Честито! "Хасково" влезе в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Честито! "Хасково" влезе в "А" група

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2014 02:50

neico написа:Пичове кво да ви кажа от Хасково съм и се чува, че пари уж има от кмета някаква сума и от една фирма (за доста пари се говори) която най-вероятно ще е и главен спонсор. Базата е в окаяно състояние на снимката която е качена и пише на седалките "ХАСКО" сега ако ви направя снимка няма да го познаете, а и това са седалките на целия стадион!!! Говори се, че през лятото ще се правят ремонти по стадиона което мен малко ме съмнява щото за тая сума пари за която се спекулира мен силно ме съмнява да закърпят горе долу стадиона и пари да останат за отбора. Дано да съм лош пророк! Честно да ви кажа като знам в какъв селски град живея силно ме съмнява да идват и хора на стадиона. Миналата година когато цска дойде да играе мач реванш за купата на България едвам събрахме 3000 човека на стадиона при наличието, че целия град е от порядъка на 75 000 души без думи останах! Изводите си ги правете сами. :)

Не се оплаквай ;) София като е 20 пъти по-голяма от Хасково, така наречените ни грандове да не би да събират 20 пъти повече публика на мачовете си;)
Последна промяна от CTAHKO на 18 май 2014 02:55, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 май 2014 02:55

Честито на отбора на Хасково и неговите фенове! Май в скоро време пак ще се пее песента :До Хасково с рейс ,а на връщане пеша!
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2014 03:00

damageplan написа:Честито на отбора на Хасково и неговите фенове! Май в скоро време пак ще се пее песента :До Хасково с рейс ,а на връщане пеша!

М/у другото за незапознатите, Любимец тръгна като Б отбора на Хасково :) В този ред на мисли, най-добрия вариант за мен беше да се обединят двата клуба за да не се пилее финансовият ресурс, ама мен никой не ме пита :) Иначе беройчетата купуват едно футболистче от нашите 8-) Що се отнася до днешните мачове на Добруджа и Хасково, бъдете спокойни...и двата бяха уредени, така че няма какво толкова да превъзнасяте Светльо Тодоров :lol: Относно песента, бъди сигурен че ще е така :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 18 май 2014 03:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 18 май 2014 03:03

Хасково 2, когато влезе във В група, нямаше къде да играе и го пратиха в Любимец. Там пък имаха амбиции, но влизането в трета лига не е лесно и се разбраха да им отстъпят лиценза, тъй като Хасково нямаше как да развива два равностойни отбора!
Говори се за интерес от Берое към Влади Узунов, дали е реален и какво ще стане ще видим! Сега със сигурност ще има апетити към най-добрите играчи на Хасково!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2014 03:06

FCH написа:Хасково 2, когато влезе във В група, нямаше къде да играе и го пратиха в Любимец. Там пък имаха амбиции, но влизането в трета лига не е лесно и се разбраха да им отстъпят лиценза, тъй като Хасково нямаше как да развива два равностойни отбора!
Говори се за интерес от Берое към Влади Узунов, дали е реален и какво ще стане ще видим! Сега със сигурност ще има апетити към най-добрите играчи на Хасково!!!

Е то нали още миналата година като влезнаха Любимец имаше варианти да играят на хасковския стадион, ама решиха да хвърлят пари да си оправят любимешкият. Иначе сега хасковският щеще да е по критериите :)

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 18 май 2014 16:06

ehh написа:Какво честитиш, бе, авторе? Тоя отбор въобще готов ли е за елита?

А бе, готов не готов , сбъдна се поне мечтата на Тройчо да играе с тях в А група!! Да им пожелаем да му дадат урок, колкото пъти се срещнат, с по три гола , пък до където стигнат!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2014 18:09

James Beattie написа:Изображение
Изображение
На това нещо ще може ли да се играе ?

След мача ни с Литекс мисля, че навсякъде може да се играе :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2014 18:11

El Commandante написа:Тъкмо ще има къде да се прибере Мъди като го изхвърлим-ше си иде на село...

Ако има кой да го вземе.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2014 18:12

stefani написа:
ehh написа:Какво честитиш, бе, авторе? Тоя отбор въобще готов ли е за елита?

Любимец 2 :lol:

Любимец стана боксова круша защото собственика ги от*ба, да не говорим, че с треньор Мечев кой знае колко тото се е играло. Докато нямаха парични проблеми и играеха бяха добре, доста добре даже.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 18 май 2014 19:16

Betchualeng Arnaikem написа:
El Commandante написа:Тъкмо ще има къде да се прибере Мъди като го изхвърлим-ше си иде на село...

Ако има кой да го вземе.

Мерси, имаме си качествен треньор, пък и Мърито без пари не е научен да работи! Най-много да преотстъпят някоя резерва от Колежа!

Върни се в “Футбол - България”