Да се посмеем с ... ***

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Да се посмеем с ... ***

Мнениеот POPCORN » 18 дек 2009 13:10

deepblue1963 написа:
POPCORN написа:
"ебати късмета"-Рома не са ли от Италия?

ми късмет е !Някой да не е казал, че е?Прото италянските отбори не си дават зор в тая лига и то е доказан факт!Англискиите може и да не са всеки мач с титулярите ама накрая продължават напреде!

Английски отбори победители:
1968-Лийдс,69-Нюкясъл,70-Арсенал,71-Лийдс,72-Тотнъм,73-Ливърпул,76-Ливърпул,81-Ипсуич,84-Тотнъм,2001-Ливърпул.Общо-10 пъти.
Италиански отбори победители:
1961-Рома,77-Ювентус,89-Наполи,90-Ювентус,91-Интер,93-Ювентус,94-Интер,95-Парма,98-Интер,99-Парма.Общо-10 пъти.
След 1984г. 8-1 за Италия.Я сега ми "разясни" какво ПРАВЕЛИ английските отбори и какво НЕ ПРАВЕЛИ италианските в турнира?

абе къде ми сравняваш форматите през 2009 с формата на 1950 години бе брато.вземи се стегни и гледай рално на нещата.тогава и ЦСКА и Левски са били колоси нали?Говорим ти за момента!Тогава всички отбори са играли за слава!А сега всички за пари.И от Лига Европа големите нямат стимул защото не се взимат пари моито момче!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 18 дек 2009 13:12

Един въпрос - Кой е по-нещастен, тези, които си мислят че правят нещо с плиткоумни статии и коментари или тези, които намират за нужно да ги обсъждат и дискутират? Само пълен галфон може да се кефи на подобни глупости...Лефски и ЦЕЦСКА са два уникално слаби отбори, просто цялото дискутиране е някакво много ограничено избиване на комплекси от много ама много подтиснати хора! Само вижте какви хора ги пишат тези статии - хора без образование, хора на по 20 години! Тук няма факти, няма журналистика, защото журналиста е професионалист, който НИКОГА не трябва да повлиява новината...тук говорим за чиста проба комплексарщина и пропаганда. Именно *** ни убеждаваше колко велик е Мъри, как Левски бил излязал от кризата след страхотните победи над Своге и Мездра...какво се кефите и ядосвате, целта на такива лекета е да настроят най-ограничените и тъпоумни сред вас едни срещу други и естествено тъй като много станаха простаците има кой да ги чете.
Вместо да мислите как да помогнете на отборите си, вие сте толкова нещастни, че гледате кой е по-зле...нещастници, това сте вие - и сини и червени, просто една мафия за пране на пари...а най-смешното е, че вие тук се мислите за фенове! ТРАГЕДИЯ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 дек 2009 13:15

petef написа:Не знам какво спорите кой е по-добрия отбор този сезон.Нали двата отбора играха и ЦСКА тотално надигра и победи с великодушното 2:0.Браво за победата ама не се самозабравяйте..Аз в мача снощи не видях една атака на скорост,нито единоборства,нито нерви-нищо нямаше.Да не говорим за познати имена-като изключим столетниците Скалони и Баронио.Така че поздравления за успеха,ама недейте да храните и да се замозабравяте.

1.Всички не могат да са "звезди" като Окака-Чука,Черчи,Скардиня,Петинари,Андреоли и др.
2."Аз в мача снощи не видях една атака на скорост,нито единоборства,нито нерви-нищо нямаше."Почвам да се питам дали изобщо си гледал мача?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 дек 2009 13:19

Angoff написа:Сини лъвове, вие отново накарахте България да се гордее с вас!

ЦСКА - Евроидиот
Левски - Евробоец
Синята империя завладя Вечния град и даде да се разбере кой е №1 в България

Йовов надмина Стоичков и Стойчо, стана палач на втори еврошампион,нито един български футболист не е постигал стореното от Бижутера

Видяхте ли се колко струвате, жалки армейци?
Този ЦСКА напълно си заслужава прякора на пернишките си шефове - "Кралете на боклука"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма ли,кой да ги затвори тези ???

Защо не се възмущаваш на Спирт1 и простотиите им? Не ти ли е ясно, че всичко това е с цел провокиране на аудиторията, отчитане на повече влизания и съответно пари от реклама.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 18 дек 2009 13:29

Не разбирам, защо изобщо някой чете сайтове като *** и спорт1. Олигофренията там е пълна. Отдавна съм ги забравил - всяко отваряне на техния сайт е пари в техния джоб, а те не ги заслужават.

Въпреки, че съм фен на Левски се дразня и на пристрастността на Гонг, но все пак тук са по-умерени. Мисля, че журналистическата фенщина има основна вина за състоянието на футбола. Във волейбола и баскетбола нещата не са толкова зле и за това все пак имаме някакви успехи там - много или малко.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 дек 2009 13:30

POPCORN написа:
deepblue1963 написа:
POPCORN написа:ми късмет е !Някой да не е казал, че е?Прото италянските отбори не си дават зор в тая лига и то е доказан факт!Англискиите може и да не са всеки мач с титулярите ама накрая продължават напреде!

Английски отбори победители:
1968-Лийдс,69-Нюкясъл,70-Арсенал,71-Лийдс,72-Тотнъм,73-Ливърпул,76-Ливърпул,81-Ипсуич,84-Тотнъм,2001-Ливърпул.Общо-10 пъти.
Италиански отбори победители:
1961-Рома,77-Ювентус,89-Наполи,90-Ювентус,91-Интер,93-Ювентус,94-Интер,95-Парма,98-Интер,99-Парма.Общо-10 пъти.
След 1984г. 8-1 за Италия.Я сега ми "разясни" какво ПРАВЕЛИ английските отбори и какво НЕ ПРАВЕЛИ италианските в турнира?

абе къде ми сравняваш форматите през 2009 с формата на 1950 години бе брато.вземи се стегни и гледай рално на нещата.тогава и ЦСКА и Левски са били колоси нали?Говорим ти за момента!Тогава всички отбори са играли за слава!А сега всички за пари.И от Лига Европа големите нямат стимул защото не се взимат пари моито момче!

Ти писа,че италианските отбори "Не си давали зор" турнира,пък английските-незнам си кво си.От статистиката нещо не се вижда такава тенденция.Я обясни пак?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 18 дек 2009 13:40

***, Спорт1, Меридиан мач, Тема:спорт, 7 дни спорт- 2 "сини" и 3 "червени" помии. Човек трябва да е олигофрен, за да ги чете.

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 18 дек 2009 13:47

1.Всички не могат да са "звезди" като Окака-Чука,Черчи,Скардиня,Петинари,Андреоли и др.
2."Аз в мача снощи не видях една атака на скорост,нито единоборства,нито нерви-нищо нямаше."Почвам да се питам дали изобщо си гледал мача?
1. Лобонт,Пизаро,Мота,Де роси,Рийзе,Баптища,Перота,Бурдисо не могат да се намажат на малкият пръст на звезди от ранга на макинва,каванда,диаките,перпетуини,крибари,муслера и чинкуе.Супер сте- те родопа повече ви се опъваха и с по-голямо желание играеха от фелацио. :) :lol: :lol:
2.Еми не можах до края да издържа(въпреки трите двойни кафета).Скуката и апатията бяха по-силни от тях. :) :) :lol:

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 18 дек 2009 13:52

jony написа:Кога Лацио е бил шампион на Европа? Голяма некомпетентност лъха от ***, но е логично като се знае че получават пари и от Сираков и от Герена. Просто си изкарват парите хората. А да сравняват успехите на Стоичков с тези на Йовов е трагедия за тях. Лацио игра с третия си състав, а в София с втория. Отборът им е в дълбока криза и няколко класи под нивото на Рома. Не умаловажават победата на Левски, но да не забравят че играха срещу дълбоките резерви в мач без значение и за двата отбора. И да спрат да градят въздушни кули техните казионни журналисти, защото именно тези кули ги докараха до БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Тампере, Беверен. Изкуственото напомпване е вредно за който и да е отбор.
А това че Йовов бил единствения българин вкарал на два отбора носители на европейски трофеи това не е истина. Бербатов вкара в ШЛ на Реал, Рома, Интер, Барса отделно има голове срещу Арсенал, Челси, Тотнъм и още половин дузина отбори печелили европейски трофеи в мачове за първенство и купите. Така че от ДБ да спрат с платените манипулации.

Хаха като говориме за некомпетенция прочети си поста причтелю и ще осъзнаеш че и ти си некомпетентен :) Относло класите на рома над лацио ти изобщо следиш ли римското дерби? 100 % съм сигурен че си говориш по инерция. Лацио не са голям отбор ли :) 99 да ти припомня ли че квото имаше в европа за взимане го взеха като дори биха Манчестър Юнайтед за суперкупата? Относно Бате, Жилина и останалите еми нали беха смешни трактористки отборчета? Защо Бате биха Литекс? Защо взеха точки на Ювентус и Реал щото са слабички нали? Защо не бихте Жилина а паднахе с още по-смешното 3:1 може би оправданието е че е в контрола нали :) Защо си приписвате постоянно заслугите на Бербатов който псувахте пред майка му и го целехте като не можа да вкара на Левски. Срещу каква сума Бербатов отиде в ЦСКА ако изобщо сте информирани? И какво като е бил в ЦСКА като сте го продали? Ми Павел Недвед изгря в Лацио ама сега никой не го свързва с Лацио нали :) Просто се научете да си гледате във вашите купички а не в чуждите. Лацио играл с 3тия отбор и кой го казва това :) щото от 3тия отбор имаше точно 4 момчета :)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 18 дек 2009 13:59

POPCORN написа:Аз никога не съм мислил, че само ЦСКА носи точки и е най-големият отбор в България

Ей ся та признах!! :twisted:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”