1982 написа:Абе, не е много сигурно дали си го е купил .... 10 лева екскурзия Варна - Букурещ - Варна, с включен билет за мача и някои други екстри за из пътя .....
Я пак...да не си ми светил
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Абе, не е много сигурно дали си го е купил .... 10 лева екскурзия Варна - Букурещ - Варна, с включен билет за мача и някои други екстри за из пътя .....
CTAHKO написа:ЕхаааааНа комунетата им лъснаха задниците
Пълнят ми душата с тези декларации
- По отношение на клубната история от ЦСКА ще си замълчим. Деликатно.
![]()
![]()
От кога "деликатно" е синоним на "пoсрано"
HEATSEEKER написа:BRF написа:HEATSEEKER написа:Защо цитирате Вазов, при положение , че по този начин осквернявате паметта му, с малоумния си рев
Знаеш ли ,че вече сериозно взе да ми писва от тъпаци като тебе!Какъв си ти да казваш кой да използва Вазов!?Той е българин,аз също,ние също и се олицетворяваме с хора като него,Славейков,Каравелов..........Точно такива писаници като твоите оскверняват паметта му!Човек е измислил нещо и го е написал,което сме преценили ,че се препокрива с нашите мисли!Кого да цитираме?Азис ?Или Преслава?Айде фора!Може би Путин или Обама?
Я се застреляй бе червена кхмеро, кой си ти да сe олицитворяваш бе .Хората са имали идеали, вие ще ги употребявате за малоумните си истерични истории
Клубът от "Армията" отговори негативно на призива за приятелство от Разград...
stefani написа:Айде бе червени , спрете да ревете
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
гарфилд написа:stefani написа:Айде бе червени , спрете да ревете
И започнете да играете,поне малко футбол.Тук съм много съгласен с леля Стефка.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта