ми няма да форумен и само ще ти казвам че няма да бтв новият ще или тв 7 или канал 1PFC Litex написа:Каква сила има един форумен залог?
Излъчват ли се мачове и през новия сезон, то цената отново ще бъде редуцирана и същата ще е по-ниска.
Тук ще ти отворя една скоба, а ти си ако искаш вярвай в каквото щеш, защото няма луд да вади пари за нещо след като от него не може да генерира някаква печалба
Едно риалити предаване прави определен рейтинг. Ако говорим за бТВ, то това е около 0.9-1.2 млн зрители. Един епизод на риалити продукция струва приблизително 10 000 лева (зависи от бюджета, броя епизоди и т.н., но средната стойност е толкова). Един епизод на турски сериал е ~5000 лв. Т.е. два пъти по-евтино. Да не говорим колко по-лесно и приятно от логистическа гледна точка. В същото време рекламата по време на турски сериал е по-скъпа от 20 до 100% (зависи от пояса, телевизията и пр.) И за капак рейтинг не пада под 1.6 милиона зрители.
Футболът ни за да генерира интерес трябва да се почне от стадионите, от телевизията дадоха предписания какво да се направи за да бъдат разположение камерите по-удобни и собствениците на клубове и това ненаправиха, ми кофти, но във времена на криза лудите останаха по-малко, то и едно отразяване правят в момента, че ми се плаче.
Край с мачовете по телевизията?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Край с мачовете по телевизията?
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:СЪДЯТА НЕ Я СВИРИ ТАЯ ЗАСАДА МА НАЛИ СИ ТЪП КАТО ГЪЗ ВАЖНО Е ДА ГО КАЗВАШаби написа:Язък!Вече мяма да мога да гледам засади,като тази снощи в Каварна!Галчев подава,нападателя тръгва сам с/у вратаря,но НЕ,по правилника на някои съдийчета-не може така!
УМНИЯ,я кажи къде беше флагчето на страничния!Освен ако не стои в твоя умния за...к!
kiko75 написа:ми няма да форумен и само ще ти казвам че няма да бтв новият ще или тв 7 или канал 1
За Канал 1 само мога да се посмея малко, те не можаха да съберат 100 000лв да излъчват мачовете на националния отбор, та за цяло първенство.
Канал 1 трябва да я закрият, защото няма по-голяма яма от която се смучат нашите пари.

аве ръб ти виш какво свири главния а не кво вдига страничния главния не оважи засадата и свири фал за игра с ръка на глупака от калиякрааби написа:kiko75 написа:СЪДЯТА НЕ Я СВИРИ ТАЯ ЗАСАДА МА НАЛИ СИ ТЪП КАТО ГЪЗ ВАЖНО Е ДА ГО КАЗВАШаби написа:Язък!Вече мяма да мога да гледам засади,като тази снощи в Каварна!Галчев подава,нападателя тръгва сам с/у вратаря,но НЕ,по правилника на някои съдийчета-не може така!
УМНИЯ,я кажи къде беше флагчето на страничния!Освен ако не стои в твоя умния за...к!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
ми със сигорност ти казвам ще игрят по пърчка на определени политициPFC Litex написа:kiko75 написа:ми няма да форумен и само ще ти казвам че няма да бтв новият ще или тв 7 или канал 1
За Канал 1 само мога да се посмея малко, те не можаха да съберат 100 000лв да излъчват мачовете на националния отбор, та за цяло първенство.
Канал 1 трябва да я закрият, защото няма по-голяма яма от която се смучат нашите пари.
и ако кАНАЛ 1 спечелят ще дават по 1 мач другите права щев ги препродават
-
santi_santi
- Контакти:
Единственият губещ ще бъдат феновете на българският футбол,на клубовете все ще им е тая тез пари ще ги изкарат от" тото"дори ми се струва че на президентите по им е изгодно да не им дават мачовете по ТВ .Другото тези пари,които се искат за първенството са страшно много за продукт с 'лошо опаковка",но за това са виновни и бившите мо и да са настоящи шфове на ТВ
2 и ПРО БГ които преди години дадоха нереално висока цена за правата с цел привличане на зрителски интерес а след закупуването на БТВ просто стана безмисленно даването на пари от тяхна страна
2 и ПРО БГ които преди години дадоха нереално висока цена за правата с цел привличане на зрителски интерес а след закупуването на БТВ просто стана безмисленно даването на пари от тяхна страна
- raZorblade
голямо важно,че нямало да ги дават по телевизията ....
тъкмо феновете , които наистина обичат отборите си, ще са на стадиона ...
и ще стане ясно на цяла България, отново и за пореден път, че най-великите и верни фенове са в Пловдив -тези на Ботев и на Локо..
това е истинския капитал на един клуб ..и в пряк и преносен смисъл ...Когато отидат 7 000 на "Колежа" или толкова на някой супер мач на Лаута , клубът освен престиж и подкрепа от феновете, печели и реални пари от тях ...
софийските клубове с един файтон публика , като Славия и Локо Сф много ясно,че ще искат пари от ТВ ...
но за сметка на какво ?!?1 на качествен футбол ли ?!?1 Да беее, да !
тъкмо феновете , които наистина обичат отборите си, ще са на стадиона ...
и ще стане ясно на цяла България, отново и за пореден път, че най-великите и верни фенове са в Пловдив -тези на Ботев и на Локо..
това е истинския капитал на един клуб ..и в пряк и преносен смисъл ...Когато отидат 7 000 на "Колежа" или толкова на някой супер мач на Лаута , клубът освен престиж и подкрепа от феновете, печели и реални пари от тях ...
софийските клубове с един файтон публика , като Славия и Локо Сф много ясно,че ще искат пари от ТВ ...
но за сметка на какво ?!?1 на качествен футбол ли ?!?1 Да беее, да !
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
Бтв блъфира и накрая ще свали цената и ще купи правата. Ако не - Булсатком.
Тв е най-големия враг на посещаемостта - не стига, че някои предпочитат да гледат от вкъщи а и часа определят... и хич не ги интересува колко зрители ще има на трибуните. Ама и президентите като искат пари от тв, а не от билети така ще е. Аз съм против тв, иначе публиката няма да се върне.
Тв е най-големия враг на посещаемостта - не стига, че някои предпочитат да гледат от вкъщи а и часа определят... и хич не ги интересува колко зрители ще има на трибуните. Ама и президентите като искат пари от тв, а не от билети така ще е. Аз съм против тв, иначе публиката няма да се върне.
- boston celtics
- Контакти:
Смешници...Кой ги гледа тия бе...Освен,ако не е някое от дербитата,които са 2,3 на полусезон,иначе се излагат..Провинциалните отборчета,които имат фенове да ходят на домакинските мачове,а пък ако са им много големи фенове да пътуват и за гостуванията,ама да дават и да пълнят програмата с некачествени мачове-5,6 на кръг....Не,мерси...По-добре,както си беше преди - по канал 1 - по - един мач на седмица или най-много 2 ,ако има някое дерби и толкова...Аре чао от мен
. Просто изказвам мнение
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Върни се в “Футбол - България”