MORSKI написа:До гуша ми дойде от хулигани и кое му е нереалнот на филма? Че като идеш на стадиона може да те пребият понеже не си пеел ли? Или като идеш на стадиона няма шанс да ти гръмне бомба в краката понеже някой е пил безспир преди мача и не може да ходи, но е хванал въпросната бомба? Не говоря за факли и димки, макар че в ръцете на пиян човек и гумичка би била опасна...
В кое се опитвате да ме убедите, че нацитата и скинарите са прекрасни хорица лиЖив да не бях,,,,
Това са болни хора и нищо друго!
Аз искам да ида на стадиона, да пея за отбора си и всичко да е нромално, но не някой да ми казва кога и какво да пея.... Или да ме пребие понеже съм бил скачал или викал нещо...
Отъвън пък да не говорим.... Засичат те 50 фена на друг отбор и само заради факта, че си с друга фланелка те млатят и ти взимат шал, фланелка, гащи, ако могат и гол ще те оставят....
Омразата никога не е била добродетел и не се опитвайте да ми я изкарате такава....
Филма е хубав, ще го гледам...
Ууф въртим една и съща лента!!Добре бе Сашо-ако си идеш във В сектор и не пееш -кой по-точно ще те пребие????Това за пиенето съм съгласен-спор няма!!!