12:28

BLUE CHAMPIONS написа:Мдаа, типично като създателите си- при тях неудобните истини се коментираха така тайничко и на ушенце. Ще ти бъдем наистина благодарни да си спестиш брутализмите, транспаранта е достатъчно такъв :!:

Все едно вие не бяхте толкова брутални, когато пеехте за Коки, след като го бяха пребили. Ае спести ми го и ти...Не минавате по-далеч. ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 ное 2011 12:32

Red_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Мдаа, типично като създателите си- при тях неудобните истини се коментираха така тайничко и на ушенце. Ще ти бъдем наистина благодарни да си спестиш брутализмите, транспаранта е достатъчно такъв :!:

Все едно вие не бяхте толкова брутални, когато пеехте за Коки, след като го бяха пребили. Ае спести ми го и ти...Не минавате по-далеч. ;)

И това е базата ти за сравнение :o :shock: "Велико" просто, да оскверняваш паметника и да се гавриш с паметта на починали легенди в спорта...
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”