До къде я докарахме

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
HEATSEEKER написа:Ако може да се нарекът още ''Отборът-Б група'', те никога не са изпадали във ''В'' група, ,,,,,
Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
d345 написа:Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
А ви сте ромски.мНали във вашият край ставаха пазарите накалайджиите.Сигурно и твоята жена е от там!!!
Joro_Barca написа:зеленобелия написа:От другия сезон се завръщат дербитата Каварна-Търговище и Разград-Търговище на ниво А група.
Кви дербита са били тия , и трите отбора са пълни мишки и не са играли в А група
Avgusta 1916 написа:d345 написа:Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
А ви сте ромски.мНали във вашият край ставаха пазарите накалайджиите.Сигурно и твоята жена е от там!!!
Млък бе селски , гледй си там лозето и не се занимавай с нас![]()
Прав е пича , рязан край сте и точка!!!
Не си прави труда да ми отговаряш ,няма нужда:!:
rebelheartous написа:RUSE написа:Видяхте ли по БТВ, целият град излязал на площада и празнува. Зари, фойерверки, шампанско, вино. Всички играчи са посрещнати като герои! Благородно им завиждам за мига и радостта. Защо не тези измъчени хорица да се порадват!
Кои новини, че не им го виждам на сайта?
Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта