Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Мнениеот bobo_13 » 11 авг 2014 12:41

Всички доказваме, че у нас всеки живее за фразата Не е важно аз да съм добре .. важното е на ТЕБ(Вуте) да ти(му) е злее ! . През последните 2-3 години Лудогорец е най-качествения бг отбор, който не е обвързан с партии и правителство и успява да създаде един добър бизнес модел. Факт е, че Лудогорец направи страхотно предстаяне в ЛЕ миналата година и вдигна коефицента на БГ в клубните турнири, за да може Ботев, Левски и ЦСКА да го сгромолясат отново. Защо да не е Лудогорец "национална кауза" след като е най-разпознаваемия наш отбор в Европа в момента? Защо да не го подкрепяме всички, когато играе в ЕТ? Нима нямаше да направи същото за Литекс, Левски, ЦСКА или който и да е друг бг отбор?

Нямало българи в отбора, хехе. Че Абрамович като отиде в Челси играеха само с Денис Уайз, после по едно време беше само Тери- единствени англичани в титулярния съства. А да не споменавам отбори като Интер, Арсенал, Ман С и други....да не би феновете да ги обичат по-малко, че имат малко местни играчи в състава си? Пролетта Ботев с колко българииграеше в състава си? Спомняте ли си, Пенев какво каза след мача Ботев-Лудогорец..."Бях дошъл да гледам български отбори, а на терена имаше по 2-3 българи в отбор"....ами ЦСКА, където не можеш да им запомниш имената, а Литекс, а Левски(когато имаше пари).....

Истината е, че Лудогорец е марка в момента и радва всички бг фенове. Единственият отбор напълнил националния отбор и обеденил българите в последните 2-3 години. Да щеше да е хубаво да има поне още 1 отбор в този етап от надпреварите в ЕТ да подкрепяме и него, но уви.

Колкото до феновете, които ще викат за Стяуа, разбирам да са фенове на мамалигарите, а те го правят от злоба към Разград. Представям си колко българи фенове на английския футбол са викали за Англия преди 2-3 години с/у националния ни отбор. Всички тези коментари, които чета тук доказват тезата на много хора, че ние българите не си обичаме родината.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 авг 2014 12:43

GOLEADOR написа:
matrix написа:Прав е Домусчиев, пристрастията се виждат винаги. А за предаванията на мачове на Диема да не говорим, как заради рекламите си включват на втората минута мача. Колкото до коментаторите, вземете мача снощи. То се изприщи човека, 5 минути остават за Левски, 2 минути остават, ще има ли Левски последна атака...Какво да си говорим. Софийска комплексарщина и злоба.

Пич,точно това от което се възмущаваш ,Домуса иска да го наложи на журналистите от Диема.За това подкрепи коментатора от Диема,за да не слушаш от ефира вчерашните дивотии заради които на човек му иде да натисне бутона "МУТЕ"на дистанционното!

Пич я обсни какво точно иска да наложи Домуса на журналиста? Къде го видя това?
Интериорни врати - Врати хармоника

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 11 авг 2014 12:46

bobo_13 написа:
GOLEADOR написа:
matrix написа:Прав е Домусчиев, пристрастията се виждат винаги. А за предаванията на мачове на Диема да не говорим, как заради рекламите си включват на втората минута мача. Колкото до коментаторите, вземете мача снощи. То се изприщи човека, 5 минути остават за Левски, 2 минути остават, ще има ли Левски последна атака...Какво да си говорим. Софийска комплексарщина и злоба.

Пич,точно това от което се възмущаваш ,Домуса иска да го наложи на журналистите от Диема.За това подкрепи коментатора от Диема,за да не слушаш от ефира вчерашните дивотии заради които на човек му иде да натисне бутона "МУТЕ"на дистанционното!

Пич я обсни какво точно иска да наложи Домуса на журналиста? Къде го видя това?

Мен ме дразни че какъвто и да е мача ако има участие на Левски или ЦСКА винаги коментара е от тяхна гледна точка. Един вид трябва да очакваме тези отбори да побеждават, и ако не стане така да ревнем.Разберете че гранд не значи единствено какво си направил някога. И в други първенства има големи отбори, които не играят добре по няколко сезона, но не плюят непрекъснато по друг, който играе и може.

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 11 авг 2014 12:47

ostrov67 написа:Човекът доказа че може да прави бизнес,също показа че знае как се менажира един отбор.Лудогорец е класи над другите ни отбори за съжаление.Дано влязат още такива хора във футболът ни.

Ще видим как се прави бизнес скоро... след като американските пари се оттеглят от Хювефарма и се наложи на Киро да изплаща сам кредит от 235 Милиона Евро!
То това не е като да ти нададат едни предприятия за без пари, щото мама е била верен партиен кадър....

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 11 авг 2014 12:54

bobo_13 написа:
Истината е, че Лудогорец е марка в момента и радва всички бг фенове. Единственият отбор напълнил националния отбор и обеденил българите в последните 2-3 години. Да щеше да е хубаво да има поне още 1 отбор в този етап от надпреварите в ЕТ да подкрепяме и него, но уви.

Две реплики към теб:
1. Един отбор напълни Васил Левски със собствени средства и за приятелски мач, без да се налага да се призовава за национална кауза. Сигурен съм, че и един друг столичен отбор може лесно да го направи, както са го правели нееднократно. Друго си е обаче да каниш хората да дойдат да викат за тебе.....
2. Преди години едни други два български отбора играха на високо ниво в евро-турнирите и си спомням, че омразата на останалите доведе до сегашното състояние. Защото тогава на техните мачове в А-група другите играеха като касапи, ноп никой не "ривеше" че трябвало да се пази "Националната кауза", а се чуваха псувни и обиди по адрес на омразните "ЛЕВСКИ" и "ЦСКА".

Неизбежното ще се случи и типично българското ще победи - Щуролес след една-две години ще е бледа сянка на това, което е в момента, но онези мразените ще са вечни, защото те не разчитат на национални "каузи" и 3 рейса платени викачи!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 11 авг 2014 12:58

Преди години едни други два български отбора играха на високо ниво в евро-турнирите и си спомням, че омразата на останалите доведе до сегашното състояние. Защото тогава на техните мачове в А-група другите играеха като касапи, ноп никой не "ривеше" че трябвало да се пази "Националната кауза", а се чуваха псувни и обиди по адрес на омразните "ЛЕВСКИ" и "ЦСКА".

Не съм съгласен, че който и да е български или примерно норвежки евроучастник трябва да бъде пазен от противниците си. Дори напротив, противниците на отбор играеш в Европа трябва да се възползват от това, примерно, че излизат срещу по изморен физически отбор или такъв направил ротации. А контузиите са част от футбола, ако се нелъжа Фалкао се контузи в "едно безмислено мачле", но никой във Франция не повдигна въпроса за "касапи", "селяни", още повече пък да пожелават на селяните да умрат :lol: :lol: :lol: нали

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 11 авг 2014 12:59

blueboss написа:
bobo_13 написа:

Две реплики към теб:
1. Един отбор напълни Васил Левски със собствени средства и за приятелски мач, без да се налага да се призовава за национална кауза. Сигурен съм, че и един друг столичен отбор може лесно да го направи, както са го правели нееднократно. Друго си е обаче да каниш хората да дойдат да викат за тебе.....
2. Преди години едни други два български отбора играха на високо ниво в евро-турнирите и си спомням, че омразата на останалите доведе до сегашното състояние. Защото тогава на техните мачове в А-група другите играеха като касапи, ноп никой не "ривеше" че трябвало да се пази "Националната кауза", а се чуваха псувни и обиди по адрес на омразните "ЛЕВСКИ" и "ЦСКА".

Неизбежното ще се случи и типично българското ще победи - Щуролес след една-две години ще е бледа сянка на това, което е в момента, но онези мразените ще са вечни, защото те не разчитат на национални "каузи" и 3 рейса платени викачи!

Ех завист, завист.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 авг 2014 13:00

bobo_13 написа:...Колкото до феновете, които ще викат за Стяуа, разбирам да са фенове на мамалигарите, а те го правят от злоба към Разград. Представям си колко българи фенове на английския футбол са викали за Англия преди 2-3 години с/у националния ни отбор. Всички тези коментари, които чета тук доказват тезата на много хора, че ние българите не си обичаме родината.

1.Нищо не разбираш!... :lol: Агитките на ЦСКА и на "Стяуа" са в много добри отношения, така както агитките на "Левски" и "Лацио", нормално е да се подкрепят взаимно.
2. "Лудогорец", както и който и да вземеш друг клубен български отбор, включително "Левски", не е национална кауза! Национална кауза е българският национален отбор! Конкретно мача с "Партизан", заради който се изписаха толкова много мнения, аз дори не гледах, не ме интересуваше и първият мач в София. Не бих гледал "лудите" и сръбските "чорбари" дори да играеха в двора ми. :lol:
3. Май си много малък, за да даваш оценки, кой обича и кой не обича Родината си. ;) Аз съм фен на германския футбол от много години, само че най-щастливият футболен момент в живота ми беше, когато преди 20 години обърнахме Германия на СП в САЩ. :) Това е... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 авг 2014 13:03, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2014 13:00

bobo_13 написа:През последните 2-3 години Лудогорец е най-качествения бг отбор, който не е обвързан с партии и правителство

:o :shock:

Кажи честно ... :lol:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 11 авг 2014 13:01, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 11 авг 2014 13:01

matrix написа:
blueboss написа:
bobo_13 написа:

Две реплики към теб:

Ех завист, завист.

Не е завист а реализъм. Но ти си късоглед да го осъзнаеш :)

Върни се в “Футбол - България”