Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2015 17:23

BS1913 написа:И много сте забавни, с това "ОтБОРА на народа" . Цяла България ви мрази заради ченгесарските ви методи.После идва Иртиш и 1 месец сте тихи като мишки, докато не натупате Хасково, в нагласен мач с 8 гола и устите ви готови да поемат много :mrgreen:

Не че нещо,ама ние и вас "понатупахме",де...
както се казва в една песен:
"...и тук,и там,навсякъде..."

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 май 2015 18:02

Ревльовци. само сълзи, сополи, оплаквания. Дай сега, понеже Черно море са един катун жалки клошари, стадионът да е празен. Ами няма да стане. Двата клуба са се разбрали - толкова билети за единия, толкова за другия. Аз лично съм готов да хвана бас, че Черно море няма да продаде своята квота от 3000 билета. Едни приятели от Варна твърдят, че клубът организира безплатни екскурзии до Бургас, ама напълно безплатно - дори и билет не се плаща...Много сте смешни, честно. Но това е с всеки отбор без фенове, без история, без трофеи....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

tessco
Контакти:

Мнениеот tessco » 23 май 2015 18:06

Сега айде да ви кажа малко истини и да си затворите говеждите усти. Ние тоя стадион в Бургас сме го пълнили само с фенове от Варна, има си факти. Обаче вие шопски смехорани ви е гарантирано че няма да сте повече от 1000 човека от София, защото сте умрели уйове. Добре че имате огромен пълнеж от села и паланки си мислите че сте велики. Ние сме горди Варненци и играем за честта на клуба и града си. На вас добре че ви идва масова помощ от Сунгурларе

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 май 2015 18:10

damyanov1963 написа:
hd29 написа:Прави са варненци.За броя на билетите предполагам имат договорка,но разпределението по сектори е абсурдно,както и цената(една за всички сектори).Тази т.н. професионална лига,която е организатор на финала и като цяло на турнира показва чутовна некомпетентност и много ми е интересно какъв е смисъла от съществуването и.

А ние дето ще пътуваме на 4 пъти по-голямо р-ние и ще харчиме повече пари, какво да кажем? Верно ПЛ показва чутовна некомпетентност. Прав си. Съгласен съм с теб.

Това 1963,ако означава годината на раждането ти.....ми става мъчно за Майка България!Такива глупости пишеш,че ако не си 12 годишно дете щеше да е смешно,ако не беше трагично!Но дори и 12 годишен да си,вече си учил география и би трябвало да знаеш елементарни разстояние в милата ни Родина!От Варна до Бургас са точно 138 км.Специално за теб,уточнявам че и от Бургас до Варна е толкова!Сега чети внимателно: Умножаване нали сте учили вече.Значи умножаваме 138 х 4 =552 ...е много далече се получава тази София от Бургас по твоите сметки!А критикуваш Лигата,че проявявала чутовна некомпетентност!!!Самия ти,или не умееш да събереш две и две,или лъжеш!Това,което се учи във варненските училища,е че от София до Бургас са 370 км и е магистрала!Така,че разстоянието не е 4 пъти по голямо и се изминава при спокойно,позволено от закона каране със 120 км/ч за 3(три) часа!Пътят през планината,който ще изминем ние е осеян със завои и не заобикаля населените места!Карайки с указаната от многобройните знаци скорост и намалявайки в села и градове тази отсечка изисква почти 2 часа!Не мисля,че разликата е толкова голяма!Оревахте всичко,на живо и на умряло....а се опитвате да ни убедите,че ние ревем!На другите глупости,които сте писали ти и другите сини "умници",няма да обръщам внимание защото нищо не казвате.Не може да се обсъжда или коментира "нищото"!Разстоянието между градовете е нещо точно и като лъжеш ти отговарям!Нашите претенции са точни и ясни!Билетите са разпределени без да се спазват елементарни правила и принципи!Както е било винаги,когато единият от отборите е от синьо-червената мафия!Например вечният прецедент със софийските поръчкови съдии!На тези,които пишат и гадаят,колко ще сме(пак необосновани догатки),ще кажа че билетите във ВАРНА са ПРОДАДЕНИ !И има още много желаещи!Но дори и да не беше така,принципът трябваше да бъде спазен!За да можем,поне да приличаме на европейци!!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 май 2015 18:23

tessco написа:Сега айде да ви кажа малко истини и да си затворите говеждите усти. Ние тоя стадион в Бургас сме го пълнили само с фенове от Варна, има си факти. Обаче вие шопски смехорани ви е гарантирано че няма да сте повече от 1000 човека от София, защото сте умрели уйове. Добре че имате огромен пълнеж от села и паланки си мислите че сте велики. Ние сме горди Варненци и играем за честта на клуба и града си. На вас добре че ви идва масова помощ от Сунгурларе

Горди варненци :) :) :) Това е голям виц. Имахте един мач, в който напълнихте стадиона в Бургас (понеже сте измекяри и нямате такъв във Варна), и то повечето фенове бяха от Бургас и почиващи на морето от другите градове. Ако не бяхте играли с ПСВ, а със Цволе, например, щяхте да сте 500 несретника на трибуните. Нали ви видяхме в СОфия. Щутгарт ви идва на крака, стадионът седи празен....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 18:35

КироВарна написа:
damyanov1963 написа:
hd29 написа:Прави са варненци.За броя на билетите предполагам имат договорка,но разпределението по сектори е абсурдно,както и цената(една за всички сектори).Тази т.н. професионална лига,която е организатор на финала и като цяло на турнира показва чутовна некомпетентност и много ми е интересно какъв е смисъла от съществуването и.

А ние дето ще пътуваме на 4 пъти по-голямо р-ние и ще харчиме повече пари, какво да кажем? Верно ПЛ показва чутовна некомпетентност. Прав си. Съгласен съм с теб.

Това 1963,ако означава годината на раждането ти.....ми става мъчно за Майка България!Такива глупости пишеш,че ако не си 12 годишно дете щеше да е смешно,ако не беше трагично!Но дори и 12 годишен да си,вече си учил география и би трябвало да знаеш елементарни разстояние в милата ни Родина!От Варна до Бургас са точно 138 км.Специално за теб,уточнявам че и от Бургас до Варна е толкова!Сега чети внимателно: Умножаване нали сте учили вече.Значи умножаваме 138 х 4 =552 ...е много далече се получава тази София от Бургас по твоите сметки!А критикуваш Лигата,че проявявала чутовна некомпетентност!!!Самия ти,или не умееш да събереш две и две,или лъжеш!Това,което се учи във варненските училища,е че от София до Бургас са 370 км и е магистрала!Така,че разстоянието не е 4 пъти по голямо и се изминава при спокойно,позволено от закона каране със 120 км/ч за 3(три) часа!Пътят през планината,който ще изминем ние е осеян със завои и не заобикаля населените места!Карайки с указаната от многобройните знаци скорост и намалявайки в села и градове тази отсечка изисква почти 2 часа!Не мисля,че разликата е толкова голяма!Оревахте всичко,на живо и на умряло....а се опитвате да ни убедите,че ние ревем!На другите глупости,които сте писали ти и другите сини "умници",няма да обръщам внимание защото нищо не казвате.Не може да се обсъжда или коментира "нищото"!Разстоянието между градовете е нещо точно и като лъжеш ти отговарям!Нашите претенции са точни и ясни!Билетите са разпределени без да се спазват елементарни правила и принципи!Както е било винаги,когато единият от отборите е от синьо-червената мафия!Например вечният прецедент със софийските поръчкови съдии!На тези,които пишат и гадаят,колко ще сме(пак необосновани догатки),ще кажа че билетите във ВАРНА са ПРОДАДЕНИ !И има още много желаещи!Но дори и да не беше така,принципът трябваше да бъде спазен!За да можем,поне да приличаме на европейци!!!

Мнооого още ви трябва да заприличате на европейци. Добре, р-нието не е 4, а 3 пъти по-голямо. Доволен ли си? Да, аз съм 1963-та и за това съм гледал много повече финали в Европа от тебе. Да ти кажа само - 1987-а - Байерн - Порто - 20 000 германци, 6 000 португалци, 2005-а - Ливърпул - Милан - 20 000 италианци, 30 000 англичани. Никой не се е оплакал, че публиката му е по-малко. Такива са реалностите. А това за софийските поръчкови съдии е поредното ви банално оправдание, за това че сте по-слаби.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 18:39

tessco написа:Сега айде да ви кажа малко истини и да си затворите говеждите усти. Ние тоя стадион в Бургас сме го пълнили само с фенове от Варна, има си факти. Обаче вие шопски смехорани ви е гарантирано че няма да сте повече от 1000 човека от София, защото сте умрели уйове. Добре че имате огромен пълнеж от села и паланки си мислите че сте велики. Ние сме горди Варненци и играем за честта на клуба и града си. На вас добре че ви идва масова помощ от Сунгурларе

Не можете да се примирите, че сме създадени 1 година след вас, а имаме привърженици в цяла България за разлика от вас и това си е. Ние имаме голям фенклуб и във Варна, за какви села и паланки и Сунгурларе говориш?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 18:48

И едно уточнение - Може да сме шопи, но не сме гагаузи!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tessco
Контакти:

Мнениеот tessco » 23 май 2015 18:51

Дамянов, що се прайш на луд ве наборе че не ги разбираш нещата. Ако не ти е ясно вие сте масови, защото 50 години грабихте купи и титли с червените си авери те са същите като вас, галенинци на държавата. Лесно е да си фен на най добрите и винаги печелещи, ей това е да си фен олигофрен на Левски Цска от Варна примерно. А пък нас кучета ни яли, от 78 години нашия клуб няма нищо спечелено, защото не сме допускани. Ако прославения ви рогат отбор беше на наше място отдавна да не съществувате или да сте на ниво фенска маса под Славия. Ние напук навсичко съществуваме дори и без спечелени купи и титли и сме велики, и си обичаме отбора и няма да го предадем, това което на вас не ви се отдава да сте истински фенове!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 18:56

Да, левскарите сте повече от нас, моряците. Но защо до един в тази тема се правите на неразбрали, че нашето негодувание е срещу предварителното разпределяне на билетите в неравни квоти. Твърдите, че така или иначе ще бъдете повече, независимо дали предварително се предоставят поравно билети и непродадените се върнат в разумен срок преди мача, за да се пуснат в свободна продажба или предварително се разпределят в по-голяма част за феновете на единия финалист. Защото предполагате, че от Варна ще бъдат върнати билети, което обаче не е факт. Само че, да основеш едно твърдение върху предположение май не е неправилно, а е абсурдно. И още - като сте сигурни в предположението си, защо скачате срещу първоначално равното разпределение?

Върни се в “Футбол - България”