Таско Тасков свири ЦСКА-ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Таско Тасков свири ЦСКА-ЛЕВСКИ

Мнениеот Tommi » 27 окт 2011 20:28

THE RED SNAKE написа:Ето на господата по-горе това линкче... какво се излезе за Таско Тасков... чий юноша се оказа според неговите думи ;) . Същото инфо го има в днешния брой на един спортните ежедневници.

http://www.sport1.bg/sport1/node/235502

Точно от този сайт ли реши да дадеш информация? :lol: :lol: Изключително обективна статия. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 28 окт 2011 18:42

Tommi написа:
THE RED SNAKE написа:Ето на господата по-горе това линкче... какво се излезе за Таско Тасков... чий юноша се оказа според неговите думи ;) . Същото инфо го има в днешния брой на един спортните ежедневници.

http://www.sport1.bg/sport1/node/235502

Точно от този сайт ли реши да дадеш информация? :lol: :lol: Изключително обективна статия. :lol: :lol:

Насочващата ми мисъл, юначе е, че съдията Тасков е минал през ЦСКА и Левски и на всичкото отгоре е юноша на Левски, а не ЦСКА. Това са точно думи на съдията Таско Тасков. Не съм си ги измислял аз. Ако наистина статията ти се струва "обективна" другия материал който също потвърждава това нещо е във вестник Тема спорт. Дано поне там тази статия във вестника ти се стори обективна ;) .

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 окт 2011 15:14

Тодор Батков пред английски медии след мача:

"Дис бългериън хомосекшуал броук дъ гейм! Дъ бойс край ин дъ дресинг руум!" :lol:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”