Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:23

CHAMP20N написа:
diplomat написа:
CHAMP20N написа:
diplomat написа:Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!

По тази логика, хората в Англия/Сърбия/Хърватска трябва да ги е страх да излизат по улиците. С много малки изключения, ултрасите на ЦСКА няма да посегнат на някой, без да има провокация от другата страна.

Ако не живееш в София, по-добре не се прави, че много ги разбираш. ;)

Живея в София, сега може ли да се правя, че разбирам?

Нещата, които пишеш, са пълни глупости, така че се съмнявам, че дори и в Перник си бил. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 окт 2014 17:24

Тия същите цскари ги искам на гостуването в Хърватия.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 17:26

Eminem написа:Тия същите цскари ги искам на гостуването в Хърватия.

Ще бъдат,споко!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 10 окт 2014 17:28

diplomat написа:
BRF написа:
diplomat написа:Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!

Ти въобще не си в час,честно!Не знам за каква Борисова ми пишеш(макар,че и в Бургас си имаме такава,но съм сигурен че пишеш за софийската).В такива паркове е пълно с всякакви хора и добри и лоши!
Показали сме си балканските гъзове :? !Твоя какъв е?
В цял свят има футболно хулиганство,а точно хърватите са едни от известните.И без да ги провокираш,те ще търсят конфликт.Така,че сядай си на какъвто там ти е гъза и не се намесвай в неща,които не разбираш!

Защо се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал, ако дойдеш на следващото дерби в София, виж кои са отрепките, които обикалят в Борисовата градина и около Васил Левски, всички са алкохолизирани хулигани, с единствената мисъл да всяват безредици (няма спор, че повечето са от младото поколение, дори 15-16 годишни, ама тва показва каква разпасана команда сте)!!! Явно това с балканското не си ме разбрал, здраве да е, извинявам се за острия език, но ми е писнало от такива глупости, да трябва семейства с деца да се чудят откъде ще им скочат някакви отрепки и то в центъра на София!! Щом си от Бургас, поздрави, и аз съм родом от там, ама за жалост живея от 13 години в София. ;)

Къде пък ги виждаш че всички са такива, аз не мисля че съм такъв и всеки път съм си в Сектор Г, смея да твърдя, че до момента на мач съм ходил пиян 1 път точно, никога не съм използвал наркотици. А т'ва за семействата си зависи от родителите, на последното домакинство на ЦСКА в Сектор Г влизаха майки с деца, имаше и един дядо с внучето си. Не съм чул, нито видял, някой от тях да е пострадал от безмозъчните хулигани.

[offtopic]Дейбеш тия наркомани явно се крият от мен, че и плашат горките млади семейства на цяла София, bitch please... :lol: :lol:[/offtopic]

Видях ти сега отговора на горния ми пост, явно четеш избирателно. Написано е " С МНОГО МАЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ ", не подчертавай само това което ти е изгодно.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 17:32

diplomat написа:
BRF написа:

Ти въобще не си в час,честно!Не знам за каква Борисова ми пишеш(макар,че и в Бургас си имаме такава,но съм сигурен че пишеш за софийската).В такива паркове е пълно с всякакви хора и добри и лоши!
В цял свят има футболно хулиганство,а точно хърватите са едни от известните.И без да ги провокираш,те ще търсят конфликт.Така,че сядай си на какъвто там ти е гъза и не се намесвай в неща,които не разбираш!

Защо се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал, ако дойдеш на следващото дерби в София, виж кои са отрепките, които обикалят в Борисовата градина и около Васил Левски, всички са алкохолизирани хулигани, с единствената мисъл да всяват безредици (няма спор, че повечето са от младото поколение, дори 15-16 годишни, ама тва показва каква разпасана команда сте)!!! Явно това с балканското не си ме разбрал, здраве да е, извинявам се за острия език, но ми е писнало от такива глупости, да трябва семейства с деца да се чудят откъде ще им скочат някакви отрепки и то в центъра на София!! Щом си от Бургас, поздрави, и аз съм родом от там, ама за жалост живея от 13 години в София. ;)

Ще бъда на следващото Дерби,много ясно!
Какви майки с деца пишеш тук!На мача с Локо София закарах 4 годишния си син на стадиона,мача беше от 19.00,беше си тъмно.Отидохме си двамата,нямах никакви грижи!Преди десетина години и в Морската градина в Бургас си беше опасно,но просто нямаше осветление и си беше филм да се ходи там!Това е!За всичко са ви виновни ултрасите(сигурно имате в предвид хулиганите).Това за хората които обикаляли Борисовата в деня на Дербито е толкова преувеличено,че нямам думи!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:36

CHAMP20N написа:
diplomat написа:
BRF написа:

Къде пък ги виждаш че всички са такива, аз не мисля че съм такъв и всеки път съм си в Сектор Г, смея да твърдя, че до момента на мач съм ходил пиян 1 път точно, никога не съм използвал наркотици. А т'ва за семействата си зависи от родителите, на последното домакинство на ЦСКА в Сектор Г влизаха майки с деца, имаше и един дядо с внучето си. Не съм чул, нито видял, някой от тях да е пострадал от безмозъчните хулигани.

[offtopic]Дейбеш тия наркомани явно се крият от мен, че и плашат горките млади семейства на цяла София, bitch please... :lol: :lol:[/offtopic]

Видях ти сега отговора на горния ми пост, явно четеш избирателно. Написано е " С МНОГО МАЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ ", не подчертавай само това което ти е изгодно.

Пресен пример от около преди седмица - бях свидетел как група от над 10 човека ходи из Борисовата (най-вероятно ЦСКА-ри, щото Левскарите гледат да не ходят там) и все едно бяха шефовете на парка, то не бяха псувни по хората, някакви нечленоразделни звуци издаваха, "а уеее, ееей", "ъъъъъъ", "мама ви дееба" и разни такива глупости, добре че се появиха някакви куки, та ония си плюха на петите. Миналата година пък, лятото, към 9 часа, двама 100 килограмови татуирани мутри ходеха и трошаха кофи и пейки наред, един баща с количка и жена му като ги видя, направо полудя и ги заразмята като кучета, то как да не ти кипне като видиш такива отрепки!!! И това са малка частица от почти всекидневните неща, които се случват!!!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 10 окт 2014 17:39

Ама т'ва, че предполагаш, че са фенове на ЦСКА, са някви твои нелепи разсъждения. Ако отида да се видя с приятел който живее до Герена, и ме нападнат 20 циганина? Левскари ли са?
После аз съм бил говорил пълни глупости....
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 10 окт 2014 17:41

Logical person написа:Е нали на ултрасите точно това им е функцията ? Да си пазят знамената и да крадат чуждите знамена. На тях това им е играта. В случая, щом нашите са били е добре.

Ето още едно не разбрал0 момченце. Краденето е фунцкия на тея в парламента, не на ултрасите.

Единственото важно нещо за всеки УЛТРАС е да подкрепя отбора си.
Носенето и показването на аксесоари на любимия клуб е УЛТРА. Издигането на транспаранти, които биха могли да мотивират отбора е УЛТРА. Показването на плакати, които могат да уплашат демотивират другия отбор е УЛТРА.
Съответно скандирания срещу другата ултра група или отбор е УЛТРА. "Кур за..." Левски, Ботев, Раковски и т.н. доказани българи и патриоти е страховита простотия и НЕ Е УЛТРА. По-шарени и страховити плакати, знамена, транспаранти, шалчета и тениски на собствената фракция или клуба е УЛТРА.

Носенето на "кежуъл" облекло НЕ Е УЛТРА. Носенето на маска НЕ Е УЛТРА. Криенето на тенсика или шал под якето в автобуса НЕ Е УЛТРА.
Разбиването на нечия муцуна НЕ Е УЛТРА. Нападението над хора НЕ Е УЛТРА. Чупенето на магазини и автобуси НЕ Е УЛТРА.

Истинския УЛТРАС никога не би нападнал, но и няма да избяга.

ИМА огромна РАЗЛИКА между УЛТРАС, ХУЛИГАН и ФУТБОЛЕН ФЕН
Последна промяна от Sublimie+ на 10 окт 2014 17:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:42

BRF написа:
diplomat написа:
BRF написа:

Ще бъда на следващото Дерби,много ясно!
Какви майки с деца пишеш тук!На мача с Локо София закарах 4 годишния си син на стадиона,мача беше от 19.00,беше си тъмно.Отидохме си двамата,нямах никакви грижи!Преди десетина години и в Морската градина в Бургас си беше опасно,но просто нямаше осветление и си беше филм да се ходи там!Това е!За всичко са ви виновни ултрасите(сигурно имате в предвид хулиганите).Това за хората които обикаляли Борисовата в деня на Дербито е толкова преувеличено,че нямам думи!

Не знам доколко си запознат с младото поколение ултраси, дето ги вербуват, ама особено в София са такива боклуци, че лошо да ти стане. Уж големи патриоти, не знам си кво, а идеологията им се върти около покъртителни фрази като "По-добре на хероин, отколкото дебел" и други такива олигофренщини!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 17:43

diplomat написа:Пресен пример от около преди седмица - бях свидетел как група от над 10 човека ходи из Борисовата (най-вероятно ЦСКА-ри, щото Левскарите гледат да не ходят там) и все едно бяха шефовете на парка, то не бяха псувни по хората, някакви нечленоразделни звуци издаваха, "а уеее, ееей", "ъъъъъъ", "мама ви дееба" и разни такива глупости, добре че се появиха някакви куки, та ония си плюха на петите. Миналата година пък, лятото, към 9 часа, двама 100 килограмови татуирани мутри ходеха и трошаха кофи и пейки наред, един баща с количка и жена му като ги видя, направо полудя и ги заразмята като кучета, то как да не ти кипне като видиш такива отрепки!!! И това са малка частица от почти всекидневните неща, които се случват!!!

Видял си десет човека да се държат агресивно и хоп,футболни фенове :lol: !
Както сам описваш нещата,тия 100 килограмовите татуирани типове са безобидни и ги шамари всеки човек с малко дете! :lol: Ще ме умориш от смях?!!

Върни се в “Футбол - България”