damyanov1963 написа:hd29 написа:Прави са варненци.За броя на билетите предполагам имат договорка,но разпределението по сектори е абсурдно,както и цената(една за всички сектори).Тази т.н. професионална лига,която е организатор на финала и като цяло на турнира показва чутовна некомпетентност и много ми е интересно какъв е смисъла от съществуването и.
А ние дето ще пътуваме на 4 пъти по-голямо р-ние и ще харчиме повече пари, какво да кажем? Верно ПЛ показва чутовна некомпетентност. Прав си. Съгласен съм с теб.
Това 1963,ако означава годината на раждането ти.....ми става мъчно за Майка България!Такива глупости пишеш,че ако не си 12 годишно дете щеше да е смешно,ако не беше трагично!Но дори и 12 годишен да си,вече си учил география и би трябвало да знаеш елементарни разстояние в милата ни Родина!От Варна до Бургас са точно 138 км.Специално за теб,уточнявам че и от Бургас до Варна е толкова!Сега чети внимателно: Умножаване нали сте учили вече.Значи умножаваме 138 х 4 =552 ...е много далече се получава тази София от Бургас по твоите сметки!А критикуваш Лигата,че проявявала чутовна некомпетентност!!!Самия ти,или не умееш да събереш две и две,или лъжеш!Това,което се учи във варненските училища,е че от София до Бургас са 370 км и е магистрала!Така,че разстоянието не е 4 пъти по голямо и се изминава при спокойно,позволено от закона каране със 120 км/ч за 3(три) часа!Пътят през планината,който ще изминем ние е осеян със завои и не заобикаля населените места!Карайки с указаната от многобройните знаци скорост и намалявайки в села и градове тази отсечка изисква почти 2 часа!Не мисля,че разликата е толкова голяма!Оревахте всичко,на живо и на умряло....а се опитвате да ни убедите,че ние ревем!На другите глупости,които сте писали ти и другите сини "умници",няма да обръщам внимание защото нищо не казвате.Не може да се обсъжда или коментира "нищото"!Разстоянието между градовете е нещо точно и като лъжеш ти отговарям!Нашите претенции са точни и ясни!Билетите са разпределени без да се спазват елементарни правила и принципи!Както е било винаги,когато единият от отборите е от синьо-червената мафия!Например вечният прецедент със софийските поръчкови съдии!На тези,които пишат и гадаят,колко ще сме(пак необосновани догатки),ще кажа че билетите във ВАРНА са ПРОДАДЕНИ !И има още много желаещи!Но дори и да не беше така,принципът трябваше да бъде спазен!За да можем,поне да приличаме на европейци!!!