someone написа:Аз не се бия по стадионите и не съм лумпен, а горния ми коментар не е заплаха от моя страна... просто казвам какво да очакват. Същност те много добре знаят, че това което направиха онзи ден няма да им се размине и ще има последици. Този, който е стрелял с пушката е трябвало да се замисли за всички нормални фенове на Миньор, колкото и малко да са те, които подкрепят отбора си без да правят вандалски изпълнения... Реалността на футболните стадиони в България, а и не само тук нявсякъде, когато една агитка предприема някакво действие с/у друга агитка, винаги има противодействие, а по-проста постъпка в България не се е случвало, така че и ответния отговор мисля, че ще бъде също толкова прост. Сега няма какво да се лъжем и да си говорим празни приказки, това не е правилно и т.н... в агитката на Левски има такива елементи, които не ги интересуват приказките и те ще търсят мъст. Аз също съжалявам и не искам да се случва, но това е положението.
Добре бе, момче, ти чуваш ли се какво говориш? Ок, утре на Герена ще пострада примерно както дадоха пример по-горе този фен на Миньор, който е отишъл просто да гледа мач... И какво, решава ли се проблема? Догодина Левски пак ще играе в Пк, тогава ще се качат по блоковете примерно 4-5 човека с пушки, да мъстят за пострадалия фен на Миньор примерно и ти може да си следващия? И до кога така? Моля ви се... Знаете, че една война води до загуби и в двата лагера, а за футбол да се избиваме не си заслужава, докато има такива като тези, за които говориш отмъстители, ще страдат и двете публики. Много добре го знаеш и продължаваш да плашиш, че щелида пострадат феновете на Миньор и само те, недей... Знаеш какъв град е Перник и какви неща за съжаление се случиха тук последните години, затова недей, по - добре да прекратим войната в зародиш, но това надали ще се случи... Въпроса е че точно такива като теб нагнетяват обстановката с писаниците си из интернет пространството...