Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Мнениеот Бижутера » 27 юни 2010 11:23

Cukyens написа:Литекс , Цска и Левски ще влезат в Лига Европа , но точно там започват мъките :lol: Биройе изобщо не ги броя , защото най-вероятно ще се паднат с много силен отбор .

как ще влязат? освен по административен път, по друг не ги виждам :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 27 юни 2010 11:26

1. Нивото на Българския футбол ще се вдигне след 20 милиона наляти за чужди играчи в групата! Както направиха Русия, както направиха Украйна, както направиха Гърция! Иначе с играчи с по 2000 евро седмична заплата не става!

2.Единствено Литекс имат шанс ~15.00 да влязат в групите на ЛЕ и то поради благополучния регламент!

3.С резултатите(фактите) които съм дал в предишния си коментар, не съм изразил пристрастия(не че Левски няма повече издънки, но това е друга тема), а просто съм дал мачовете за които се сетих първо. Сещам се и за издънките на ЦСКА, но не е нужно да правя няколко страници коментар. Нямам проблем да взема и на Локо Пд резилите, макар, че са ми любимия отбор и убивам за тях! За резилите на ЦСКА те в повечето случаи са били срещу големи отбори(Тулуза, Галата, Ливърпул). Точно за това говорех в предишния коментар. Ако ни се падне такъв отбор - нямаме шанс! Защо всеки път разчитаме на късмет да ни се падне БАТЕ, Киево, Тампере, Дери Сити и други?(да не споменавам, че Левски и Литекс не успяха с определени отбори от споменатите). Хубаво е да бъдете патриоти, но бъдете и реалисти. Реалистично е например да кажа, че националния по волейбол има шанс да се класира. Вярно, той е минимален, но те могат. На скуадрата по футбол дори и с 1 точка да сме и да имаме лесни противници(Албания, Грузия, Черна Гора, КИПЪР) пак ще се издъним!

4.Вие осъзнавате ли, че за да използваме коефициента от 2005/2006(8.750), т.е. за да се качим нагоре до 15-то място трябва да си вкараме и 3-те отбора в ЛЕ и единия да излезе?! А през това време Шотландия и Дания/Белгия да не класират повече от 1 отбор, който да не излезе от групата? В какви филми се вкарвате с тези коефициенти... :roll:

Пак казвам:Аз се надявам да изкараме лесен жребий и да вкараме възможно най-много отбори в Лигите, но няма как да стане, защото 4-5 години дори и с лесни жребий все се дъним! Грандовете са ни изключително слаби, не можете да си представите просто, колко са слаби! И отново:Ако влезнем в групите и 3-те отбора, аз ще съм най-радостния българин на Вселената и ще се извиня на всички в този форум, но не мисля, че това ще стане.
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 27 юни 2010 11:30

Литекс има сили да влезе в ШЛ, но преди всичко това зависи от жребия. Ако се паднат по-приемливи тимове, като нищо да ги видим сред най-силните. ЦСКА и Левски имат 75% шанс да стигнат до групите. За излизане от тях мисля, че не е реално да се говори предвид миналогодшното представяне, но една-две победи само ще ни вдигнат самочувствието. Берое няма класа за преодоляване на повече от 1 съперник, но дано ме опровергаят. Това е общо взето. ;)

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 27 юни 2010 11:51

Литекс има добри шансове за влизане в ЛЕ, за ШЛ почти са нулеви, тъй като в последния кръг преди групите ще са непоставени.
ЦСКА също ще са непоставени в последния кръг преди групите на ЛЕ, така че трябва да се надяват на голям късмет при жребия да не им се падне непреодолим отбор.
Левски също мисля са на кантар дали ще са поставени в последния кръг преди групите, а за тях знаем, че и слаб отбор да срещнат последните 3 години изпитват огромни трудности със съперниците, надявам се този сезон да живнат и да бият поне слабите отбори ако им се паднат такива, защото това им е последния шанс от догодина ще са непоставен, тъй като губят най-добрата си година.
Берое няма смисъл да ги коментирам, даже се очудвам на мнения, че ще отпаднат от 2-рия отбор, който срещнат. При положение, че ще са непоставен още срещу 1-вия противник всичко ще приключи с 2 загуби за тях и една 0 за коефициента ни, което е и причината да съм разочарован от развитието на купата на България миналия сезон, просто беше поставено началото на края ни в евротурнирите още като станаха ясни полуфиналистите. Дълбоко ще съжаляваме, че няма да ни представя някой отбор като Черно Море, които се представиха 2 сезона поред повече от достойно и отстраниха всички преодолими противници за разлика от Левски.
Последна промяна от Oziris на 28 юни 2010 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 27 юни 2010 11:52

много мразят Левски,е знаете ли какво пишете си във темата за стадиона и не се занимавайте с нас...истината е че по нивото на Левски се съди за нивото на БГ футбола,слаб Левски,слаб футбол,силен Левски,силен футбол,пожелавам си от все сърце да покажем добра игра и дано да излезем от груповата фаза на ЛЕ :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2010 11:55

Относно сините Ясен ме притеснява, понеже е фен на по-затворената игра, ако си спомням добре, а на нас затворената игра не ни подхожда, а и трябва изпълнители за подобно нещо - някой като Боримиров, Бардон и Кривия като млад, а ние нямаме такива играчи...
Нямаме си и Гонзо вече.
Ако Берое бяха поизчакали мачовете от Европа, независимо от резултата, играчи като Иво Иванов щяха да донесат добра пара на заралии и вместо хиляди, можеше даже милионче да видят, освен парите за участие. Българска работа. Ма пък по-добре за "Левски".
Последна промяна от metodito на 27 юни 2010 12:03, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 11:56

Литекс има шанс да влезе в ШЛ и ако жребия е приемлив ще го направят.Те имат много силен отбор,а и като еденици имат няколко страхотни индивидуалности.По-важното е,че не си купиха титлата като някои други преди тях,затова си мисля,че имат шанс за Лигата.Берое няма какво да ги коментираме,горките останаха без всичките си читави играчи.Като носител на Купата няма да играят в предварителните кръгове,т.е. няма да се паднат с някой слаб отбор да могат да го елиминират,а направо чакат такива като Ювентус,Ливърпул,Манчестър Сити.Освен да им пожелая достойно представяне срещу изтегления футболен колос друго не мога,дано се борят мъжки.ЦСКА очаквам да се представят на ниво,зависи от жребия дали ще влязат в ЛЕ.Левски-при положение,че криминално,изкувствено си уредиха участието за сметка на Локо Сф-очаквам тотален провал и резил,но така е,когато зорлем зорлем гледат да те вкарат там където не си заслужил с нищо.Цял сезон кретат с дузпи на 5-тото място и накрая Гигов и Венци дебелия им продадаха бронзовия медал.Гнусно,отпадат от Олимпия :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 27 юни 2010 12:10

Левски ще са в групите тази година със сигурност ! Литекс също. Но да се чуди човек на оптимизма на панчеревци !!!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 27 юни 2010 12:11

Озирис, Левски и ЦСКА ще са поставени във ВСЕКИ кръг. Като миналата година. Литекс ще е непоставен само в плейофния кръг, а Берое - и в двата ще е непоставен.
Следователно би трябвало да видим 3 отбора в групите на Лига Европа, ако няма издънки. По традиция обаче има такива, така че очаквам да повторим миналогодишното представяне - шампионът (Литекс) в групите на ЛЕ и един измежду Левски/ЦСКА също в групите на ЛЕ. Но при тях нещата МНОГО зависят от късмета - в плейофният кръг могат да попаднат на Бохемианс, Екранас, Маритимо, Актобе или Хибърниън, но също така и на ПАОК, АПОЕЛ, Анортозис, Брьондби или Монпелие. Така че да стискаме палци за добър жребий.

Потребителски аватар
мозъка
Контакти:

Мнениеот мозъка » 27 юни 2010 12:42

Всички ни отписват,обаче явно не знаете какво е БЕРОЕ!Дори и с детската градина да играем пак ще се представим достойно!Никога БЕРОЕ не се е излагал на международна сцена,няма да стане и тази година!Дори и статистиката го доказва!
За другите или добро или нищо!
В случая-НИЩО! :mrgreen:
няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”