Само 6000 души гледат мача Левски-Виляреал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Само 6000 души гледат мача Левски-Виляреал

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2009 13:51

dodo7271 написа:Пич, абе моля те, посочи ми един мач, на който сте напълнили стадиона. Само един.

пич или не гледаш българското първенсто и европа или незнам!Нашият стадион се казва Българска Армия!ЦСКА - Тулуза пълен стадион!ЦСКА - Хамбургер пълен стадион още да ти изреждам ли?ЦСКА - Левски последния на Бг армия пълен стадион!ЦСКа - Леверкузен пълен стадион!Още?[/quote]

Аха, значи Левски - Удинезе е от времето на баба ти, но цска - Леверкузен, цска - Тулуза, и цска - Хамбургер не са???? :) :) :) По твоята логика излиза така - вие пълните 22 - хиляден стадион, ние пълним Васил Левски, който е два пъти по-голям.[/quote]
хахах на Левски удинезе не сте напълнили стадиоба бе брато ти луд ли си къф си?Единствения път когато сте пълнили националният стадион е в шампионската лига и благодарение на други фенове не само фенове на Левски!Защото много хора искат да видят Барселона и Челси а не са от Левски!Само аз познамвам 6-7 умерени цскара където отидахо да гледат Левски Барселона!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 03 дек 2009 13:55

POPCORN написа:еми кво са така исе :)кво ми говорят глупости.нищо не ги оправдава.а иначе по форума ми дуднат отбора на народа най-много фенове дрън мрън не могат да напълнят герена където не е толкова голям стадион.няма значени игра, бактров матков, и ЦСКА не играе добре и ЦСКА знаеха че няма да бият е рим ама отидоха 4 хиляди човека да викат нали?Днеска са пак 2000-2200 !То всеки може ходи на мачове когато всичко е наред и да си отбор като манчестър!

Бате стига писа глупости. Най- посетеното ви 2 гостуване е с/у Галатасарай (3000). Срещу Милан също не бяхте малко (май към 2000 ако не се лъжа). В Рим преко-сили бяхте 2000. Как си предтавяш в Лондон 2000!? Нито има интрига, нито е евтина дестинация, нито нищо. От България я има 200-300 туриста я няма. От Англия и да има емигранти ще са не повече от 500, което прави около 800 човека. Аре понеже съм ларш и 200 от мен та 1000, но това е абсолютния максимум за такъв мач.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 дек 2009 13:59

POPCORN написа:
dodo7271 написа:Пич, абе моля те, посочи ми един мач, на който сте напълнили стадиона. Само един.

пич или не гледаш българското първенсто и европа или незнам!Нашият стадион се казва Българска Армия!ЦСКА - Тулуза пълен стадион!ЦСКА - Хамбургер пълен стадион още да ти изреждам ли?ЦСКА - Левски последния на Бг армия пълен стадион!ЦСКа - Леверкузен пълен стадион!Още?

Аха, значи Левски - Удинезе е от времето на баба ти, но цска - Леверкузен, цска - Тулуза, и цска - Хамбургер не са???? :) :) :) По твоята логика излиза така - вие пълните 22 - хиляден стадион, ние пълним Васил Левски, който е два пъти по-голям.[/quote]
хахах на Левски удинезе не сте напълнили стадиоба бе брато ти луд ли си къф си?Единствения път когато сте пълнили националният стадион е в шампионската лига и благодарение на други фенове не само фенове на Левски!Защото много хора искат да видят Барселона и Челси а не са от Левски!Само аз познамвам 6-7 умерени цскара където отидахо да гледат Левски Барселона![/quote]

Не е бил пълен стадиона с Удинезе???? Радвам се, че феновете на цска са видели големи европейски отбори, благодарение на Левски. Радвам се, че го признаваш.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2009 14:12

zlostar написа:
POPCORN написа:еми кво са така исе :)кво ми говорят глупости.нищо не ги оправдава.а иначе по форума ми дуднат отбора на народа най-много фенове дрън мрън не могат да напълнят герена където не е толкова голям стадион.няма значени игра, бактров матков, и ЦСКА не играе добре и ЦСКА знаеха че няма да бият е рим ама отидоха 4 хиляди човека да викат нали?Днеска са пак 2000-2200 !То всеки може ходи на мачове когато всичко е наред и да си отбор като манчестър!

Бате стига писа глупости. Най- посетеното ви 2 гостуване е с/у Галатасарай (3000). Срещу Милан също не бяхте малко (май към 2000 ако не се лъжа). В Рим преко-сили бяхте 2000. Как си предтавяш в Лондон 2000!? Нито има интрига, нито е евтина дестинация, нито нищо. От България я има 200-300 туриста я няма. От Англия и да има емигранти ще са не повече от 500, което прави около 800 човека. Аре понеже съм ларш и 200 от мен та 1000, но това е абсолютния максимум за такъв мач.

цскарите не са били 4000 хиляди?бате вземи влезни в официялнай сайт на ЦСКА и виж колко билета са продали ЦСКА за този мач.тия билети се продават с лична карта и имена!Аз лично познавам шефа на фенклуба в италия!ама знаеш ли кво бъощ не ми пука ако искате вярвайте!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2009 14:13

dodo7271 написа:
POPCORN написа:

пич или не гледаш българското първенсто и европа или незнам!Нашият стадион се казва Българска Армия!ЦСКА - Тулуза пълен стадион!ЦСКА - Хамбургер пълен стадион още да ти изреждам ли?ЦСКА - Левски последния на Бг армия пълен стадион!ЦСКа - Леверкузен пълен стадион!Още?

Аха, значи Левски - Удинезе е от времето на баба ти, но цска - Леверкузен, цска - Тулуза, и цска - Хамбургер не са???? :) :) :) По твоята логика излиза така - вие пълните 22 - хиляден стадион, ние пълним Васил Левски, който е два пъти по-голям.

хахах на Левски удинезе не сте напълнили стадиоба бе брато ти луд ли си къф си?Единствения път когато сте пълнили националният стадион е в шампионската лига и благодарение на други фенове не само фенове на Левски!Защото много хора искат да видят Барселона и Челси а не са от Левски!Само аз познамвам 6-7 умерени цскара където отидахо да гледат Левски Барселона![/quote]

Не е бил пълен стадиона с Удинезе???? Радвам се, че феновете на цска са видели големи европейски отбори, благодарение на Левски. Радвам се, че го признаваш.[/quote]
Удинезе голям отбор?Къде да се засмея!Голям отбор може да е Барселона и Челси но Удинезе са си посредствен италянски отбор!И кво значи признаваш, това за цял свят е ясно, че Барселона и Челси са едни от най-големите отбори!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 дек 2009 14:17

POPCORN написа:
zlostar написа:

цскарите не са били 4000 хиляди?бате вземи влезни в официялнай сайт на ЦСКА и виж колко билета са продали ЦСКА за този мач.тия билети се продават с лична карта и имена!Аз лично познавам шефа на фенклуба в италия!ама знаеш ли кво бъощ не ми пука ако искате вярвайте!

Няма как да ти вярвам, защото бях на стадиона. Бяхте не повече от 1000, вярно вдигаха много шум. Но агитката на Рома просто се забавляваше на вашите напъни, защото ако тя реши да прави шоу, вие щяхте да се претопите. А това, че го пише в официалния сайт, абсолютно нищо не означава. Там просто лъжат. А защо лъжат ли, ето защо: Димитър Борисов: "Продадохме 800 билета за нашите фенове, надявам се до началото на мача да продадем още".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2009 14:19

Няма как да ти вярвам, защото бях на стадиона. Бяхте не повече от 1000, вярно вдигаха много шум. Но агитката на Рома просто се забавляваше на вашите напъни, защото ако тя реши да прави шоу, вие щяхте да се претопите. А това, че го пише в официалния сайт, абсолютно нищо не означава. Там просто лъжат. А защо лъжат ли, ето защо: Димитър Борисов: "Продадохме 800 билета за нашите фенове, надявам се до началото на мача да продадем още".

не сме били повече от 1000 човека така ли?хаха тука спира спора ни!ходи си сложи сините очила и си пусни левски-вилерял и се радвай на играта.айде живи здрави няма споря с толкова пристрастни фенове хаха!нямали сме гиляди човека на Рома - ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 дек 2009 14:55

POPCORN написа:

не сме били повече от 1000 човека така ли?хаха тука спира спора ни!ходи си сложи сините очила и си пусни левски-вилерял и се радвай на играта.айде живи здрави няма споря с толкова пристрастни фенове хаха!нямали сме гиляди човека на Рома - ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пич, по-пристрастен от теб в този форум няма. При теб всичко е смесица от лъжа, злоба, примитвна омраза, купешки фрази от Жоро Атанасов. Никаква собствена мисъл. И точно заради това си много лесен за спорене.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 дек 2009 14:57

Аз мислех,че са много по-малко даже и от туй 8-) Ама за какво да ходиш да ги гледаш,с такама игра само път и пари да биеш 8-)

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 03 дек 2009 15:07

_RoKi_ написа:Аз мислех,че са много по-малко даже и от туй 8-) Ама за какво да ходиш да ги гледаш,с такама игра само път и пари да биеш 8-)

Беха били Динамо, Рома губи от Базел, Супата ги хадъхва, че щели да се борят за първо място в групата, евтина екскурзия през Гърция.

Върни се в “Футбол - България”