Защо са ни празни стадионите?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо са ни празни стадионите?
AN71 написа:george_speed75 написа:Който няма желание ще ходи.Останалото е тинтириминтири ,че имало хулигани и че хората нямали пари.
Е пич ти си направи най -простичка сметка след като средната заплата е 300-400 лв как ще си позволи човек от провинцията да отиде на мач на Левски да кажем като ако отида със сина ми ще отидат поне 100лв . Четири мача в месеца колко пари правят дори и 6оо лв да взимаш пак не може да си го позволиш така че , това е причината другата е сега например аз и да имам възможност и няма да отида не искам на 40 г да получа някой инфаркт заради малоумници като господата Батков и Иванов
Като си човек от провинцията, подкрепяй местния отбор ,а ако си от малко населено място в което няма отбор ,то в близкото такова ,ще има ,и ще можеш да ходиш поне два пъти в месеца да гледаш футбол наживо!
Стадионите са празни.........................защото са празни ,има къде да си купя нещо за хапване на полувремето,има къде да отида по нужда без да се издрайфам,също така има и седалки на които да се разположа удобно ,има козерки които да ме пазят от дъжда който се излива над стадиона ,и.... други такива удобства! За да не бъда недоразбран ще кажа ,че присъствам на 70-80% от мачовете на любимия ми отбор,включително и гостуванията, и тези неща не ми правят голямо впечатление ,но за тъй наречените умерени фенове(макар и аз да се имам за такъв,но има и по-умерени от мен) ,това са част от нещата които ги карат да не ходят по стадионите.
Върни се в “Футбол - България”