actrus написа:sin4ec написа:actrus написа:sin4ec написа:Тия тъпаци как за две години станаха най-омразния отбор, не е истина...
Как мислиш: мразените ,събират ли по 40хил -събират.С кой отбор ходите най-много на Аспарух арена- не е ЦСКА.Еми мразете ни тогава.Хората искат да гледат футбол не кечбалсам ,който практикувате.Стягайте се за Бургас, защото на входа на Пловдив има една табела ,която може да се отнася за вас
Кви 40 000, шушлек? Хората отидоха да гледат Реал и Ливърпул, не вас...нас не ни мисли за Бургас, а гледай внимателно как 12 000 отиват на финал на 400 км. Не всеки ден се вижда това в БГ. Вие миналата година играхте там финал, и бяхте 800 човека. Това ви е потенциалът, повече няма откъде.
А времето ви идва по-скоро, отколкото си мислите. Господин за един ден. И после?
Североизточна В група. Не сте интересни.
По голям кеф от това няма.Аз съм от тия "800" фена ,които с кеф си гледат отбора от А окр до ШЛ. Не ми пречи.Но идва Иртиш и о Откривателю.Иначе за СКАНДАЛА ,след дъжд качулка.Още повече ,че инфото е от Пловдив. Къде играят,къде се оплакват.
Стана късно-пий си хапчетата и си лягай-а и превъзбуден ми се виждаш..........