Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Георги Йорданов-2

Мнениеот damyanov1963 » 25 яну 2016 21:04

Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Да нали... Левски премахва Литекс за да спечели квота за ЕКТ. Точно това е новата версия на перчема. :lol:

Без мачове срещу Литекс, Локо СФ и ЦСКА, ФК Левски има реалния шанс да вдигне най-смешната и поръчкова титла в цялата си история!
@ Що не се паднахме за купата с вас да станете за смях на целия свят.... АХХХХХХХХ този ТОТОнев пак си изигра перфектно картите :!:

Като вас ли :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Графът
Контакти:

Re: Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Мнениеот Графът » 25 яну 2016 21:06

и трети път да напишеш едно и също реално нищо не променя. от значение е подминаването на щуротиите на миневи, дяков, моци, до вчера на бандаловски, все изпълнители, които на ниво ект и национален отбор са ни правили за смях с нелепи ЧЕРВЕНИ картони. тук не ги наказват, а минев ни прави дузпа срещу малта в софия... и пр.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 21:07

Всеки един от вас които не иска да има силни отбори в А група и се радва от това, че двигателите на футболна България са по села и паланки, значи е тотално деградирал комплексар!
@ Нз, как ще се зарадвате, ако случайно станете шампиони през май месец....!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Георги Йорданов-2

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 21:08

Teo написа:Ти Близнката не знаеш ли, че той е в свой води щом се стигне до провокации? Ако не знаеш може да прочетеш, че за УДАР без ТОПКА срещу противников играч при спряла игра се ДАВА директно ЧЕРВЕН КАРТОН, ако ще и да е в 5 секунда на мача.
Преди мача се говореше, че ще има сценарии в които лошия да се изкара отбора от Микре. Понеже Гошо Червения Картон е толкова подплашен, че за две идентични ситуации показва различни картони, а гола на Асприля беше след като Милиев е толкова защитник, колкото аз ватман :idea: Гола на Асприля беше извън сценарии плод на емоционално надъхване на целия отбор да играе срещу 14 човека :!:

Тео, ти знаеш ли какво е "удар без топка при спряна игра"?! А знаеш ли, че след като съдията даде сигнал за подновяване на играта, то тя вече не е спряна? Сега остава да кажеш, че когато Асприля пречеше на Минев да изпълни прекия удар, не е имало сигнал на съдията и съвсем ще ме хвърлиш в оркестъра!

ПП- Щях да напиша "оркестрината", но този термин пък щеше да ти предизвика нервно разстройство, защото ще трябва да търсиш какво е оркестрина :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 яну 2016 21:11

Teo написа:Всеки един от вас които не иска да има силни отбори в А група и се радва от това, че двигателите на футболна България са по села и паланки, значи е тотално деградирал комплексар!
@ Нз, как ще се зарадвате, ако случайно станете шампиони през май месец....!

Както вие се радвате, когато вкарате гол във В група :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 21:11

Приключвам с тая тема аз... казах какво ми е на душата!
@ А за ония от източна България даже няма да ги коментирам.... още по-големи боклуци!

2012 година след редица купени мачове и тотално рязане на месо в финалния мач станаха шампиони.... :!:

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 25 яну 2016 21:13

Мистри написа:
korteneca написа:
Графът написа:
korteneca написа:
Графът написа:има ли фенове на най-потърпевшия отбор от мегаскандала, които да не смятат, че йорданов е свирил мача перфектно?

Не, но със сигурност не го свири в полза на Левски както повечето казвате. ;)

от това, което попитах и това, което ми отговаряш, аз разбирам, че ви е ощетил?

Казвам ти, че не го свири перфектно, но не беше и в полза на Левски както се опитвате да го изкарате. Сега разбра ли? 8-)

Как да те разбере?
Ощетен е. :lol:

клетник, пак ли ти? да не са те били в училище като малък, та сега си такъв агресор по форумите? ако искаш да се заяждаш давай на лични, иначе ми обясни, ако изгонят близнака както лековато бардон срещу шалке дали ще си на същото мнение?
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 21:14

Teo написа:Приключвам с тая тема аз... казах какво ми е на душата!
@ А за ония от източна България даже няма да ги коментирам.... още по-големи боклуци!

2012 година след редица купени мачове и тотално рязане на месо в финалния мач станаха шампиони.... :!:

Ти си приключил с живота , момче, като ти чета писанията. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 21:15

Графът написа:
Мистри написа:
korteneca написа:
Графът написа:
korteneca написа:
Графът написа:има ли фенове на най-потърпевшия отбор от мегаскандала, които да не смятат, че йорданов е свирил мача перфектно?

Не, но със сигурност не го свири в полза на Левски както повечето казвате. ;)

от това, което попитах и това, което ми отговаряш, аз разбирам, че ви е ощетил?

Казвам ти, че не го свири перфектно, но не беше и в полза на Левски както се опитвате да го изкарате. Сега разбра ли? 8-)

Как да те разбере?
Ощетен е. :lol:

клетник, пак ли ти? да не са те били в училище като малък, та сега си такъв агресор по форумите? ако искаш да се заяждаш давай на лични, иначе ми обясни, ако изгонят близнака както лековато бардон срещу шалке дали ще си на същото мнение?

Поредният с мека китка.Иска да ме сваля на лични. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2016 21:15

В този мач Литекс излязоха, за да не го завършат. Всичко друго са второстепенни подробности. Проблемът е, че на Джуджаро ди Микроне не му се получават нещата никак. Гаф след гаф, а и ДАНС са го налегнали много здраво. Не може да ми излиза член на Изпълкома и открито да казва, че 40 дни са търсили начин да си нарушат правилата заради ловешката простотия. Левски имаше далеч по-сериозен довод да напусне в мача за Купата, но не го направи. Никой тук обаче не споменава, че 15 минути на Литекс е обяснявано какви ще са последствията, ако не доиграят мача. Такива са фактите. Обаче Литекс иска да не доиграе мача, и оттук всеки може да си прави изводите.
Идеята беше Левски да се изкара виновник за всичко, и по-важното: да се прокарат някои неща тихомълком покрай данданията. Кукиш и по двете линии, всеки си получи заслуженото. Мач, в който Литекс можеха да бият дори и с 9 човека, сами си го направиха проблем на квадрат, че и на куб!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”