ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Мнениеот Сините Лъвове София » 02 дек 2008 08:37

Sunway написа:
Сините Лъвове София написа:Да бе. Ръководните органи в Левски не платиха данъците на маркисткото чучело ЦСКА.
Батков даже и Пирин прати във В група - съответно закона. ЦЕЦКА закони не я ли ловят?
Вземи си пери една чайка за да се успокоиш отлетяла душичке.

Не е работа на Батков да се меси в нещата на другите отбори.Батков да си гледа Левски не ЦСКА, не Пирин или Скрита сила(Мъдрево).Накрая да не хапне дръвцето и той.Всъщност той го хапна вече с ГОРДОТО УЧАСТИЕ НА ЛЕВСКИ В ЕВРОПА.Отгоре има кой да гледа и затова им го върна на Левски.Защото по долен и подъл начин не стават работите.Станете шампиони пък тогава играйте а не по служебен път.Ти като левскар от какво си горд, че примерно си станал не знам си колко пъти шампион на България и това те топли ли.В България се играе най-смешния футбол и това постижение е нищо.Истинското лице се вижда в Европа-ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ПЕРУКАТА, СЪДИИТЕ И КОМИСИИТЕ В БФС.ТАМ РЕДОВНО ВИ ШИБАТ И НА ВАС ВИ ХАРЕСВА МАЙ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Както и преди с "великото" си участие в Шампионската лига.Незапомнен рекорд това цял гол да вкараш си е наистина уникално :mrgreen:

Какъв изключителен, изпълнен с неповторими приключения интимен свят имаш, каква богата душевност. Поредното чудовище изтървано от Парка На Свободата. Вие сте незаконно измислени, а и да не казвам, че в момента сте незаконно в А група, защото ще прозвучи тавтологично. Титли и статистики са преходни неща, но ти няма да се взреш в моите думи цвръцко червендалест и да ти кажа пак ще ме гледаш все едно ти говоря на китайски. Тиранските времена на колене и бесене свършиха милко балеви галеници.
Идеята с която сте захранени е безпочвена и нереализируема и във всяка нормална държава до сега да бяхте затрити вече. И това ще стане. Вярвай!
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 02 дек 2008 08:38

A кой ще зима титлата тея 10 години бе злетак. 1 титла най много за Литекс, 1 за Черно море и останалите 8 са по 4 за Левски и Цска. Както винаги си е било. Славия ли ще земе?!?! Или Локомотивите дето незнаят къде се намират и са за Б група.
От утре съм локомотивец!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 02 дек 2008 08:56

Дай им на глупаците една победа над по-стойностен отбор.И веднага започват да дрънкат глупости.Жалко,че не им спукахме главите на тези бели подобия на хора,когато гостуваха на Герена.Ама то беше от жал.

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 02 дек 2008 09:09

Съглсен съм с темата това е абсолютната истина,и в околните на Пловдив градове и села има много левскари и цесекари обаче си сменят боята когато е левски по добре те са най-великите когато е цска пак те са най-великите имат по 2-а екипа в къщи един син и един червен.А наистина само те го могат това феновете на левски и цска да отидещ на мач на националния отбор и да викаш бии чорбата по главата, другите им отвръщат говеда,говеда кажете ми това реално ли е въпреки че съм от Пловдив от 10 години не съм испуснал мач на нациналния отбор в София и ми е много неприятно вместо да подкрепяме отбора заедно да се псуваме като животни.Ако мачовете на нациналите се играеха в Пловдив щеше да има много повече публика и по организирана а дали щеше да доиде някой от София да вика за цецка и за уевски незнам, и неискам да си го помисля.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

ilfiore
Контакти:

Мнениеот ilfiore » 02 дек 2008 09:38

АЗ мисля самозваните автори да не пишат тъпотий,аз съм на 34 г,фен на ЦСКА и от 83 година съм фен на този отбор ,ходя на всички мачове ,и дали сме шампиони не е критерий за мен ,важно е да сме ,но и да не сме ,пак ще съм там с цялото си сърце у душа .само ЦСКА !

boroborovski
Контакти:

Мнениеот boroborovski » 02 дек 2008 10:01

Жалък чаршав ! Мислиш ли , че като съм бил на 10 години и баща ми ме е водел на мач на Цска съм знаел колко титли имаме ? Още от съвсем малък обичам този отбор. Просто си твърде комплексиран. Като феновете на Цска и Левски са такива "туристи", защо на стадиона на чаршафите има 1 рейс фенове ? Нали твоят критерий е пълен стадион независимо от състоянието на отбора !? Смешно е ти да правиш тази тема !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 10:24

Аз пак имам въпроси към Славия Форевър : Защо нищо лошо не казваш,за титлата ви от 96та ? Защо нищо лошо не казваш за Литекс и техните 2 титли ? Защо само славия е отбор,който е "света вода" ? Говориш за Локо Пд,За Левски и за Цска само ! И да те питам пак нещо, Когато ЦДНА (тогавашния Цска) става 9 пъти шампион,забелязал ли си колко народ е имало по стадиона ?!Стадиона на Левски е бил препълнен ! Когато бях 4-5 годинки,грам не ме е интересувало кой колко титли е имал,даже не съм знаел кво е тва ;) Никой от рода ми не е запален Левскар,сам си станах и вече като попораснах (разбирай 13 годишен) ,с приятели почнахме да се събираме и да ходим на мачове на Левски ! И да ти кажа,вече 7-8 години (сега съм на 21) ходя по стадионите ни и сме имали доста тежки моменти,но пак ще ходя,защото си обичам отбора ;)В последните 2 години мач на Левски в София не съм изпуснал,а за гостувания просто нямам възможност ! Като прибавя и повечето аргументи на Левскарите и цскарите отгоре,нападките на хората който не са от Левски и цска са избиване на Комплекси ;)

П.П. Ръководство и клуб нямат нищо общо ! Само семколюбците по стадионите си ги мислят тия неща ! Истинските фенове знаят,че тези който са в клубовете за да правят далавери,никога няма да имат общо с клубът им ;) КЛубът - това са феновете и играчите + треньора (понякога) !!!
Изображение

sartorius
Контакти:

Мнениеот sartorius » 02 дек 2008 10:25

Тезата ти не е вярна слависте! И двата отбора са имали дълги периоди в които не са били шампиони..В Периода 50-60-те, сините нямат титла 12 години и какво...да не би да са останали без публика, а ЦСКА нямаше титла 6 години от 1997-2003...Така,че тезата ти не е вярна!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 02 дек 2008 10:27

Искам да кажа и аз, че Левски и ЦСКА наистина никога няма да се борят за оставане в елита, но славия форевер е прав!Защо Ботев и Локо ПД правят такова дерби?Защото им се играе футбол, а не ей така просто да си спечелят точка за първенството и то спечелена чрез дуспа.Това не е футбол,което показват Левски и ЦСКА помежду си!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 дек 2008 10:34

Не, тоя чаршав наистина не го разбирам - да си гост на собствения си стадион, всеки път, и да говориш точно за публика? Да си фен на най-тотаджийския отбор и да говориш за двуполюсен модел? Ами разбийте модела бе, кой пречи? Дебелата свиня да спре да продава мачове?

Върни се в “Футбол - България”