Футболни хамелеони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Футболни хамелеони

Мнениеот cska_90 » 08 юни 2010 23:58

MORSKI написа:До гуша ми дойде от хулигани и кое му е нереалнот на филма? Че като идеш на стадиона може да те пребият понеже не си пеел ли? Или като идеш на стадиона няма шанс да ти гръмне бомба в краката понеже някой е пил безспир преди мача и не може да ходи, но е хванал въпросната бомба? Не говоря за факли и димки, макар че в ръцете на пиян човек и гумичка би била опасна...
В кое се опитвате да ме убедите, че нацитата и скинарите са прекрасни хорица ли :mrgreen: Жив да не бях,,,,
Това са болни хора и нищо друго!
Аз искам да ида на стадиона, да пея за отбора си и всичко да е нромално, но не някой да ми казва кога и какво да пея.... Или да ме пребие понеже съм бил скачал или викал нещо...
Отъвън пък да не говорим.... Засичат те 50 фена на друг отбор и само заради факта, че си с друга фланелка те млатят и ти взимат шал, фланелка, гащи, ако могат и гол ще те оставят....

Омразата никога не е била добродетел и не се опитвайте да ми я изкарате такава....
Филма е хубав, ще го гледам...

Ууф въртим една и съща лента!!Добре бе Сашо-ако си идеш във В сектор и не пееш -кой по-точно ще те пребие????Това за пиенето съм съгласен-спор няма!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 юни 2010 23:59

Deliba6 написа:lionel_messi, според аватара си, ти май си подрязван като малък?! А!!! :evil:

Страшна логика!! ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 00:02

cska_90 написа:

Ууф въртим една и съща лента!!Добре бе Сашо-ако си идеш във В сектор и не пееш -кой по-точно ще те пребие????Това за пиенето съм съгласен-спор няма!!!

Не знам за кой "В" сектор говориш.... За националния, ако е зависи от мача...
Но примерно на наш мач, ако ида под козирката рискувам да бъда оплют и посипан със семки, да ме напсуват понеже видиш ли съм станал да пляскам и да ме пребият по тази причина...
В сектора с агитката е шоу, но вече ти описах какви неща се случват и там... Рискуваш да те набият видиш ли понеже точно в тази секунда не ти се пее,нищо, че преди това си пял ..... Или някое пианде да те замери с пиратка, бомба и др....
Е да му се невиди, кажи ми за какво говорим//.....
Или сте забравили, че във вашия сектор Гергана едва не почина?

И не на последно място- не е само стадиона мястото където се изживяват нацитата, хуулсовете и други...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 00:05

Абе добре бе -защо мене никой не ме бил досега??? :? :? :?
Признавам,че ходя от скоро,но все пак една година и нищо от описаните апокалиптични картни не ми се е случвало!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 юни 2010 00:08

cska_90 написа:Абе добре бе -защо мене никой не ме бил досега??? :? :? :?
Признавам,че ходя от скоро,но все пак една година и нищо от описаните апокалиптични картни не ми се е случвало!! ;)

Мене полицайте биха още на първия мач "Левски-ЦСКА",дето ходих :lol: :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 00:10

modor написа:

Мене полицайте биха още на първия мач "Левски-ЦСКА",дето ходих :lol: :twisted:

Е това е нормално!! :evil:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 00:13

Ето, ходил си отскоро... И имаш късмет, че не са те били- ти това ли чакаш :mrgreen: Пък и е...и и логиката- щом на мен не се е случило и не съм го изпитал на гърба си, то го няма...
Димич, не си глупав човек- стегни се малко....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 00:14

MORSKI написа:

Ето, ходил си отскоро... И имаш късмет, че не са те били- ти това ли чакаш :mrgreen: Пък и е...и и логиката- щом на мен не се е случило и не съм го изпитал на гърба си, то го няма...

Едва ли ще стигнем до консенсус точно по този въпрос!
Абе разни хора,разни идеали!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 юни 2010 00:15

Не е нормално,,,,,,Бях в Б-Сектор на почти най-горните редове.Малко преди началото на мача се пуснаха няколко военни димки.И тъпите полицай нахлуха в сектора.Настана яко меле.И аз докато разбера какво става.Бях извън стадиона с посинен гъз :evil: ........Добре,че тогава нямах 18 и не ме прибраха :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 00:15

cska_90 написа:
MORSKI написа:

Едва ли ще стигнем до консенсус точно по този въпрос!
Абе разни хора,разни идеали!! ;)

Еми как да стигнем до консенсус, като ти отричаш неща, които са ставали пред очите ми :mrgreen: Пък аз имам отлично зрение- видимо при теб е проблема :lol: :?

Върни се в “Футбол - България”