Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Срам и позор за Бфс!

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 23:30

zlostar написа:
POPCORN написа:
zlostar написа:Абе, шматко, абе, Пуканке. Аре поне днес млъкни. Я ми кажи за над 20те боНбички във Враца преди 2 дена дали и 1лв глоба ще платите. За сметка на това Ботев Вр е наказан с 1000лв. Аре точно ти да не се обаждаш. Една от боНбите даже беше взирвена в близост до полиция и пожарникари. Странно що за това няма и 1 ред.

еми ще платиме сигурно.те поне откъм пари не се правят на путки :lol: :lol:

Кога? Наказанията са ясни...Вас ви няма при потърпевшите...Май понеже си бяхте платили в аванс, ама врътката нещо не стана, та сега тактично ви спестиха наказание

ами като си толкова обективен, Ботев Враца заслужаваха ли парично наказание?Те се скъсаха да мятат шишета по страничнич съдия и от едната и от другата страна ?Тях , защо не ги наказват , ами ги наказват само с пари а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?

Мнениеот -Ицо- » 09 ное 2011 00:30

Кво пак оревахте орталъка тука бе?Човека влезе и си излезе, цялото нещо продължи сигурно по-малко от минута.Нито е имало боеве, нито някакви размирици, просто един пиянка.Решението си е напълно коректно, сигурността на стадиона не е била на ниво, но фенове и агитка не са направили нищо с което да заслужим по-сериозно наказание.А за БФС, то някой още в началото си го каза - там просто не обичат да мислят.Левскари и ЦСКА-ри да се жалват от съдийски тесли е не само смешно, но и доста нагло.Най-редовно "големите" отбори(ВСИЧКИ) ги побутват, а като прибавим към това и завидната некомпетентност на повечето ни рефери става един сеир, дето нийде по света го няма.Така че стига сте мрънкали, вечното "дерби" едвам събрахте 10000 човека и полицията пак организира игра с публиката, ние бяхме 6000(+ 2 коли шопи) и за един ферментирал зарзават ще ни свалите кожите тука...
"Some folks are wise and some are otherwise"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 ное 2011 00:37

Не наказват Берое с лишаване от домакинство,а слагат само глоба.Тайния анекс е да легнат на Левски.Така хем беройските босове ще вземат парите от билетите и рекламите,които иначе няма да вземат,хем галеника на БФС,който е много много слаб извън София и е АБСУРД да победи Берое в истински мач в Стара Загора пред местните фенове ще си вземе 3-те точки.Иначе отиват на командно дишане и столчето на тоя новия треньор ще се заклати още преди да е седнал.То голям цирк беше с Локо Пд,голямо нещо.на полувремето при 1:2 седящите един до друг Коко Динев и Борат май обмениха телесни течности,че се стигна дотам за 1 минута да пуснат 2 гола,да ги пускат като на парад,щото до този момент куците отсреща нищо не можеха да направят...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2011 01:41

POPCORN написа:
Наказвали са ви, защото има за какво - колко пъти нахлувахте на терена? Ако има причина даден отбор да бъде наказан, то трябва да е наказан, било то Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец и който и да е. Левски го наказаха, за нещо, което не е описано в доклада и то с наказание, което не се ползваше от години. Берое не ги наказват (нищо лично към тях). Локото ги наказват за нещо, което само съдията е видял, вас не ви наказват, а има доказателства. Правиш ли разликата? Както и миналия сезон Дембеле отнесе назакание за дърпане на страничния съдия. Я ми кажи, от онзи случай, колко играчи са наказани за това, за което бе наказан тогава Гарата? Правилата са за всички, а не за този или онзи!

а Левски от 2009 до сега не е заслужавал да го накажат така ли ? :lol: :lol: нема мсисъл повече спориме!Колко играчи са дърпали фанелката на странични съдия?Аз не си спомням дори да има един.Аз какво съм виновен,че съдиите нарочно не го правят.По тая логика футболистите на Ботев тая седмица трявбаше да бъдат поне изгонени 2ма след като даде дузпата!Защо не ги дава а?

Вие прекъсвате мачове на 3 пъти за 2 години,а не ви наказаха,както си му е реда,феновете на Левски никога не са се държали по този начин!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 ное 2011 01:43

-Ицо- написа:Кво пак оревахте орталъка тука бе?Човека влезе и си излезе, цялото нещо продължи сигурно по-малко от минута.Нито е имало боеве, нито някакви размирици, просто един пиянка.Решението си е напълно коректно, сигурността на стадиона не е била на ниво, но фенове и агитка не са направили нищо с което да заслужим по-сериозно наказание.А за БФС, то някой още в началото си го каза - там просто не обичат да мислят.Левскари и ЦСКА-ри да се жалват от съдийски тесли е не само смешно, но и доста нагло.Най-редовно "големите" отбори(ВСИЧКИ) ги побутват, а като прибавим към това и завидната некомпетентност на повечето ни рефери става един сеир, дето нийде по света го няма.Така че стига сте мрънкали, вечното "дерби" едвам събрахте 10000 човека и полицията пак организира игра с публиката, ние бяхме 6000(+ 2 коли шопи) и за един ферментирал зарзават ще ни свалите кожите тука...

Приоритет е българина да прави от мухата в слон. И най-малкото и несъщественото ще го хиперболизира, за да заприлича на нещо "сериозно" и белкем му повярват...

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 09 ное 2011 09:33

1 фен ,докато получавал медицинска помощ на пистата , чува съдийски сигнал и си мисли , че мачът свършва. Излиза на терена и го изкарват . Дотук нищо по- сериозно . Проблемът на БФС е , че това лице е било в нетрезво състояние , за което наказват клуба , а не служителите на МВР , които са пропускали зрителите на входа..
[offtopic]Имаме едно градче,
"Загорка" бирата тече
и нека разберат гове*ата,
че шампион е Берое!

Берое Зара шампион,
а за леФски *** от слон
и нека разберат гове*ата,
че шампион е Берое![/offtopic]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 09 ное 2011 10:15

POPCORN написа:ами като си толкова обективен, Ботев Враца заслужаваха ли парично наказание?Те се скъсаха да мятат шишета по страничнич съдия и от едната и от другата страна ?Тях , защо не ги наказват , ами ги наказват само с пари а?

Обективно може би и те заслужаваха малко по- голямо ПАРИЧНО (все пак не е уцелено нито едно длъжностно лице) наказание, но някой беше гузен и за това само 1000лв. И все пак за ботилки вода - наказание, за боНби - НЕ. Къде е логиката???

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 09 ное 2011 10:40

А уу не мога да разбера с к ви очи някой хора живеят сигура от 50 мача да речем м/у БЕРОЕ и Левски поне 45 мача БЕРОЕ е рязан с теслата по главата за толкова много години толкова рязане и накрая да ми излиза някой и да ми реве ..... ПРОСТО неам думи искам от тук нататак всеки мач да ни подпират с/у левски за да ви стане ясно как сме се чуствали нии ...... НА НАС СА НИ ДАВАЛИ ЧЕРВЕН КАРТОН С/У левски ЗАЩОТО ИГРАЧ ВКАРВА ГОЛ РЕЗУЛТАТА Е Х И СЪДИЯТА ДАВА КАРТОН С ДОВОДА ЧЕ БИЛ СИ СВАЛИЛ ФАНЕЛКАТА ДА АМА НЕ НИКОЙ НЕ СИ СВАЛИЛ ЕКИПА АМА НАЛИ ТРЕБЕ да НИ ЕБНАТ И ТАКА ......
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 ное 2011 12:19

Лично на мен отборът на "Берое" ми е симпатичен. Доволен съм, че мачът ще се играе пред публика и ще се създаде подходяща атмосфера, защото стадион "Георги Аспарухов" на мача срещу "Локо" - Пловдив, въпреки добрата за нашите стандарти игра на двата отбора, представляваше тъжна картина. Надявам се отново да стане добър мач, без грубости, а агитките на двата отбора да не правят простотии. Естествено, че искам "Левски" да спечели, но няма да мокря възглавницата в нощта след мача, ако загуби. И още нещо, аз не искам "Левски" да става шампион винаги и на всяка цена. Аз съм за хубава и честна игра, без съдийски подаръци и без съдийски тесли.
[offtopic]Поздрави на колегата от Стара Загора (той си знае кой е) :)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 ное 2011 14:00

Кептън, тенк ю за поздрава.

Реално май трябваше да ни накажат.Но не съм запознат ,а и не ми се занимава с актовете на БФС и са ми през... Те тълкуват както им е изгодно.
Относно мача- еми слаби сме ще паднем 1:2 или 0:1 .Това с уговорките не ми се вярва и се надявам да няма.
Два трагични отбора ще мъчат топката, надеждата ми е във феновете!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Футбол - България”