Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
rado. написа:онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.
и пак ще бъде така,убеден съм.
Asterix написа:Паразитите във В група им се надуваше двойно бройката на всеки техен мач , не ми се мисли някога ако влезнат в А група по колко ще ги изкарват на мачове ...
пс: Колегата от Враца , който писа в началото дали знае , че техните фенове се имат с нашите и си ходят по мачове и 2те агитки ?
пс2: Посещаемостта е спорна за това кой бил с най-добра посещеамост като гост. Но не са Левски и Цска , защото може да не се съгласите с мен но от София пътуват максимум по 10 коли , всичко друго е от областта в която ще се играе мача на дадения отбор. Като цяло Пловдивските клубове + Берое , Литекс се мъчат и донякъде успяват и толкова.
http://www.youtube.com/watch?v=69b2AH1J ... dded#at=11
rado. написа:]
93-та бях на 15 и много добре си спомням,какво бешеЗа комплекси при нас да говорим е все едно да кажеш,че Цветан Василев е бил на мач на сдружението,тоест нещо виртуално ! Докато сьвсем скоро комплексите ВИ льснаха и всички ги видяха,след случая с мечето,или това не беше комплексарска работа....А
bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !
sokkoban написа:bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !
хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?
sokkoban написа:bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !
хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта