Купа на България - мачовете днес

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Купа на България - мачовете днес

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2009 15:38

ros, е аз в думите си "това ако е ЦСКА аз съм ескимос" какво искам да кажа според теб?
Четете между редовете де, не е трудно ;)
Над 50% от футболистите ви като са облекли червената фланелка и си мислят, че са хванали Господ за шлифера.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 15:45

PFC Litex написа:ros, е аз в думите си "това ако е ЦСКА аз съм ескимос" какво искам да кажа според теб?
Четете между редовете де, не е трудно ;)
Над 50% от футболистите ви като са облекли червената фланелка и си мислят, че са хванали Господ за шлифера.

Аз много добре разбирам какво искаш да кажеш. То това е видно. Но ми направи впечатление, че като че ли леко се заяждаш. Ако греша - извинявай.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2009 15:49

Не виждам абсолютно никаква причина да се заяждам, а и целта на един форум е да се води нормална дискусия, така че няма проблем, не винаги човек може да отсее, какво иска да сподели отсрещната страна ;)
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 16:14

Та след като минаха всички ранни мачове днес е ясно едно... единствено Брестник може да бъде българския Алкоркон. Дано видим истински мач и една приятна изненада ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 16:38

james написа:Днес се видя едно цска и във В група няма да вземат точка без съдии

Изхвърли се като зобан китаец - щанга

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 16:49

james написа:
ros написа:
james написа:Днес се видя едно цска и във В група няма да вземат точка без съдии

Изхвърли се като зобан китаец - щанга

не си прав но лафа кефи

За лафа знам... :) Иначе съм мноооого прав. Ако си решил да се заяждаш по коректно би било да кажеш, чи във В най-много точка да вземат ;) , защото резултатът е 0 на 1 а не равен и при положение, че в 93 мин. съдията свири фаул и продължението свършва...Абе разбираш ме :)

Бираманиак
Контакти:

Мнениеот Бираманиак » 25 ное 2009 17:11

Свиленград не са ли в Б? :roll:
лафа за щангата кърти! :mrgreen:
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 25 ное 2009 17:57

Дано този ЦСКА дойде на Ботев във Враца, просто там гавра няма да има, че ще има линч за съдии и футболисти!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 18:00

Libera написа:Дано този ЦСКА дойде на Ботев във Враца, просто там гавра няма да има, че ще има линч за съдии и футболисти!

Те всички ще искат ЦСКА, ама всички ще съжаляват после

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 25 ное 2009 19:35

Не знам кой ще съжалява ако ЦСКА играе така и не е подпиран ще отнесе поне 3 гола от Ботев Враца, гарантирам ти! Ако ги подпират, то те ще съжаляват, защото няма да си тръгнат здрави от стадиона!

Върни се в “Футбол - България”