Футболни фенове наръгаха момче в София!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Фенове на Левски наръгаха момче в София !

Мнениеот boabbb » 19 юли 2016 14:42

Red_Neck написа:
1982 написа:
Red_Neck написа:Заглавието на темата е некоректно. Факт.

[offtopic]Ралке, ...мене левскари са ме пребивали като куче на спирката пред СУ заради един шал, ... без да имаха отличителни знаци или да са пели песни ..... и съм сигурен, че бяха ваши.
Обикновено, който яде пердаха, знае защо ;)[/offtopic]

Ходете на групи, бе, човек, по не смеят да скачат тези путаци, когато видят повечко хора, сам си много уязвим, колко и да си добър в боя, като ти скочан 10 мишки, няма спасение.

Бяхме 6-7 човека .... след мач на В. Левски със Славия. Онези изкочиха 20-на келеша (14-15 годишни) ... няколко удряха с желзни тръби, увити във вестници ... и точно тези развалиха качествения търкал ;)
Мен си ме пребиха, кат' куче ..... признавам си (не е срамно ;) )

Това на финала за купата ли, бе :? Аз бях тогава абсолютно сам и на никого не съм попаднал :lol: :lol: 15 пишлигара ще ме набъркат определено, особено с тръби ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 14:44

boabbb написа:Просто излагам фактите, дадени от съответния сайт - повтарям го вече за втори път ;) Ако не е така - оборете ме ... Щото и в един фен-клуб намериха наркотици, ама не са били левскари, нали са граждани на Република България :lol: :lol: :lol:

До фен клуба, не вътре. За какво е в затвора фен на ЦСКА и шеф на Енимълс?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 14:46

warhead написа:
ММ1914 написа:
goro_man написа:http://vesti.bg/bulgaria/sad/razsledvashti-dete-samo-se-e-blysna-v-kmetski-dzhip-6056476
Не сте разбрали скоро ще излезе че момчето само се е удряло в ножовете и лопатите. Ако не беше ужасно трагично щеше да е смешно наистина няма такава държава и разследващи и полицай просто не ми се говори. Май е крайно време да се замислим но като гледам ...алтернатива никаква ...

Виж сега, никой не защитава нападателите. Да ги хванат, да ги съдят и да си понесат отговорността. Въпросът е как решиха че са фенове на Левски? Как се решава че еди кой си е направил нещо? Полицията събира доказателства, прокуратурата предявява обвинения и съда решава кой е виновен. Как журналистите решиха кой, какъв е?

Ами като са от фен клуба на Левски какви да са слависти ли бре мозък!

Деб.л, кой каза че са от фен клуба на Левски? Не са от СХ както се написа, прочети темата назад.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 юли 2016 14:57

Thsmith написа:Темата е поднесена адски глупаво, да ме извинява автора. Феновете са на стадиона, за тях може да се каже фенове на даден отбор правят Х. Почти всеки човек в държавата е фен на някой отбор, не се пише обаче "Левскар обра банка" или Цскар изнасили жена. Това са го направили някакви магарета и престъпници и толкоз.

Много правилно мнение,само една вметка.Ако са били облечени като фенове на даден отбор/без значение кой/и са се държали като такива,значи са такива.За останалото си прав на 100%.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 19 юли 2016 14:58

Току що по Дарик казаха арестувани са и са фенове на ЦСКА викали са "само ЦСКА" и момчето с насмешка е попитало " кое точно ЦСКА"
Кошче за темата преди някои да е написал Фенове на ЦСКА нарагъха момче. Мисля че няма значение какви са просто престъпници

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юли 2016 15:02

Авторът да смени името на темата!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2016 15:05

goro_man написа:Току що по Дарик казаха арестувани са и са фенове на ЦСКА викали са "само ЦСКА" и момчето с насмешка е попитало " кое точно ЦСКА"
Кошче за темата преди някои да е написал Фенове на ЦСКА нарагъха момче. Мисля че няма значение какви са просто престъпници

Ако това е вярно, сега авторчето на темата да сменя заглавието.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 19 юли 2016 15:19

http://darikradio.bg/dvama-tiineidzari- ... icata.html
Който не вярва да чуе аудиофаила....
А за автора си имам мнение но ще ме баннат....

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 15:21

warhead написа:
ММ1914 написа:
goro_man написа:http://vesti.bg/bulgaria/sad/razsledvashti-dete-samo-se-e-blysna-v-kmetski-dzhip-6056476
Не сте разбрали скоро ще излезе че момчето само се е удряло в ножовете и лопатите. Ако не беше ужасно трагично щеше да е смешно наистина няма такава държава и разследващи и полицай просто не ми се говори. Май е крайно време да се замислим но като гледам ...алтернатива никаква ...

Виж сега, никой не защитава нападателите. Да ги хванат, да ги съдят и да си понесат отговорността. Въпросът е как решиха че са фенове на Левски? Как се решава че еди кой си е направил нещо? Полицията събира доказателства, прокуратурата предявява обвинения и съда решава кой е виновен. Как журналистите решиха кой, какъв е?

Ами като са от фен клуба на Левски какви да са слависти ли бре мозък!

Припознавач Етрополски от кой фен клуб казваш че са? Май са си оранжеви припознавачи. Мозък викаш, я да бягаш към женския пазар и да си вземеш един агнешки, може пък и да ти помогне. :mrgreen:

goro_man
Контакти:

Фенове на ЦСКА наръгаха две момчета в София

Мнениеот goro_man » 19 юли 2016 15:30

http://darikradio.bg/dvama-tiineidzari- ... icata.html
Вече след официално обявено от полицията задържане можем да уточним група ултраси на не се знае кое точно ЦСКА скандирали по улиците. След въпрос от кой точно отбор са е последвало пребиването на младежа, справка аудио фаила на Дарик

Върни се в “Футбол - България”