Славната "Марицa" се мести в Раковски - става "Секирово"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue magic
- Контакти:
Re: Шеф в Марица: Ботев, Левски и общината имат вина за съсипван
Не можеш да искаш пари за нещо, което не е твое. В крайна сметка ЛЕВСКИ и Марица нямат взаимоотношения помежду си - и очевидно затова Марица водят дело по случая "Николай Манчев", но не и за Георги Христов нито за Домовчийски. След като смятат че са ощетени защо толкова години не си потърсят правата в съда? Явно сами разбират нелепостта на тези твърдения.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
levski_777 написа:Абе аз се чудех, как направихме този фурор в Европа преди години, а и тази година. Тези футболисти всички идват от Марица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смей се непродсветени, но Марица е люпилня на таланти! Докато вие само обирате тези в А група те ги създават!
Тука нещо не е ясно :
Първо Марица има право на процент от трансфера на Домовчийски в Херта , ако не са го получили имат право да претендират но този процент се изплаща от купувача т.е. Херта . По същия начин Пирин на 2 пъти получават пари от трансфери на Бербатов (ЦСКА->Леверкузен и Леверкузен->Тотнъм).
2-ро от Г.Христов по трансфера му в Левски май-нищо не могат да очакват защото според БФС , Христов преминава в Левски като свободен агент след като договорът му е разтрогнат на арбитраж по вина на клуба (Ботев Пд) .
3-то Н.Манчев и Тимонов подписват с ЦСКА като свободни агенти след като ако не бъркам съдебна инстанция им скъса договорите с Ботев . ЦСКА не е плащал трансферна сума !
Може и да пропускам нещо но така ми изглеждат на мен нещата .
Първо Марица има право на процент от трансфера на Домовчийски в Херта , ако не са го получили имат право да претендират но този процент се изплаща от купувача т.е. Херта . По същия начин Пирин на 2 пъти получават пари от трансфери на Бербатов (ЦСКА->Леверкузен и Леверкузен->Тотнъм).
2-ро от Г.Христов по трансфера му в Левски май-нищо не могат да очакват защото според БФС , Христов преминава в Левски като свободен агент след като договорът му е разтрогнат на арбитраж по вина на клуба (Ботев Пд) .
3-то Н.Манчев и Тимонов подписват с ЦСКА като свободни агенти след като ако не бъркам съдебна инстанция им скъса договорите с Ботев . ЦСКА не е плащал трансферна сума !
Може и да пропускам нещо но така ми изглеждат на мен нещата .
-
blue,lagoon
Май някой трябва да го напише: Митрев,Минев,Гаджев,Йовов,Балтанов,Огнянов!!! Юноши на Левски!!! Или твърди или често титуляри есента! Жоазиньо е от дете почти в Левски! Иса също! Стига с тези селски подмятания,кого откъде сме откраднали! Никой не сме откраднали,всеки е платен! Не случайно и Фиданов не казва,че съдят Левски! Да се оправят с Ботев и Христолов. За Домо имат да взимат пари,ако изиграе определени мачове и то от Херта,както и Левски!
blue,lagoon написа:Минев... Юноши на Левски!!!
Опа - Веско е от Пaзарджик, първо Хебър, после Беласица, а при нас дойде от Ботев.
rudy написа:blue,lagoon написа:Минев... Юноши на Левски!!!
Опа - Веско е от Пaзарджик, първо Хебър, после Беласица, а при нас дойде от Ботев.
+1
Нещо като няколкото отбора,които щели да фалират заради парите чакани от ЦСКА.Важно е виновни да има,а не да кажат просто не можем повече.Жалко,че това идва от толкова уважаваната от мен Марица
Тоя дето е давал интервюто е бая шизофреник.
1во. Не оспорвам,че трябва да получават пари за тези играчи, но не от Ботев, а от Христолов. В момента сме ново юридически лице, задълженията са си за тъпия упорит селянин. Да го съдят и да изгние в затвора дано, всички се молил за това.
2ро. Марица и без нас предните сезони си затъваха яко, както и през този са делеч от челното място. Не виждам по какъв начин Ботев им се бърка в момента. Разбирам да са втори с някакви амбиции, а те дори с юношите играят. Защо тоя буфер ни намесва???????????????????????
3то. Макар тоя да е олигофрен, непросветен, прост, търсещ внимание, ме е яд за Маричката, както и всеки пловдивчанин. Надявам се да се намери изход.
4то. Кой слепец още твърди,че Ботев ще влезе със съдийска помощ? Та дори преките си конкуренти бихме навън. Аз в тези мачове, които трябва да говорят най-много за формата, не видях подкрепа от съдийте. Явно 16 точки преднина на полусезон не красноречив факт.
Много хора ще ни плюят, правят мръсно, но сме поели по своя път, много сме и сме задружни в целите си! Само Ботев!
1во. Не оспорвам,че трябва да получават пари за тези играчи, но не от Ботев, а от Христолов. В момента сме ново юридически лице, задълженията са си за тъпия упорит селянин. Да го съдят и да изгние в затвора дано, всички се молил за това.
2ро. Марица и без нас предните сезони си затъваха яко, както и през този са делеч от челното място. Не виждам по какъв начин Ботев им се бърка в момента. Разбирам да са втори с някакви амбиции, а те дори с юношите играят. Защо тоя буфер ни намесва???????????????????????
3то. Макар тоя да е олигофрен, непросветен, прост, търсещ внимание, ме е яд за Маричката, както и всеки пловдивчанин. Надявам се да се намери изход.
4то. Кой слепец още твърди,че Ботев ще влезе със съдийска помощ? Та дори преките си конкуренти бихме навън. Аз в тези мачове, които трябва да говорят най-много за формата, не видях подкрепа от съдийте. Явно 16 точки преднина на полусезон не красноречив факт.
Много хора ще ни плюят, правят мръсно, но сме поели по своя път, много сме и сме задружни в целите си! Само Ботев!
rudy написа:blue,lagoon написа:Минев... Юноши на Левски!!!
+ и Балтанов е юноша на Септември
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
blue,lagoon написа:Май някой трябва да го напише: Митрев,Минев,Гаджев,Йовов,Балтанов,Огнянов!!! Юноши на Левски!!! Или твърди или често титуляри есента! Жоазиньо е от дете почти в Левски! Иса също! Стига с тези селски подмятания,кого откъде сме откраднали! Никой не сме откраднали,всеки е платен! Не случайно и Фиданов не казва,че съдят Левски! Да се оправят с Ботев и Христолов. За Домо имат да взимат пари,ако изиграе определени мачове и то от Херта,както и Левски!
Никакви подмятания не са Лагуно... Димов сега дойде при вас, ако остане 3-4 години и него ли ще го пишете юноша
Огнянов е юноша на Лом
Минев как ще ви е юноша бе! Той дойде от Ботев- що за глупости...
Балктанов и той се оказа, че не ви е юноша и какво излезе.... ?
Разберете това, че един футболист е при вас от 2-3 сезона и отгоре не го прави левскар и ваш юноша!
Върни се в “Футбол - България”