Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?
Един левскарски вестник по-малко,който никой не чете.
За мен 7 дни спорт е най-добрия вестник, най-вече заради това че се дават мнения на Драго Симеонов, Ники Александров и много други хора, които си изразяват позициите.Също има статии примерно от Сън и други спортни медии.Обръща се внимание и на други спортове - формула 1, тенис, баскетбол.
would написа:За мен 7 дни спорт е най-добрия вестник, най-вече заради това че се дават мнения на Драго Симеонов, Ники Александров и много други хора, които си изразяват позициите.Също има статии примерно от Сън и други спортни медии.Обръща се внимание и на други спортове - формула 1, тенис, баскетбол.
Всичко изброено го има и в Тема спорт с една разлика. Няма ги лъжите за определен отбор.
[center]
[/center]

[/center]Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?
Някой знае ли им тиражите на тези вестници..7 дни, Тема:Спорт и Меридиан Мач
Нормално във всеки вестник преобладава даден цвят - при Тема Спорт - червения, 7 дни спорт - синия и Меридиан мач от времето на Зарков - оранжевия.
По принцип ,мисля че най-тиражния е 7 дни спорт, но не мога да ти кажа с точна определена бройка продадени вестници.
- controller
- Контакти:
jonathan написа:controller написа:Вие добре ли сте ? Да не би да четете спортни вестници ? Аз единствено се информирам от два спортни сайта (вкл. Гонг), вестници не купувам , защото те не са вестници а тоалетна хартия - визирам всички и Тема Спорт и 7дни , а за Меридiан да не говоря там ме е гнус да си и избърша задника !
Извинете Господин "аз съм на 12 години и още уча за средното .." Но преди години си купувахме вестници за да се осведомяваме .... и същите работи които ги четеш по сайтчетата ги има и във весниците!!
Мислиш ли ,че хората списващи вестниците и онлайн спортните сайтове са 5-6 човека ? Дали едни и същи хора списват 7дни Тема Спорт, Меридиан и Гон и Спортал ? Да понякога са с епоявявали коментари на хора от гонг в някой вестници , но не означава,че те ги издават, нали ?
Проблемът на спортните вестници в България не е само списването , но и съдържанието и бизнес модела, спортните вестници са застинали някъде между 1991 и 1993г.Отдавна да издаваш спортен вестник не е просто да цитираш факти и да вадиш статистика от последните 50г. . Спортните вестници си помислиха ,че да слагаш букмейкърски старници ще е суперско , да ама не да чета на кой мач да заложа- глупости и т'ва на 1/3 от вестника , другата манна са жълтите новини (на които залага 7 дни)- не искам да си купувам Шок или Папарак , ИСКАМ СПОРТЕН вестник. И още КУП причини поради, които НЕ си купувам спортни вестници. Да вземат да пообиколят из Европата да видят как се правят спортни вестници.
П.П. Щъ разочаровам- не само ,че имам средно , ами имам и висше образование ....

- BLUE CHAMPIONS
Mincho написа:Някой знае ли им тиражите на тези вестници..7 дни, Тема:Спорт и Меридиан Мач
7 дни и меридиан мач варират между30 и 40 хиляди, тема спорт максимума им е 30 000
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Sole написа:Един левскарски вестник по-малко,който никой не чете.
7 дни спорт е и ще продължава да е спортния вестник с най-голям тираж приятельо
А и вестникът не е изчезнал... излиза си и ще продължава всеки божи ден... просто имат проблем с онлайн бюлетина му..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
BLUE CHAMPIONS написа:Mincho написа:Някой знае ли им тиражите на тези вестници..7 дни, Тема:Спорт и Меридиан Мач
7 дни и меридиан мач варират между30 и 40 хиляди, тема спорт максимума им е 30 000
Сериозно ли
Върни се в “Футбол - България”