Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот rado. » 03 юли 2011 20:45

Иначе голяма тема,голямо нещо :lol: То ние в Пловдив за водна топка да говорим ще го обьрнем на Локото и Ботев,а тая тема в неделя вечер.....май ще е стршно,като гледам пак останахме сами(Левскари и Цесекари се наговориха) :lol:

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 03 юли 2011 20:46

rado. написа:онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.
и пак ще бъде така,убеден съм.

Ехе айде пак се размечтахме :lol: Тогава имаше 50 безплатни автобуса по 50 човека,колко прави :?: И кво другите 10000 с коли а :lol: :lol: Да не говорим,че такива хора отидоха тогава,че направо настрьхвам :lol: А как се вьрнахте.... :roll:[/quote]

Добре де не ти ли стига акъла, че има хора дето са ходили на този мач?
АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и
Това е присъщо за вас имате едничка цел в живота да мразите![/quote]
Да а аз бях в 839-и :lol: А следващия пьт като се класирате за финал за купата,освен безплатни автобуси,раздайте и по едно бурканче кисело мляко,да идат и пенсионери,освен другите безделници :oops: П.С.Дано все още сьществува киселото мляко тогава![/quote]
абе вас как не ви е срам да спорите вобще,акъла ми не го побира направо.понапалните що годе стадиона на ващо смешно дерби и в някой друг мач от евротурнирите и то срещу по-хубавите отбори и голяма работа сте.кажи ми къде сте срещу Видима,Калиакра,Черноморец и т.н. говорим за вярност на феновете,а верния фен ходи на всеки мач.статистиката от последния сезон е ясна и категорична-ОТ В ГРУПА ВИ БИХМЕ ВСИЧКИ ПО ПОСЕЩАЕМОСТ,ФАКТ.така,че вие най-малко имате право да говорите.за двете дербита също няма какво да се говори.от поне 15г нямате по-посетено дерби от нашето ПЛОВДИВСКОТО.то не е ВЕЧНОТО ДЕРБИ,а е МЕЧТАНОТО ДЕРБИ ;) ВСИЧКО ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ СОФИЯ Е-1 500 000 ЖИТЕЛИ,а ПЛОВДИВ Е 360 ООО.МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ ПРОСТО НЯМА.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 юли 2011 20:47

Asterix написа:Паразитите във В група им се надуваше двойно бройката на всеки техен мач , не ми се мисли някога ако влезнат в А група по колко ще ги изкарват на мачове ...

пс: Колегата от Враца , който писа в началото дали знае , че техните фенове се имат с нашите и си ходят по мачове и 2те агитки ?

пс2: Посещаемостта е спорна за това кой бил с най-добра посещеамост като гост. Но не са Левски и Цска , защото може да не се съгласите с мен но от София пътуват максимум по 10 коли , всичко друго е от областта в която ще се играе мача на дадения отбор. Като цяло Пловдивските клубове + Берое , Литекс се мъчат и донякъде успяват и толкова.

http://www.youtube.com/watch?v=69b2AH1J ... dded#at=11

....Литекс....................ахаххаа-край!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2011 20:47

По-темата на верните фенове за мен,не са нито Левски и ЦСКА,нито Локо Пд и Ботев нито Борое,Миньор,Нафтата или Черно Море а колкото и старано да звучи на вас са Локо Сф и Славия.Те са малко но верни винаги ходят по 50 човека поне а агитките не са им по-големи от 150 човека да речем!!!Дори си ходят на гостувания пичовете.
По-темата за гостуващата агитка без да си крива душата това е Локо Пд.Ние с ЦСКА на гостувания идват много хора извън София и не се брой нещо като хората работа тогава.На практика освен в Перник,Ловеч и Пловдив в другите гостувания хората от провинцията са много по-големия процент от хората.Феновете на Ботев да не се сърдят тази година евала им правя за гостуванията но в предишните години бяха много зад Локото в тая работа.На Герена и Армията сте идвали по 150 човека даже по-малко.А Локото под поне 800 човека не помня да са падали.За хореота и пирота на вас в Пловдив не ви липсва нищо друго освен масата с хора.Просто наще агитки на Левски и ЦСКА са поне два пъти по-големи(Сектор Б на Герена е за 6000 а на националният целия Б сектор е за 12 000 а вътрешната част за 7000) ,и това придава визуална измама за класа при нас,а всъщност не е друго освен маса!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 юли 2011 20:53, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 юли 2011 20:48

Преди да им сложат броячите бяха по 7-8 хиляди всеки мач. След като им ги сложиха станаха 3 000. После без да искат, броячите се развалиха, защото на стадиона нямаше повече от 1000 верни бултраси :lol:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 юли 2011 20:52

Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 20:53

rado. написа:]
93-та бях на 15 и много добре си спомням,какво беше :!: За комплекси при нас да говорим е все едно да кажеш,че Цветан Василев е бил на мач на сдружението,тоест нещо виртуално ! Докато сьвсем скоро комплексите ВИ льснаха и всички ги видяха,след случая с мечето,или това не беше комплексарска работа....А :?:

И какво беше?
Ще не говориш по темата ами изместваш?
Знаеш ли че това твойто си име медицински термин? :mrgreen:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 20:53

bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 юли 2011 20:54

sokkoban написа:
bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?

Стига да не искарам снимка да се видите 8 човека на герена ! и 13 на армията

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2011 20:59

sokkoban написа:

хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?

И кога сте били повече от Локото на Герена я ми кажи като на левскар който ходи доста на мачове!!!Аз повече от да кажем 500 човека(много силно преувеличено) не съм ви виждал на Герена.А Локото като станаха шампиони 2 пъти пълнеха клетката на макс.Казвам ти го бяха колкото Цесекарите на Герена,тогава се играеше на клубните стадиони мача.Единия мач с Локото беше декември и свърши 1-1 за купата а другия беше пролетта и свърши 3-0 за нас.Това е чистата истина с ръка на сърцето си го признавам,не лижа гъза на никой.
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 юли 2011 21:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”