ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
Естествено , че всичко се прави за да се спасява фалиращото червено отборче .На това му се вика „ селски тарикатлъци ” .
-
А, държавата си била затваряла очите. Така ли викате вече на безкрайните опити да ви спасят? Още 2008 трябваше да си заминете там, където ви е мястото. Държавата щяла да се поправя... Е, това е наглост безкрайна! Щом викате на държавната помощ "поправяне", значи вие нямате оправия. Нагли и жалки сте. Да ви пращат където искат, да ви направят шампиони всяка година ако искат. Вие сте ми по-интересни, как може да сте такива безушници? Всичко лошо си го заслужавате. Даже ви е малко.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Dundy написа:Говежди размисли, които нямат развита такава дейност. Погледни маркираното и отговори тогава били ли са АД отборите, кога се правят такива и като се направи не е и това ново предприятие? Не очаквам смислен отговор от тези дето мислят не с главата сиkorteneca написа:Аз съм си припознал Левски от 1914 година, както и припознавам като съперник ЦСКА от 1948 и не броя закриванията от БКП и Държавата. Ако за теб ЦСКА не е от 1948 ок... Това, че не си обичате отбора не е мой проблем.
Не съм и очаквал крокодилски мозък да зацепи какво имам предвид.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Lyubaka01 написа:...
Абсолютно това ни е пътят в момента и една такава "покана" в тая нова ВиШа лига единствено ще ни дерайлира финансово и всичко, което е започнато като изграждане на стадиона ще свърши в кенефа.
Смисъл и един вид "равнопоставеност" с тоя малоумен проект ще има само когато "държавата" (чрез общините) финансира "ъпгрейдването" на спортните съоражения на отборите, както вече го направи с поне два мутропомазани тима. Това да се изискват подобни неща от стадионите, когато с десетилетия умишлено си оставил въпросните бази на самотек (или си работил за съсипването им за да може няКОЙ да ги вземе за жълти стотинки), е оттатък висшата наглост.
Също както наглостта на "червените" да изискват да са в "А" група с 30 млн. задължения.
Но живеем в БеГе, така че най-лайняните сценарии са всъщност и най-възможните. Все пак тук всичко върви в руслото на мижи да те лажем, пунта мара и да сложим козметика за милиони върху разлагащ се труп (и двойно повече милиони в нашето джобче).

- Red thunderstorm
Чувам, че някои недоволствали от клетката в Разград. Заключена била, вода нямало... Ами така е, драги ми смехурковци. Когато ние гостувахме там и изразихме възмущението си, тогава се хилехте като пачи. Сега ви го навряха и оревахте орталъка с декларации, точки и подточки...както само вие го можете! 

Последна промяна от Red thunderstorm на 22 фев 2016 14:40, променено общо 1 път.
- Red thunderstorm
Achtung_Juden написа:А, държавата си била затваряла очите. Така ли викате вече на безкрайните опити да ви спасят? Още 2008 трябваше да си заминете там, където ви е мястото. Държавата щяла да се поправя... Е, това е наглост безкрайна! Щом викате на държавната помощ "поправяне", значи вие нямате оправия. Нагли и жалки сте. Да ви пращат където искат, да ви направят шампиони всяка година ако искат. Вие сте ми по-интересни, как може да сте такива безушници? Всичко лошо си го заслужавате. Даже ви е малко.
А бе шемет, вие без държавна помощ ли започнахте да си плащате задълженията?

За 2008 може и да си прав, но тогава колко са били задълженията? Аз говоря за престъпната дейност на титаните! Ай сиктир!
Red thunderstorm написа:... За 2008 може и да си прав, но тогава колко са били задълженията...
А Пирин навремето заради колко задължения го изхвърлиха (с любезното "червено" съдействие)?

- Red thunderstorm
парци написа:Red thunderstorm написа:... За 2008 може и да си прав, но тогава колко са били задълженията...
А Пирин навремето заради колко задължения го изхвърлиха (с любезното "червено" съдействие)?
Нямам представа, признавам си.

-
Точно толкова, с колкото вие ги преебахте.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

-
Eminem написа:ЦСКА поне един път в историята си, ще се класира ли заслужено в А група вместо властта да ги вкарва служебно ?
+1
Тези розовките,защо ги броиш за отбор?!Вечните любимци на властите и комунистите!

Върни се в “Футбол - България”