Sole написа:Гара Дембеле написа:MORSKI всички знаем по какъв начин завършихте на трето място
Ако, не са Ви измислените дузпи и подпирания във всички мачове на ФК "Бай Ганьо", не на 2-ро,ами на 12-то място трябва да сте!
Даже в А окръжна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sole написа:Гара Дембеле написа:MORSKI всички знаем по какъв начин завършихте на трето място
Ако, не са Ви измислените дузпи и подпирания във всички мачове на ФК "Бай Ганьо", не на 2-ро,ами на 12-то място трябва да сте!
james написа:Аз пък искам всичките 5 да ни върне дето ни ги взе срещу морето тази година ,щото есента пак той ви свири глупости да ви добута до 1:0
anton950 написа:Само в България ги има тия работи.Както казваме българите всяка държава си има мафия,но само в Балгария мафията си има държава.Черно море е собственост на прослувутата мафиотска групировка ТИМ от Варна.В ТИМ са:Алексей Петров-един от най-големите престъпници в страната,познат много добре на всички,заради акцията ,,Октопода,,,Веселин Данов-обвинен за сводничество и участник във Вип Брадър 2,както и някои от ръководителите в Черно море.Та мисълта ми е,че тия хора,свързани с тая групивка и управляващи сега ПФК Черно море правят какво си поискат по стадионите.Пресен пример за това е 22.11 2008 година на полувремето на варненското дерби между Черно море и Спартак Варна в тунела на стадиона е ударен и заплашен играч на гостите от Спартак-Велимир Иванович(мисля че беше) и това психически повлиява на отбора,който след 0:0 на полувремето,допуска цели 5 гола през втората част.Черно море и доста мачове са и купували,но те някак си са в сянка.Никой не говори за тези факти.Това със Антон Генов не е за първи път.А замислете се кой трябва да играе в Европа-Черно море-със ръководители мафиоти и налитащи вече на съдии,Локо София-един смешен,страхлив и определено продажен отбор(визирам най-вече изпуснатото 3-то място през 2010) или феномена Берое,стигнал от Б група до Лига Европа и Локо Пловдив-отбор с 2-ма убити президенти за 2 години,преживял всичко лошо през последните години,но с верни до гроб фенове.
4oKuTo написа:Мачовете на Черно море с Калиакра и Берое няма да са във Варна.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта