БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
ок Аз казах ,че съм за имам и доста приятели който ще ме подкрепят надявам се всеки тук да се съгласи и пак предлагам и дано модераторите и хората в гонг да го четат и да ни подкрепят да пуснат една кампания по Дарик за обединение на клубовете с тази цел и да се направи наистина нещо което да има ефект

sic написа:ок Аз казах ,че съм за имам и доста приятели който ще ме подкрепят надявам се всеки тук да се съгласи и пак предлагам и дано модераторите и хората в гонг да го четат и да ни подкрепят да пуснат една кампания по Дарик за обединение на клубовете с тази цел и да се направи наистина нещо което да има ефект
Бе да пробваме

аз каквото съм слушал по Дарик и Томето и останалите , четат какво се пише във форума.Даже казват " и сега понеже прочетох днес във форума , че хората искат ....." смисъл зимат предвид това което се пише.Даже маи четат тая секция наи вече на ГОНГ. Не тия на Левски и ЦСКА дето се плиуеме сички , тия където говорим за радиото и водещите.Дано го прочете някои.Незнам как да се свържем друго яче с тях. Няма вече "пред банята".
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Blue_Lion написа:sic написа:Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги харесанезнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно
Е тихо...условно казаноАбе брат,ние да опитаме,пък каквото стане
Според мен ще има ефект,но все пак...знае ли човек
Само не искам да има насилие,щото само Българи ще страдат от това...
Начесахте ли си крастата? Хайде да си лягаме доволни от активната си позиция!?... А бе, как се правят революционни промени без насилие? Blue хем искаш да си герой, хем някак си тайничко да стане, с маска /да не те познаят/... Тази измет политическа по какъв начин ще я разкарате освен с голямата метла? Другата година, като ни застържат стомасите, сами няма да разберете как сме се организирали!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Това е най-лесното ако искате и аз мога да им е обадя в понеделник сега в момента не съм в България но много скоро е прибирам въпреки това мога да се свържа с тях и да видим какво ще стане
DARIK WEB
1504, София
бул. "Дондуков" 82, ет. 8
тел. + 359 2 984 98 86
e-mail:web@darik.net
ето ако някой друг желае

1504, София
бул. "Дондуков" 82, ет. 8
тел. + 359 2 984 98 86
e-mail:web@darik.net
ето ако някой друг желае

-
- Контакти:
sic написа:ок Аз казах ,че съм за имам и доста приятели който ще ме подкрепят надявам се всеки тук да се съгласи и пак предлагам и дано модераторите и хората в гонг да го четат и да ни подкрепят да пуснат една кампания по Дарик за обединение на клубовете с тази цел и да се направи наистина нещо което да има ефект
ot darik nqma da go otrazqt!! ZAPOMNETE - WSI4KI MEDII SA PIONKI W RYCETE NA WLASTTA!!!!NQMA DA IM GO POZWOLQT!!!! ne iskam da zasegna nikoq mediq,nai malko darik koeto mi e lybimo.
Gong.bg
Николай Александров - отговорен редактор
Мария Мицова - редактор
Станислава Кръстева - редактор
Иво Стефанов - редактор
Румен Пенчев - редактор
Емил Евтимов - редактор
Стефан Борисов - редактор
Александър Красимиров - редактор
тел: + 359 2 984 98 21;
e-mail: gong_web@abv.bg
Николай Александров - отговорен редактор
Мария Мицова - редактор
Станислава Кръстева - редактор
Иво Стефанов - редактор
Румен Пенчев - редактор
Емил Евтимов - редактор
Стефан Борисов - редактор
Александър Красимиров - редактор
тел: + 359 2 984 98 21;
e-mail: gong_web@abv.bg

ivanivanov написа:sic написа:ок Аз казах ,че съм за имам и доста приятели който ще ме подкрепят надявам се всеки тук да се съгласи и пак предлагам и дано модераторите и хората в гонг да го четат и да ни подкрепят да пуснат една кампания по Дарик за обединение на клубовете с тази цел и да се направи наистина нещо което да има ефект
ot darik nqma da go otrazqt!! ZAPOMNETE - WSI4KI MEDII SA PIONKI W RYCETE NA WLASTTA!!!!NQMA DA IM GO POZWOLQT!!!! ne iskam da zasegna nikoq mediq,nai malko darik koeto mi e lybimo.
Надявам се че поне те ще оценят свободата на словото и няма да се потдадат на политически натиск

mormona написа:аз каквото съм слушал по Дарик и Томето и останалите , четат какво се пише във форума.Даже казват " и сега понеже прочетох днес във форума , че хората искат ....." смисъл зимат предвид това което се пише.Даже маи четат тая секция наи вече на ГОНГ. Не тия на Левски и ЦСКА дето се плиуеме сички , тия където говорим за радиото и водещите.Дано го прочете някои.Незнам как да се свържем друго яче с тях. Няма вече "пред банята".
В такъв случай си връщам думите назад !
Дайте да обобщя инфото,защото има някой който не ме разбраха : Ядрото от хора ще е само от нас който сме тук ! Разбираме се на лични,с цел да няма изненади на "срещата",преди нея всеки си крие шала и знамето,като се видим купуваме платове и флакони,предварително трябва да се знае колко флакона,плат и кво ще пишем ! Като се съберем всички,отиваме на митинга и чак тогава вадим шаловете,прегъщаме се (ама не педалски нали

-
- Контакти:
sic написа:ivanivanov написа:sic написа:ок Аз казах ,че съм за имам и доста приятели който ще ме подкрепят надявам се всеки тук да се съгласи и пак предлагам и дано модераторите и хората в гонг да го четат и да ни подкрепят да пуснат една кампания по Дарик за обединение на клубовете с тази цел и да се направи наистина нещо което да има ефект
Надявам се че поне те ще оценят свободата на словото и няма да се потдадат на политически натиск
horata koito rabotqt w darik moje i da cenqt swobodata na slowoto,no nqma da im pozwolqt da pomognat za towa koeto iskame da prawim. wse pak oniq otgore te razdawat radio4estotite! sledowatelno imat nqkakwi uslowiq koito postawqt.(AKO ISKA6 EFIR 6TE 4ETE6 KAKWOTO NIE NAPI6EM) ta te ot darik dori da iskat- NEMOGAT.
Върни се в “Футбол - България”