СКАНДАЛ! БФС погази правилниците си заради Лудогорец!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Re: СКАНДАЛ! БФС погази правилниците си заради Лудогорец!

Мнениеот Tepkobek » 26 май 2015 23:27

actrus написа:
sin4ec написа:
actrus написа:
sin4ec написа:Тия тъпаци как за две години станаха най-омразния отбор, не е истина...

Как мислиш: мразените ,събират ли по 40хил -събират.С кой отбор ходите най-много на Аспарух арена- не е ЦСКА.Еми мразете ни тогава.Хората искат да гледат футбол не кечбалсам ,който практикувате.Стягайте се за Бургас, защото на входа на Пловдив има една табела ,която може да се отнася за вас

Кви 40 000, шушлек? Хората отидоха да гледат Реал и Ливърпул, не вас...нас не ни мисли за Бургас, а гледай внимателно как 12 000 отиват на финал на 400 км. Не всеки ден се вижда това в БГ. Вие миналата година играхте там финал, и бяхте 800 човека. Това ви е потенциалът, повече няма откъде.
А времето ви идва по-скоро, отколкото си мислите. Господин за един ден. И после?
Североизточна В група. Не сте интересни.

По голям кеф от това няма.Аз съм от тия "800" фена ,които с кеф си гледат отбора от А окр до ШЛ. Не ми пречи.Но идва Иртиш и о Откривателю.Иначе за СКАНДАЛА ,след дъжд качулка.Още повече ,че инфото е от Пловдив. Къде играят,къде се оплакват.

Стана късно-пий си хапчетата и си лягай-а и превъзбуден ми се виждаш..........

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 26 май 2015 23:28

До всички мърди:
Не си слагайте дупетата ,там където вършее мучака.Който разбрал, разбрал.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 май 2015 23:30

Eminem написа:
actrus написа:
sin4ec написа:Тия тъпаци как за две години станаха най-омразния отбор, не е истина...

Как мислиш: мразените ,събират ли по 40хил -събират.С кой отбор ходите най-много на Аспарух арена- не е ЦСКА.Еми мразете ни тогава.Хората искат да гледат футбол не кечбалсам ,който практикувате.Стягайте се за Бургас, защото на входа на Пловдив има една табела ,която може да се отнася за вас

Защо така тези 40 хил. изведнъж изчезнаха след ШЛ ? Защо ги няма на гостуванията ?

Защото повечето хора не гледат А Група, и причината не е Лудогорец. Причината е в едни псевдо грандове които носят само негативни емоции. Феновете на тези отбори са пълни с разбойници, деградирали утайки, скинари, и т.н. Ей за това и Лудогорец страда!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 май 2015 23:40

Абсолютно си прав. Green ladies затова не ходят по гостувания, страх ги е от изнасилвания от тази разбойническа шайка!
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 май 2015 00:19

actrus написа:
batmanlevski написа:ами то заради това в евромачовете лудогорец ги качват на разлика с юноши и резерви , а иначе БФС е к.рвата на лудогорец това е ясно още като знаем по какъв начин ги набутаха в А група

Я пак.Ватман ,на кой континент е Иртиш.Бавно ти пристига информацията.Лудогорец е в ШЛ вече

Всъщност, когато "Левски" играеше в ШЛ, "Лудогорец" (или по-точно "Разград 2000") беше още във "В" група, а ти си стоял прав под масата и си питал: "Мамо, това ли е небето?!"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 27 май 2015 00:37

Потресаващо е как феновете на генно-модифицираното отроче на гелосаната мастия си позволяват да наглеят. Вместо да замълчат и да не коментират откровеното надупване на продажния БФС, те се опитват да носят от сто кладенци вода, само и само да изкарат корупционната си политика правилна. Кремвиршчета, времето ви неумолимо изтича. Вървите надолу по наклонената плоскост и не е далеч времето, когато ще се върнете в дупката, от която сте изпълзели. Аре марш оттук, с олигофрени не ми се говори.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2015 00:38

Закрихме "червените", почти сме приключили и с "жълтите"!
Новия сезон ще започнем работа и по "сините" да види мустакатия чаровник как се прави от Раз(град)!
Зеленото е на мода!
Разконцентрирахте се нещо с партийните си книжки и нема да сварите да си купите билети за новите ни представления в шампионска лига!
Ще помоля Боби да гътне едната трибуна на националния (като на вашия и на Ботев) за да може да гледате и отвън, ако билетите ПАК свършат месеци по-рано!
Тази година ще Ви показваме я Барса, я Челси, я Байерн....... - за да имате оправдание че сте гледали Лудогорските полишампиони!
И да не се объркате ПАК да им викате на онези иностранци "Българи юнаци", че после иди обяснявай колко много ги мразят всички?! :oops:
И да не спрете да ревете, че който таи таз петилетна мъка в себе си, от други болести агонизира!
От следващия сезон не само БФС-то ви ще е наше, ами и завещаното БКП-то ще ви вземем.
Голям купон става.........

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 май 2015 00:55

Пази Боже сляпо да прогледа.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 май 2015 01:00

Много ме радват разградските глорихънтърчета как се изживяват като Домусчиевци - закривали и печелили едва ли не самите те. И когато една сутрин Домус гел стане с гъза нагоре и каже "край! наиграх се, не ми е интересно вече" и Арена Лудогорец ще се превърне обратно в това, което винаги е била - пасище за разградския добитък
Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 май 2015 01:02

Raid написа:Потресаващо е как феновете на генно-модифицираното отроче на гелосаната мастия си позволяват да наглеят. Вместо да замълчат и да не коментират откровеното надупване на продажния БФС, те се опитват да носят от сто кладенци вода, само и само да изкарат корупционната си политика правилна. Кремвиршчета, времето ви неумолимо изтича. Вървите надолу по наклонената плоскост и не е далеч времето, когато ще се върнете в дупката, от която сте изпълзели. Аре марш оттук, с олигофрени не ми се говори.

За мен важното е че Лудогорец прослави България в Европа, и накара много деца да станат фенове на Лудогорец. Това е бъдещето. Не ме интересува какво мислят разни деградирали хора.

Върни се в “Футбол - България”