А и темата е най-добрите футболисти играли в България, не за такива станали футболисти в чужбина. Обичате да си приписвате чуждите заслуги.
Забравих за Забавник, верно. От него не е имало по-добър до момента и не само сред чужденците. Миналата година си играеше на ниво в Майнц, сега не съм гледал още ли е там.
Най-добрите чужденци ги водеше Литекс, няма две мнения по въпроса. Със сигурност имаше още имена, ама за жалост съм ги заборил.

Маркиньос също беше много добър кога беше млад, сега не е.

Безспорен номер едно в откриването на чужденци е Херо. Той почти не бъркаше и който не е качествен, става качествен. Вижте Анисе кво прави в Лудогорец, ама той се развиваше много правилно, макар да мина през не малко перипетии. Като нищо Анисе може да стане герой в някой мач от груповата фаза сега, задобрял е, особено след престоя си в Ботев. Другите са ясни кои са в Лудогорец- Дани Абало, Фабио Ешпиньо, Владислав Стоянов, Моци, Кайсара, Кишада и Хамза. Безяк не е същия, не знам що, загуби нещо мотивация тва момче. Те всички са им класни сега в Лудогорец, затова са и в групите на ШЛ!