Тонев скочи на съдиите и БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slash1912
- Контакти:
Re: Тонев скочи на съдиите и БФС
Сериозно ли ме питаш? 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Сериозно ли ме питаш?
Не, усмихнато.
Питам за отбор, не сдружение, задруга, сливане, преливане, ....Какво от думата ОТБОР не ти стана ясно?

- Синьо сърце
- Контакти:
slash1912 написа:Ясно е и на малките деца,че най-бутания отбор е бившата Кауза.На Левски,както и на другите отбори се свири както дойде,грешки се правят и в двете посоки,дето се вика-и съдията е човек,объркал се е.
Обаче много бързо забравяте,че допреди 5-6 години вие бяхте на мястото на Каузата.Сега просто опитвате от собственото си лекарство
Доста попресолена манджа, Слаш. Не е точно тъй...
А тук за два мача се получиха доста конфузи в наша вреда. Донякъде онзи гол( на Литекс) дава параван на този факт, но само донякъде. Защото ако това с вас е дузпа, то това срещу Литекс, което не бе отсъдено, е много дузпа! А ако не е много дузпа, то защо за същото в края на мача при отнетата от Махмудов топка, след което излезе сам срещу вратаря, се свири фаул? С Лц и засада няма, и имаше хора за гонене от тях.
По принцип аз не бих вдигал джабала, но пък Левски трае от много време и това трябваше да стане. Да сме във форма и да сме класа-махаме с ръка, ама играем с доста малки, и си е проблем. Някакъв рижав п.....с да полага с баница юноша на 18 години и да се правят, че не виждат-айде байгън! И докато гола на Литекс и засадата с Лц минават в графа" бързо стана, не видях", то другите работи не могат да минат там. Факт.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
slash1912 написа:Ясно е и на малките деца,че най-бутания отбор е бившата Кауза.На Левски,както и на другите отбори се свири както дойде,грешки се правят и в двете посоки,дето се вика-и съдията е човек,объркал се е.
Обаче много бързо забравяте,че допреди 5-6 години вие бяхте на мястото на Каузата.Сега просто опитвате от собственото си лекарство
Много си прав...съдиите са страшно сервилни към силните на деня и това дразни много.
Има го и в другите шампионати, но със сигурност не е толкова фрапиращо.
Всичките им купи и титли или са купени или са със съдийска помощ а те се гордеят с тях!Сега ревът от съдиите пффф.Смешни сте ревльовци!
- slash1912
- Контакти:
Синьо сърце написа:slash1912 написа:Ясно е и на малките деца,че най-бутания отбор е бившата Кауза.На Левски,както и на другите отбори се свири както дойде,грешки се правят и в двете посоки,дето се вика-и съдията е човек,объркал се е.
Доста попресолена манджа, Слаш. Не е точно тъй...
А тук за два мача се получиха доста конфузи в наша вреда. Донякъде онзи гол( на Литекс) дава параван на този факт, но само донякъде. Защото ако това с вас е дузпа, то това срещу Литекс, което не бе отсъдено, е много дузпа! А ако не е много дузпа, то защо за същото в края на мача при отнетата от Махмудов топка, след което излезе сам срещу вратаря, се свири фаул? С Лц и засада няма, и имаше хора за гонене от тях.
По принцип аз не бих вдигал джабала, но пък Левски трае от много време и това трябваше да стане. Да сме във форма и да сме класа-махаме с ръка, ама играем с доста малки, и си е проблем. Някакъв рижав п.....с да полага с баница юноша на 18 години и да се правят, че не виждат-айде байгън! И докато гола на Литекс и засадата с Лц минават в графа" бързо стана, не видях", то другите работи не могат да минат там. Факт.
Аз мача не съм го гледал.Обаче всички отбори изреваха след мачовете с тия,така че мисля,че тук сте прави.Въпроса е докога ще ги бутат,не само съдии,ами цялата държава,защото за тая прословута трибуна (която пак не беше пълна) им дадоха 6 милиона,че и Боко отиде с въртолета да реже ленти.Вие също строите стадион,ние и Локото сме на зор-що не дадат на трите отбора по 6 милиона тогава?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Eastern написа:Всичките им купи и титли или са купени или са със съдийска помощ а те се гордеят с тях!Сега ревът от съдиите пффф.Смешни сте ревльовци!
Верно ли ?

- Captain Stottlemeyer
Re: Сикаджията Тонев скочи на съдиите и БФС
КироВарна написа:ЕМИЛ написа:snakebite написа:И какво...казвате че нямало фаул срещу Кишада....... а била спорна топка....![]()
Жалко че закриха вестник "Стършел"- за вицове и анекдоти![]()
За авантите за Левски, що не се споменава нещо !?. А , господа принципни левскари, радетели на юношеския футбол ???
Кои аванти за Левски , че не се сещам ?
Това,че не се сещаш,означава само,че освен глупав....си и недосетлив!!!Левски е най съдийският отбор в историята на световния футбол!!!Няма да ми стигне времето и мястото,за да ти разкажа за всички аванти в полза на вашия отбор!...
Ех Кирчо, Кирчо-о!...Няма да ми стигнат нервите и търпението да прочета всички глупости и лъжи, които си написал, като се почне от варненската градска легенда за проваления финал на първото държавно първенство.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
ЕМИЛ написа:Eastern написа:Всичките им купи и титли или са купени или са със съдийска помощ а те се гордеят с тях!Сега ревът от съдиите пффф.Смешни сте ревльовци!
Верно ли ?
100%
Истинате е , че БФС няма уважение и респект към вече средняшкия и посредствен отбор на Левски . Отбора има единствено фенове и млади преспективни момчета .
Върни се в “Футбол - България”