БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 май 2015 12:14

Абе вие толкова ли не схващате, че явно това с билетите е било разковничето мача да е в Бургас все пак. Единия отбор се съгласява да играе много по-близо до града на другия отбор, вместо на равно разстояние. А другия отбор се съгласява да му се предоставят по-малко билети за сметка на съперника. Така и едните и другите са доволни.

Едните защото ще играят близо до Варна и така ще имат някаква подкрепа все пак. Подкрепа която вътре във вътрешността на страната щеше да е поне три пъти по-малка от тази в близък Бургас. А другите стадион далече от София но със хубав терен и по-голямо количество билети за тях. Защото е ясно, че при тях търсенето за билети ще е много по-голямо и клубът трябва да направи всичко по-силите си да удовлетвори това желание на публиката си!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 12:25

Хич не ми пука колко ще сте вие или колко ще сме ние, ама хич...
Може да играем и в двора на Гонзо пред 100 000 сини фена, все ми е тая.

Купата е наша :geek: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 13 май 2015 12:31

Нека да напомним, че миналата година Ботев получиха 10 000 билета, а Лудогорец 4000 (!!!). Така че това си е традиция вече :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 май 2015 12:34

Добре де, феновете на Черно море като се погледнат в огледалото, не ги ли е срам? Значи, БФС клекна пред мутрите от Варна и направи мача в Бургас. На 100 километра от Варна - против всякакви наредби и феърплей. Само и само да спрат храчките, сълзите и сополите от страна на Тича. Сега пък защо давали повече билети на Левски? Ами защото не сте способни да напълните и един сектор на стадиона в Бургас. Какъв е смисълът този мач да се играе на празен стадион? Когато преди 9 години играхте срещу ЦСКА в София финал за Купата, тогава си мълчахте като леки жени. ТОгава нямаше протести, нямаше обвинения. Много сте жалки, честно....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 12:37

dodo7271 написа:Добре де, феновете на Черно море като се погледнат в огледалото, не ги ли е срам? Значи, БФС клекна пред мутрите от Варна и направи мача в Бургас. На 100 километра от Варна - против всякакви наредби и феърплей. Само и само да спрат храчките, сълзите и сополите от страна на Тича. Сега пък защо давали повече билети на Левски? Ами защото не сте способни да напълните и един сектор на стадиона в Бургас. Какъв е смисълът този мач да се играе на празен стадион? Когато преди 9 години играхте срещу ЦСКА в София финал за Купата, тогава си мълчахте като леки жени. ТОгава нямаше протести, нямаше обвинения. Много сте жалки, честно....

Дреме ни какво мислиш ти :) или останалите фенове :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2015 12:40

Кролик написа:
dodo7271 написа:Добре де, феновете на Черно море като се погледнат в огледалото, не ги ли е срам? Значи, БФС клекна пред мутрите от Варна и направи мача в Бургас. На 100 километра от Варна - против всякакви наредби и феърплей. Само и само да спрат храчките, сълзите и сополите от страна на Тича. Сега пък защо давали повече билети на Левски? Ами защото не сте способни да напълните и един сектор на стадиона в Бургас. Какъв е смисълът този мач да се играе на празен стадион? Когато преди 9 години играхте срещу ЦСКА в София финал за Купата, тогава си мълчахте като леки жени. ТОгава нямаше протести, нямаше обвинения. Много сте жалки, честно....

Дреме ни какво мислиш ти :) или останалите фенове :mrgreen:

Ами всъщност ви дреме след като не се спирате с реването и темите. Поне вземете се разберете за какво точно ревете, защото при всеки от вас е различно. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 13 май 2015 12:41

terata написа:Тамън се бях притеснил, че днес липсва поредния плач от жителите на Максуда. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е, то, толкоз години от Подуенски рев, друг може ли да се чуе?

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 13 май 2015 12:42

много сте прости бе зелени водорасли... Нали всичко е съгласувано с ръководствата ПФЛ/БФС?КГБ/ЦРУ/МОСАД и тн... и вие започвате с директивата... Не стига че не можете да напълните и половината от дадените ви места ами и ревете...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

dasdas1913
Контакти:

Мнениеот dasdas1913 » 13 май 2015 12:42

Абе ей мишоци вие защо си мисмислите, че всичко ви се полага.. Сложете ни напрово отвън стадиона, смешници. Как преценихте колко ще сме бе ако се съди по вашите домакински мачове трябва и на вас да ви дадат 6 хиляди билет максимум. Малки душички събирате се на 3 мача в годината и се имате за големи я вижте малко цесекарите всеки мач си пълнят сектора и подкрепят отбора до край направо ви направиха за смях.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 май 2015 12:46

ralka_levskarka написа:
wicked1913 написа:
ralka_levskarka написа:Какъв е проблема та чак и "шансовете са 60 на 40.. " надиграйте ни футболно пък голям праз колко са местата..

А дали щеше да напишеш същото мнение ако местата бяха 10 000 за Черно Море и 3000 за Левски?

Да. Ще съм там и ще пея за отбора. Ще има и хора без билети, както и преди е имало. Да ви имам проблемите, толкова ли ви е страх??

За какъв страх дрънкаш? В случая коментираме че това което се случва принципно не е правилно

Върни се в “Футбол - България”