Сръбски сценарий у нас – невъзможно!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Сръбски сценарий у нас – невъзможно!

Мнениеот MORSKI » 16 окт 2010 03:01

luddeN написа:литекс - ЦСКА http://vbox7.com/play:aaeec28f
ЦСКА - черно море http://www.vbox7.com/play:88a505d4

И боя от 2006 година какво общо има с темата за недоволството на сърбите?
Между дургото това което направиха е свръхидиотизъм!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2010 03:11

Madridist написа:
tprodanov написа:Нали не искаш да кажеш, че Слободан беше голем пич и радетел за мир?

Колкото до съседската къща, сърбите не само биха се радвали, но и биха ни запалили родната къщичка с кеф. Прекалено би било нашето отношение да е много по-различно.

Слободан не беше нито пич,нито радател за мир. Неговото място беше в затвора. Проблемът е,че в съседните килии, не вкараха нито един шиптърски престъпник. Агир Чеку, Рамуш Харадинай, Хашим Тачи- всичките извършвали ужасни престъпления,като за това има тонове доказателства,но нито един от тях не беше осъден. Напротив, направиха ги премиери и политици в новата държава и през месец са на гости в Белия дом . Къде е справедливостта в случая :?: :?: :?:

О, тук съм напълно съгласен. Просто исках да уточня за Слободан.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 16 окт 2010 12:26

Косово и Войоводина са области на Сърбия, както Добруджа или Тракия са области в България. Според законите за местната власт,всички области и общини си имат автономия, конкретно в случая на Косово, правата са по-големи. Косово в исторически план,никога не е било държава, един от основните белези на държавата е етноса. Затова се чудя,каква е тази националност- косовар :shock: Дори самите политици от САЩ, Англия , Германия и т.н. признаха с половин уста,че става дума за прецедент и правят изключение. Никой обаче не може да обясни защо Косово е държава, а Южна Осетия или Абхазия не са. Или защо 20 милиона кюрди в Турция нямат своя страна. Темата е изключително оплетена, аз лично бях много скептично настроен с това признаване на Косово, защото човек не трябва да се радва,когато къщата на съседа гори

Напълно съм съгласен. Косово скоро няма да бъде призната за държава, защото доколкото знам Испания, страна член на Евро съюза никога няма да я признае за държава, защото имат подобен проблем с баските. Румъния страна член на Евро съюза също няма да ги признае скоро за държава, защото имат проблем с унгарското малцинство в западна Румъния. Най-вероятно Китай и Русия няма да ги признаят скоро за държава, а те имат право на вето в ООН. Тоест в близките 20 - 30 години Косово няма да бъде призната за държава, колкото и на американците, и на американофилите да им се иска. Доколкото знам само около 70 държави са признали независимостта на Косово, а това е съвсем недостатъчно. На света има общо около 200 държави, значи повече от половината държави не признават Косово за суверена държава. :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 окт 2010 12:54

Испания има проблем не само с баксите, но и каталунците. В тези области(особено в Каталуния), има широка автономия-собствено знаме, химн, език и парламент, но и дума не може да става за независимост. Никога Испания няма да признае Косово,защото това ще означава,че на картата на Европа трябва да се появат още две нови държави- Баския и Каталуния. От европейските държави, освен Испания, другите,които са твърдо против са Русия, Кипър, Словакия, Гърция и Румъния. От световните сили, Китай също е против(според мен най-вече заради "тибетския въпрос"). Ако се гледа в световен план, повечето държави също не са признали тази "държава". 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”