Ботев и ЦСКА в първата шестица-резултати?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Да е ясно защо темата трябва да се заключи

Мнениеот GOLEADOR » 03 май 2015 20:56

Синьо сърце написа:
GOLEADOR написа:Смятай за какви способности на Младенов говорим!Просто най-добрия треньор в България.

Бе знам ти пристрастията към него, лошо няма да си го поддържаш, ама в историята си ЦСКА няма толкова ялов треньор в ЕКТ. Което говори много. Тотален антифутбол!

Всеки мач си има своята история.За мен победата не е най-важното което искам да видя от футболистите на ЦСКА!Онова 3-3 с Блекбърн ще остане един от най-лудите мачове на ЦСКА които съм гледал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ботев и ЦСКА в първата шестица-резултати?

Мнениеот DrAvalanche » 03 май 2015 20:59

Цска са единствения отбор в елитна дивизия в Европа без отбелязан гол за 2015. Факт!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Да е ясно защо темата трябва да се заключи

Мнениеот Синьо сърце » 03 май 2015 20:59

GOLEADOR написа:Всеки мач си има своята история.За мен победата не е най-важното което искам да видя от футболистите на ЦСКА!Онова 3-3 с Блекбърн ще остане един от най-лудите мачове на ЦСКА които съм гледал.

Това е вярно, аз бях на Армията тогава. Още не беше всичко завладяно от психопати и пишманфенове, всички ме знаеха , че съм "говедо", но си ходех там с компанията приятели-армейци. После почнаха да им правят проблеми заради мен ( кво го водите тва говедо тука?) и спрях да ходя.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: GOLEADOR и другите любители на спекулации

Мнениеот Tommi » 03 май 2015 21:03

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Странджата написа:Стойчо загуби последователно три мача, във всеки от които загубата на неговия тим осигуряваше на другия отбор място в първата шестица. След това си тръгна, обвинявайки по познат начин други в заговор срещу него и срещу ЦСКА, като се отказа от неустойката си. Дали не си я е получил преди оставката се пита в задачката :)

Младенов подаде оставка още след загубата от Берое в София.При оставка няма неустойка!

http://www.sportal.bg/news.php?news=540388 :roll:

Трябва да правиш разлика между оставка и прекратяване на трудов договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения. ;)

Оставката не би ли трябвало да означава прекратяване на трудов договор по взаимно съгласие или по желание на подалия оставка, не по вина на клуба заради неизплатени заплати?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: GOLEADOR

Мнениеот Странджата » 03 май 2015 21:04

Да де, затова става дума във възможна спекулация - дали не е подал оставката след като я е осребрил с тези мачове ;)
Последна промяна от Странджата на 03 май 2015 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 май 2015 21:05

Напълно съм съгласен с автора на темата. То и фактите си показват точно това. ;)
Сигурен съм, че Левски и Черно Море, а защо не дори Славия биха се представили по-добре в първата шестица от Ботев и ЦСКА. :)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2015 21:08

Имахте възможността да ни го върнете за юбилея когато сме най-зле, но уви... от лятото продължаваме ВЕЛИКАТА серия на бат Тройчо 7-ков 100Юбилейнов :idea:
@ Гонзо сам си призна, че върху клуба им тежи след поредното 3:0... имаме комплекс от ЦСКА... да ще го имате вечно!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 май 2015 21:16

Teo написа:Имахте възможността да ни го върнете за юбилея когато сме най-зле, но уви... от лятото продължаваме ВЕЛИКАТА серия на бат Тройчо 7-ков 100Юбилейнов :idea:
@ Гонзо сам си призна, че върху клуба им тежи след поредното 3:0... имаме комплекс от ЦСКА... да ще го имате вечно!

Комплекс от ЦСКА? Нещо си се объркал. А за лятото-на ваше място не бих говорил много за лятото.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2015 21:18

Синьо сърце написа:
Teo написа:Имахте възможността да ни го върнете за юбилея когато сме най-зле, но уви... от лятото продължаваме ВЕЛИКАТА серия на бат Тройчо 7-ков 100Юбилейнов :idea:

Комплекс от ЦСКА? Нещо си се объркал. А за лятото-на ваше място не бих говорил много за лятото.

Изображение

Гладиатора унижен за пореден път.... :idea:
Последна промяна от Teo на 03 май 2015 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 май 2015 21:18

Много готини резултати, дано и в оставащите 4 мача са подобни... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”