От фен на Моньор към всички любители на футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: От фен на Моньор към всички любители на футбола

Мнениеот ivo_gf » 17 авг 2009 18:51

someone написа:Аз не се бия по стадионите и не съм лумпен, а горния ми коментар не е заплаха от моя страна... просто казвам какво да очакват. Същност те много добре знаят, че това което направиха онзи ден няма да им се размине и ще има последици. Този, който е стрелял с пушката е трябвало да се замисли за всички нормални фенове на Миньор, колкото и малко да са те, които подкрепят отбора си без да правят вандалски изпълнения... Реалността на футболните стадиони в България, а и не само тук нявсякъде, когато една агитка предприема някакво действие с/у друга агитка, винаги има противодействие, а по-проста постъпка в България не се е случвало, така че и ответния отговор мисля, че ще бъде също толкова прост. Сега няма какво да се лъжем и да си говорим празни приказки, това не е правилно и т.н... в агитката на Левски има такива елементи, които не ги интересуват приказките и те ще търсят мъст. Аз също съжалявам и не искам да се случва, но това е положението.

Добре бе, момче, ти чуваш ли се какво говориш? Ок, утре на Герена ще пострада примерно както дадоха пример по-горе този фен на Миньор, който е отишъл просто да гледа мач... И какво, решава ли се проблема? Догодина Левски пак ще играе в Пк, тогава ще се качат по блоковете примерно 4-5 човека с пушки, да мъстят за пострадалия фен на Миньор примерно и ти може да си следващия? И до кога така? Моля ви се... Знаете, че една война води до загуби и в двата лагера, а за футбол да се избиваме не си заслужава, докато има такива като тези, за които говориш отмъстители, ще страдат и двете публики. Много добре го знаеш и продължаваш да плашиш, че щелида пострадат феновете на Миньор и само те, недей... Знаеш какъв град е Перник и какви неща за съжаление се случиха тук последните години, затова недей, по - добре да прекратим войната в зародиш, но това надали ще се случи... Въпроса е че точно такива като теб нагнетяват обстановката с писаниците си из интернет пространството...

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 авг 2009 18:55

Дано достигнем нивото на Европейските фенове на футбола....
С пушките вървим към Азия :(

PernishkiOrk
Контакти:

Мнениеот PernishkiOrk » 17 авг 2009 19:04

Едни орки дават оценка на други орки. Между футболните фенове на който и да е футболен отбор в България няма разлика. Примери колкото щеш. След мач на Левски срещу ЦСКА преди няколко години някой орк хвърли бомбичка и уби едно момче, което кротко си пиеше биричката с приятели. На стадиона пък (пак на мач между двата отбор) друг орк хвърли бомбичка и прати едно девойче в Пирогов. Момичето остана с увреден слух. Тези примати, са навсякъде и са плод на нашето безумно съществуване от 20 години насам. Всички те са черната пляка, която никой не иска да докосне от споменатите рудници. Не ме учудва, че орки не се разбират с други орки и при техните срещи се възпроизвеждат изстрели предназначени да убиват. Никои орки в България не са направени за да се разбират. Такива гени в тях няма. Орките на синия отбор са също толкова първобитни, както орките на червения отбор, на жълтия отбор, на всеки произволно взет пловдивски, варненски или благовеградски отбор. Орките са наш продукт. Те са нашите сперматозоиди докопали се и оплодили една яйцеклетка. Те не се спират пред нищо и са силни, когато са на тумби, когато са в някой форум (анонимни), когато черпят сила един от друг. Изпълзяли от фекалните канали, те са толкова вредни за нас, хората, колкото вредни са всякакви опасни и болестотворни вируси и бактерии. Организмът на българското общество, ще трябва да се обезпаразити от тези паразити. Иначе тежко ни.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 17 авг 2009 20:20

ivo_gf написа:Добре бе, момче, ти чуваш ли се какво говориш? Ок, утре на Герена ще пострада примерно както дадоха пример по-горе този фен на Миньор, който е отишъл просто да гледа мач... И какво, решава ли се проблема? Догодина Левски пак ще играе в Пк, тогава ще се качат по блоковете примерно 4-5 човека с пушки, да мъстят за пострадалия фен на Миньор примерно и ти може да си следващия? И до кога така? Моля ви се... Знаете, че една война води до загуби и в двата лагера, а за футбол да се избиваме не си заслужава, докато има такива като тези, за които говориш отмъстители, ще страдат и двете публики. Много добре го знаеш и продължаваш да плашиш, че щелида пострадат феновете на Миньор и само те, недей... Знаеш какъв град е Перник и какви неща за съжаление се случиха тук последните години, затова недей, по - добре да прекратим войната в зародиш, но това надали ще се случи... Въпроса е че точно такива като теб нагнетяват обстановката с писаниците си из интернет пространството...

Добре бе пич аз и да пиша и да не пиша това, което има да се случва ще се случи, нито аз ще накарам някой да направи нещо, нито мога да го връзумя с мойте постове да не прави това, което мисли... Знаеш много добре, че войната не е само с/у Левски, а и с/у самата София. Целият път към стадиона е изписан с надписи anti Sofia, Левски или ЦСКА. Това момче, което го уцелиха беше точно на 15 метра от мен, можеше и аз да съм уцелен, можеше и нещо по-лошо да стане, но аз знаех риска да ходя на такова гостуване и нямам ни най-малка доза за реваншизъм и т.н, аз също искам да бъде прекратена тази война, която самите перничани я създават и все повече засилват с такива изцепки и изказвания, като при Сашо Диков вечерта на някакви си от фенклубовете на Миньор... Вучков ли беше, Вутков ли... той има и клипчета във vbox с призиви да се изтрепат говедата, една камара глупости изговори в ефир, че не трябва да ходим в Перник на мач, че ще пуснат другия път ток по оградите, от нашата страна има също такива фенове, така че едва ли аз с това, което пиша във форума на Гонг мога да нагнетявам някакво напрежение, тъй като тук не влизат изпълнителите на вандалските изцепки.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2009 20:25

Пак се изказахте неподготвени.Вие сте отбора на всички власти,защото еднакво успешно сте лизали задниците на всички,били на власт след 1944 година у нас.Цялата ви история след тая дата е пълна с факти,доказващи това.След Цола Драгойчева,министър Солаков,дядо,батето Славков,мафиотите от ВИС,агента на ДС и конституционен съдия,Марков,бившия вицепремиер Е,Бакърджиев,пералнята на парите на мафията и КГБ,М.Чорни и комсомолския и партиен функционер,адвокат Батков.Това са вашите водачи през тоя период.Прав си,че сте отбора на народа,защото заради лицемерието и толерирането ви,вас ви мрази целия народ!

Ето вижте един класически пример за това как Георги Атанасов насажда омраза между феновете. Ти, приятел, си поредното червено зомби, което отказва да мисли със собствения си мозък, а повтаря като малоумен казаното от Атанасов. Поредният лош човешки материал. Ти си нищожество, ти си нула, ти си абсолютно безполезен за себе си и за хората, около теб. Не ставаш за нищо.

Нещастник загубен,не си дорасъл още да ми правиш оценки.Фактът че си позволяваш да даваш такива оценки на непознати хора,говорят що за боклук си и колко материал е изхабил баща ти за да създаде такъв малоумник като тебе!!!А може би не е изхабил,а е създал в твое лице собствено копие.По добре да бе свършил в тоалетната!Няма нужда да чета Георги Атанасов за да имам право на мнение на събития,на които съм бил съвременик,за разлика от тебе.Аз за разлика от такива малоумни псевдофенове като теб не лъжа.Колкото да те боли всички факти,които изнасям в постовете си са истина,а не плод на дочутото под влиянието на дрогата.Дрогата и лъжите са ваш модел на поведение и не ме забърквай в тия неща.Истина ли е,че през 70-те години хванаха целият ви "репресиран" отбор на границата с контрабандна стока и нивалин?Да!Така ще ти отговори всеки запознат и непредубеден човек.Истина ли е че вие сте първия ведомствен отбор.Да!През 1944 година,когато комунистите бяха заети да изтребват дейците на нашия предшедственик АС 23,а синовете и дъщерите на народа измираха на фронта,Цола Драгойчева ви сложи под крилото на пощите и станахте ведомствен отбор под крилото на Министерството на съобщенията!Истина ли е че бяхте милиционерски отбор и цялото ведомство стоеше зад вас?Да.Самия факт че министъра на МВР,Ангел Солаков прекрати мача ви с Берое в Стара Загора и изхвърли отбора им от АРФГ,че играчите ви имаха офицерски длъжности към репресивния апарат на БКП говори кой беше партиен и кой "десидентски"отбор!Истина ли е че зетя на Тодор Живков а впоследствие шеф на БОК и на БФС беше шеф на Левски?Да и това е абсолютната истина.Всяка дума,която съм написал в тоя форум е истина на 100% и мога с чиста съвест да застана зад нея.А факта че си позволяваш непредизвикан,криеки се зад анонимноста си да се държиш като идиот,говори само що за боклук се крие зад мониторът ти!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”