Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Какво е по-важно за вас титлата или играта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 17:40

parvanoff написа:
Lord_Dexter написа:
NIKSANA написа:Здравейте,
забелязах много нападки и хапливи коментари, че ЦСКА може да спечели купа, а Левски нищо. Обръщам се в форума за БГ футбол с целта да обхвана всички фенове на всикчи отбори. Кое е по- важно за вас..да гледате как отборът ви играе футболът, за който мечтаете или да спечели титла/купа без значение от играта и стилът????
Ще помоля модераторите да го направят като анкета.
Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!

Само да попитам - харесва ти футбола, който показва Левски ли ????? Странно ако е така....

Вземи да попрочетеш малко темата преди да задаваш излишни въпроси. ;)

Благоадря, че ме изпревари!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 26 апр 2011 17:45

AlexandrePato написа:Ами и според мен е по-важно добрата игра на отбора,но с добра игра ще има и резултати.

Срещу чернодрешковци са падали и по-силни отбори от нас.Мен лично ме интересува да направим добро представяне в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2011 17:52

Нещата са пределно ясни - абсоютно нито един фен няма да има нищо против ако отборът му играе грозно, но печелившо, от друга страна въобще няма да го топли красивата игра ако накрая не спечели нищо и просто се кротне на 5 място.
PFK_Levski написа:
big4eto написа:
jeliotr написа:Има отбор който само от титли се интересува не от игра

ВИзираш Тошко Батков ли ? Или феновете на отбора му ? Гледам ЛИТЕКС и виждам един много добре изглеждаш отбор поне за стандартите на БГ футбола :!: Най-малко допуснати голове,най-много вкарани голове,водач в класирането с 8 точки и нито една загуба :!: Какво повече можем ние феновете на шампиона на БГ да искаме от отбора си ? ШАМПИОНИ

Levski ima nai mnogo vkarani golove v shampionata - ina4e dobyr opit .

Sorry za latinicata no nqma kak da smenq bukvite ot tuk .

Вероятно броиш и 3-те служебни гола от "мача" с Калиакра? Както и да е, 1-2 гола по средата на първенството нямат никакво значение. Значение има това, че Литекс показват постоянство в отбелязването на голове още от първия кръг, докато Левски бележеха доста през есента и зорлем през пролетта. Тази разлика между двата отбора според мен е най-показателна и обективна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2011 17:57

bezpanika написа:Бразилия - Франция 1982

Да не е 86-та ?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 апр 2011 18:09

Естествено, че купата... добрата игра какво ще ви топли като остане отбора ви с калъфки...
Естествено приятната игра е хубаво и нужно нещо, но на първо място е трофя...първо спечели точките, а после сърцата на феновете...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 26 апр 2011 18:16

Титлите и купите са важни,напримерно за отбор с традициите и класата на ЦСКА,но отбора трябва да се обича от привържениците,феновете и запалянковците независимо от резултата,играта и шанса да спечели отличие през този сезон.Най-хубаво е добра и красива игра с титли и купи,но не винаги става така.Не може винаги да се играе красиво и хубаво,някой път има и грози победи,които са по-добър вариант от красивата загуба с добрата игра.
Последна промяна от gogo_cska на 21 окт 2011 23:04, променено общо 2 пъти.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 26 апр 2011 18:26

Естествено че титлите са по-важни.За къв к...р ти е та игра,като не вземеш титла.Много отбори в днешно време,а дори и преди са печелели титли,без да играят красив футбол.Примерно Арсенал,които имат звезди като-Ван Перси,Фабрегас,Аршавин,Шамак,Беднер,Уоукът,Самир Насри и др. и играят прекрасен футбол и ти е удоволствие да ги гледаш,но какво от това-6 поредни години без титла.Тази година Венгер имаше перфектна възможност за трофей,но си пропиля шанса,пускайки резервите на финала за Калинг къп и логично го загуби.Другите 3 титли бяха мираж-Барса и Манчестър Юнайтед са неореодолими за тях.И Юнайтед без да играе кой знае колко добре,печели мачовете си.Тимът има само 5 загуби от началото на сезона във всички турнири,тоест около 35-40 мача и само 5 от тях загубени.Ето такива отбори искам да гледам.Нали за това е футбола,състезатела игра,в която имаш дадена цел-да спечелиш титла.Отбори като Левски,Цска и Литекс в България са длъжни винаги да се борят за един от 2-та трофея в страната или пък и 2-та.Тази година какво излиза,че Литекс ще стане шампион,без да блести кой знае колко,но знаейки как се печеля мачове и как не се губят(все още са без загуба от началото на сезона в А група.Ех и малко съдийска помощ,но това е отделен въпрос.Цска,които бяха съсипани в края на октомври,първо от Дочев,след това от Гьоре,видяхте какво стана накрая.Левски играят по красив и техничен футбол от ,,червените,, но какво от това.Имат ли шанс за трофей-Не.Цска имат ли-Да.Цска биха ли Левски на ,,Герена,,-биха ги.Единственото за което може да се спори е,че все още Левски е 6 точки пред Цска,но все пак.Никой не гледа как си играл през сезона,а помни крайните победители и носителите на трофеии.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 26 апр 2011 18:36

Това е само една ИГРА, нека се забавляваме истински! Вярно че през последните години спорта (а и повечето аспекти от живота ни) се комерсиализира драстично, но лично за мен добрата игра е на първо място. Просто няма как да спечелиш нещо, ако не знаеш как да го постигнеш. Така че основата е добрата игра, резултатите неминуемо ще дойдат!

Върни се в “Футбол - България”