Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Оскверниха лобното място на Гунди и Котков!

Мнениеот Avenger » 10 апр 2011 20:42

stannn написа:Добре ако това е отговор. Обяснете ми това

Изображение

Всички ли сте такива?

Ясно е, че не са всички под общ знаменател имам не малко много добри приятели от червените и ще си дадем вся и всие 1 за друг,но това си е болезнена тема за цялото общество, в което живеем. Докато ние пишем тук, че са комплексирани лапета и изроди, тези пият сега на капанчетата преди Ловеч и се бият в гърдите, горди от постъпките си..... И нашите какво се правите на ощипани........ в Ловеч какво пя 80% от публиката или много бързо забравихте Любо Пенев без един..... т.... Любо Пенев..... това какво е много нормално ли?? или на всеки мач от А сектор Христо Стоичков..... няма смисъл да говориме тези ги има навсякъде от всеки отбор и във всеки град.....лошото е, че малките вместо да се възмутят от това и да се одръпнат те подражават и искат да приличат на батковците си е това е жалкото, да гледам деца на 10-12 с качулките прословутите нинджи да ми пеят за нацисти и.т.н....

Ще го постна пак ето това е истината.........
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 апр 2011 20:43

Изображение

Всички ли сте такива?

Стига обръщали темата. Не е казано ,че всички сте такива като тези уроди надраскали на Витиня ,но поне веднъж си признайте ,че това са ваши хора и е срамно.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 апр 2011 20:43

LaRgO написа:Няма място за сравнение да напръскаш със спрей на такова място и да издигнеш транспарант.
Затова го питам.

Не си ли отговори сам?Затова те питам.

Който и да го е направил,Господ ще го накаже...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 10 апр 2011 20:44

Avenger написа:

Изображение

Всички ли сте такива?

Ясно е, че не са всички под общ знаменател имам не малко много добри приятели от червените и ще си дадем вся и всие 1 за друг,но това си е болезнена тема за цялото общество, в което живеем. Докато ние пишем тук, че са комплексирани лапета и изроди, тези пият сега на капанчетата преди Ловеч и се бият в гърдите, горди от постъпките си..... И нашите какво се правите на ощипани........ в Ловеч какво пя 80% от публиката или много бързо забравихте Любо Пенев без един..... т.... Любо Пенев..... това какво е много нормално ли?? или на всеки мач от А сектор Христо Стоичков..... няма смисъл да говориме тези ги има навсякъде от всеки отбор и във всеки град.....лошото е, че малките вместо да се възмутят от това и да се одръпнат те подражават и искат да приличат на батковците си е това е жалкото, да гледам деца на 10-12 с качулките прословутите нинджи да ми пеят за нацисти и.т.н....

точно така е но голяма част от твойте събрата по отбор него разбират и плюят малница лумпени с червени шалове ако са такива въобще !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 апр 2011 20:44

Avenger написа:

Изображение

Всички ли сте такива?

Лошото е че тук не всички мислят така. И мисля, че го виждаш.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 апр 2011 20:45

Коментарът за тази новина е излишен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kono
Контакти:

Мнениеот kono » 10 апр 2011 21:19

нямам думи -УТАЙКА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 апр 2011 21:52

Ясно че, че това са наши фенове и ако малко се замислите, веднага ще се сетите кой може да е.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 апр 2011 21:54

Ами, "браво"! Сега са наред и паметниците на Иван Вазов, Петко Рачов Славейков...., Боже какво поколение расте, нямат ли роднини с паметници?! Не се карайте момчета, навсякъде има "мърша" (дано няма такава тука в нашия форум), това не е "фенска" атака, а уникална простотия на или дрогирани, или пияни мозъци! Да се посегне на светиня....., като свършат паметниците да започнем и църквите тогава?! ...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 10 апр 2011 21:58

Някои повече мразят и рушат, отколкото обичат! Комунизмът такива изверги създава!

Господ гледа, уроди

Върни се в “Футбол - България”