Кой лицензира стадиона на Ч.море?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Кой лицензира стадиона на Ч.море?

Мнениеот HEATSEEKER » 26 сеп 2010 20:20

CristianoRonaldoo написа:Истината е че, Черно Море играе дърварски футбол, на картофен терен.

ореваха целия свят,
тиии роналдо,,знаеш ли от кой ъгъл се рита топката, че говориш за дърваски футбол
на калпави геренци, Тича им пречи
сините примадони ги били наритали
аууууу....да се оплачем НА СЕП БЛАТЕР, НА ПУТИН, НА ЦРУ, КГБ,МОСАД
КАК МОЖЕ ТАКА,АААА
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 26 сеп 2010 20:21

Жоржиньо написа:
Mussolini написа:
krum_futbolista написа:И аз се стреснах кат видях стадиона им в какво състояние е :shock: :lol:

Ти си припомни години наред Ярмията в какво състояние беше и тогава се стряскай.Да не говорим за Герана как няма никакви условия по трибуните.Само тревата е добре, а хората по трибуните газят в лайна и помия.Да не говорим колко е почупен от самите геранци целия стадион.Така че Тича даже си е един от най-добрите в България мен ако питате.

Абе боклук .. 'лайна и помия' казва .. ти си едно цяло лайно бе ... вземи смени дилъра и спри да пишеш глупости ;)

Лъжа ли е, че при най-малкото подскачане се клати целия ред седалки?Да не говорим за седалките , които са на първите редове.То такива няма.Освен това по градинките около стадиона смърди на урина.И това ли е лъжа, че самите геранци си препикават стадиона?Сигурно магически фенове на други отбори се телепортират на Г.Аспарухов да се облекчават хахахаха....

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 26 сеп 2010 20:32

Mussolini написа:
krum_futbolista написа:И аз се стреснах кат видях стадиона им в какво състояние е :shock: :lol:

Ти си припомни години наред Ярмията в какво състояние беше и тогава се стряскай.Да не говорим за Герана как няма никакви условия по трибуните.Само тревата е добре, а хората по трибуните газят в лайна и помия.Да не говорим колко е почупен от самите геранци целия стадион.Така че Тича даже си е един от най-добрите в България мен ако питате.

1.Не искам да се заяждам с никого !
2.Помня в какво състояние беше,но беше минало !
3.Не може ли човек да се стряска :?:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 26 сеп 2010 20:35

krum_futbolista написа:
Mussolini написа:

1.Не искам да се заяждам с никого !
2.Помня в какво състояние беше,но беше минало !
3.Не може ли човек да се стряска :?:

Ами всички се изказвате така се едно сте видели * * *.Звучи супер изкуствено, при положение другите проблеми в бг футбола.Иначе си прав, и аз не искам да се заяждам с никого или да обиждам по интернет форумите.
п.с. Прави ми впечатление че червените фенове се държат доста по-нормално и културно от сините.Евала!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 01:00

PFC Litex написа:Зелен, теренът е неудобен и за двата отбора, а когато единият играе по-техничен футбол, то на този терен всичко отива на кино ;)

Колкото по-скоро ТИМ оправят настоящия терен, толкова по-добре за всички, защото предполагам и ти искаш да гледаш хубави мачове, а не мачове в които се налага гостуващият отбор да се съобразява с терен

Ами ти мутра видял ли си да дава пари, изключвам вашата мутра, че тя е спортист... Тези искат само да печелят, а не да дват... 8 лева за билет срещу Левски, по 6 иначе, а терена е ужасен, няма къде да идеш до тоалетна, няма акустика, няма табло, няма осветление...
Но това данеби да е само Тича? Че те 80% от нашите стадиони са така...
А между дурогот тревното поркитие на Тича не беше толкова зле реди 2 години, който не вярва да погледне снимката в подписа ми... Но явно нещо са прецакали по терена , нямам идея...

А като си говорим з атерени- някой вчерта гледа ли Атлетик - Барса? На Атлетик тревата беше дори по-ужасна от тревата на Тича... Но там играчите играха и дори беше красив футбола, въпреки, че пред вратите имаше оргомни локви, а боята за терена не си личеше...

Значи не е само у нас! Ами Бернабеу беше заприличал на нива и това го каза Моуринио, но там оправиха проблема....
Проблема е , че нас се писка и играчите са едни примадони и от мача направ в дискотеката- Дембеле къде са го намерили в 4 часа онзи ден :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 27 сеп 2010 01:10, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 01:03

hisara написа:Стадиона на моряците става за всичко друго, но не и за футбол. Защото освен невъзможния терен, няма и нормални трибуни. Остава да се надяваме, че лицензионната комисия догодина ще раздава лицензи "по-прицизно", и стадиони като "Тича" ще отидат там където им е мястото!

ТИЧА е стадион с история, той е сред най-старите стадиони у нас, строен е по царско време! Ти какво очакваш да е в стил Алианц Арена ли? Въпроса е, че няма желание да се реконструира, а и няма място....

wiseman

Мнениеот wiseman » 27 сеп 2010 10:14

Sagittarius написа:Защо ги съдиш?То им е природа...хапва трева,уринира,хапва трева,уринира,хапва трева мучи от кеф,уринира,спи,сере,спи,сере - с една дума това им е животът,ежедневието.И да си ни платите тревата дето я изпасахте!

Ти можеш да го кажеш :lol: Ти си висок,снажен,с бяла кожа и супер интелект :oops: Не рaзбира се. Знаем те :o Не е редно и да се чудим дали повече мразиш Левски или обичаш Пагоните. Толкова злоба има само в Троловете и Гномите. Има прилика нали ;) Никой нормален фен на футбола не ти се връзва. Ние пък си имаме други грижи,как да бием Спортинг :lol: Ти ако искаш иди на Ленински съботник да садиш трева!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 27 сеп 2010 13:02

Това с терена на "Тича" или на който и да е друг отбор у нас е трагедията на българина, а не само на един отбор или на даден спорт. Наскоро един журналист каза една велика реплика, цитирам:

"Когато хан Аспарух е казъл тук е България, не е имал само твоя двор или къща, а и това което е около нея..." :mrgreen:
Българите колкото и да се тупаме в гърдите и да се правим на патриоти, сме си едни нечистоплътни говеда.

Аз съм роден на 100 метра от тоя стадион и съм израснал на него. И ме е срам от него, от хората които го стопанисват и от всички тези, пишещи се за февове на "Черно море", които защитават настяощата ситуация. На нас целият ни живот е кочина, та един стадион ли няма да преглътнем. Тва е мотото на живота на съвременния българин.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 28 сеп 2010 15:56

Поредният тим в Българския футбол, който ще играе домакинставата си в друг град е този на ФК Шабла. Отборът ще играе домакинските си мачове занапред на стадиона на гранд-хотел Варна. Шабленци вече пуснаха писмо до ЗС на БФС и се очаква да дебютират на гранда в междинния кръг от Североизточна „В“ група срещу „Ботев“ (Нови пазар) утре....

Интересно къде би играл срещите си Черно море, ако се наложи ремонт на терена, както беше при Пирин, Миньор Пк, Черноморец...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2010 20:32

Каварна, Бургас...

Върни се в “Футбол - България”