Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 09:49
Lyubaka01 написа:POPCORN написа:еми да.като сменят правилника тогава.нито ЦСКА са писали правилниците нито нищо.Изрично е написано в една футболна година!Докато клубовете не се научат на организация така ще е !Мача ми почва до вратата на Мездра има 500 човека?Как може да си нормален ,човек и допуснеш такова нещо!Като знаех феновете на ЦСКА какви са?Тия БФС да си взимат чантичките и всички по домовете.какви ръководители са?Какво прави тоя делегат на мача ?За кво ни е като нищо не прави?Оставили ги до чакъла.Еми много ясно че ще стане такава простотия , ако мача не въврви в полза на ЦСКА!Да не говорим какво правят тия фенове на стадиона където са дрогирани и пияни?
Ааааа, да бе, как забравих-всички други са виновни-и БФС, и Мездра, и Иса, че ви провокира, и полицията, и арменския поп, и масоните, и марсианците... Само горките провокирани фенове на цска са невинни...
еми да виновни са!На първо място са виновни организаторите!Такива нелепи глупости не могат да се допускат!Агтиката на ЦСКа , не е агитката на монтана!После на второ място сме си виновни ние където нахлуваме, но в предвит обстоятелствата и смешната организация е най-нормалното нещо!Идва 1500 агитка!Хора на по 20-30 години предимно.Как си мислят, от Локо М3 ще тия дедовци ще спрат някой ако има някакви инциденти?Аз не мога да си го обесня.В законаси го пише , фенове на пистата не трябва да има.Как може да почне мача и феновете да са на пистата бе?Рали ли ще гледаме , мач ли кво ?Организацията на Локо М3 под всякаква критика.Много се радвам, че ще изпаднат!После пискате , ЦСКА имали да дават пари на полицията, защо не ги махнат.Еми ето бе Локо М3 има да дава пари на полицията, защо не ги махнат?Ти си много просто парче.Аз ти казвам, че феновете са ни виновни до една степен ти ми говориш глупости.ако няма какво да кажеш по-добре не пиши!И не ми изопачавай думите!
Последна промяна от
POPCORN на 22 мар 2010 09:50, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !