CTAHKO написа:malchev написа:ivan56 написа:malchev написа:Не съм съгласен.. всички пари трябва да отиват в Лудогорец.. те са единствените, гледани.. тях по цял свят ги гледат, за другите - нищо!!!
Аз да ви питам, колко хора, които не са от Пловдив и СА фенове на Ботев и Локо познавате?? А на Берое, които не са от СЗ??
Защото аз не съм от София и съм 3то поколение Левскар. Извинявайте, но покрай мен всички са фенове на Левски или ЦСКА. Тези хора пътуват за някой мачове, но най-вече гледат по телевизията. Не гледат Славия - Хасково, гледат Левски или ЦСКА срещу който и да е. Това е истината. Всичко останало са пълни глупости!
Има много отбори в България с големи и вярни публики. Има 2 отбора в България с публика и фенове във всеки един град, всеки знае кои са те.
Ами подкрепяй си местният отбор бе,що трябва да си от Левски или от ЦСКА.Ето това е разликата с Англия,Германия,Испания итн.И да вие не сте нито Барселона или Реал сами да си продавате правата.
Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай
И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?
Ами аз лично в Хасково познавам 3-ма от Ботев, 2-ма от Славия и 2-ма от Локо Сф. Със сигурност има още доста фенове и на други отбори. Така че грешно е да се твърди, че само Левски и ЦСКА имат фенове из страната
Отново си ги гласите както си знаете. А КОЛКО познати твои от Хасково са за ЦСКА и Левски? Само не ми казвай 2ма/3ма