Сектор Б със супер селска постъпка срещу Владо Стоянов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Сектор Б със супер селска постъпка срещу Владо Стоянов

Мнениеот russia » 23 сеп 2014 15:48

bez-nick написа:
Venko123 написа:Я да питам аз тоя клоун авторчето, като му знае много устата дето смърди.
Що ти клоуне си позволяваш да обиждаш легендарният български футболист известен в цял свят - Стойчо Младенов? Или пък Христо Стоичков? Смешник!

На гейове не отговарям

Ти освен, че си без "ник", ами си и без мозък. Нямаш клубна принадлежност и от тази позиция ти е най-удобно да плюеш по всички, освен може би по Лдгц, понеже си от селска черга.
Неначесан сърбел имаш, щом от три теми ти заключват две, но продължаваш ли продължаваш...на това как му се вика сам си определи! :?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 23 сеп 2014 15:50

Канадския вратар в мача с Ливърпул показа голяма класа и ако не беше тази грешка при дузпата можеше да измести Стоянов.

П.П. Странно е сини и червени на едно мнение... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 сеп 2014 15:50

Чисто и просто Владо е казал, че нивото на А група е много по-слабо и за да може Лудогорец да показва нещо стойностно в Европа, трябва да е над това ниво.
Не виждам, какво толкова е казал. Просто се е изразил по-директно и кратко. Аз като левскар потвърждавам, че от няколко години нивото на Левски наистина е изключително ниско, така че въобще не се обиждам от подобни думи. Това е горчивата реалност.
Въпросът не е сега да се правим на мъже и да се заканваме, а да се хвърли цялата тази енергия отборът поне малко да заприлича на професионален отбор и да достигне поне до онова ниво, от времето, когато без малко да излезем от групите на Лига Европа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 23 сеп 2014 15:51

Без ник, мисля че ти хлопа дъската и че не чуваш петела много :) Левскарите ги боли от факта че не са на нивото на Зеленото л@@@о, само ЦСКА СФ след зимната пауза ще е по-добър от зелените.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 23 сеп 2014 15:54

russia написа:
bez-nick написа:
Venko123 написа:Я да питам аз тоя клоун авторчето, като му знае много устата дето смърди.
Що ти клоуне си позволяваш да обиждаш легендарният български футболист известен в цял свят - Стойчо Младенов? Или пък Христо Стоичков? Смешник!

На гейове не отговарям

Ти освен, че си без "ник", ами си и без мозък.

Това вече съм го чувал, дайте нещо ново, това че не ви харесва че интелектуалното ми ниво е прекалено високо, за да бъде разбрано, си е ваш проблем!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 сеп 2014 15:59

bez-nick написа:Това вече съм го чувал, дайте нещо ново, това че не ви харесва че интелектуалното ми ниво е прекалено високо, за да бъде разбрано, си е ваш проблем!

Кое да разберем, че на въпроса "От кой отбор си?", отговаряш "От националния"? :lol:
Коментирай останалата част от поста, не само тази, която ти изнася! Лицензиран лайномет с неизяснен произход!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 23 сеп 2014 16:00

russia написа:
bez-nick написа:Това вече съм го чувал, дайте нещо ново, това че не ви харесва че интелектуалното ми ниво е прекалено високо, за да бъде разбрано, си е ваш проблем!

Кое да разберем, че на въпроса "От кой отбор си?", отговаряш "От националния"? :lol:
Коментирай останалата част от поста, не само тази, която ти изнася! Лицензиран лайномет с неизяснен произход!

Ясно и ти си облъчен със синьо-червената идея!
Последна промяна от bez-nick на 23 сеп 2014 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 сеп 2014 16:00

Националното вратарче за пореден път показва самочувствие без покритие. За 3 мача в националния отбор пусна 3 левашки гола от по 25-30м. ама да продължава да си лае. Все пак Лудогорец ще излиза с Реал Мадирд от групата си в ШЛ. А в събота ще посрещнем "националната кауза" подобаващо :)
Последна промяна от bilyaletdinov на 23 сеп 2014 16:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 23 сеп 2014 16:02

Leeroy написа:Без ник, мисля че ти хлопа дъската и че не чуваш петела много :) Левскарите ги боли от факта че не са на нивото на Зеленото л@@@о, само ЦСКА СФ след зимната пауза ще е по-добър от зелените.

След зимната пауза ЦСКА СФ може и да го няма, щото Тиквун от Банкя ше ги закрие. А Левски след Нова година ще е с нов спонсор и ще се бори с лудите за титлата.КАЗАХ! :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 сеп 2014 16:03

bez-nick написа:
russia написа:

Момче, аз съм гений, който се опитва да разруши облъчването на обществото!

Благодаря за "момче"-то, но останалото не го казвай другаде, че ще предизвикаш иронични усмивки. :)

Върни се в “Футбол - България”