Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l
Аз не знам да има отбор, който попринцип да не си реве против съдийството. Това не е довод.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l
Аз не знам да има отбор, който попринцип да не си реве против съдийството. Това не е довод.
Черният козел написа:haha написа:Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l
Не е довод,а рецидив ! Кажи отбор в Света за 3год,да има само две дузпи свирени срещу тях !!!
Кашчей написа:Черният козел написа:haha написа:Tribune East 1912 написа:След всеки кръг отборите масово се оплакват от тенденциозно съдийство в полза на Лудогорец.l
Не е довод,а рецидив ! Кажи отбор в Света за 3год,да има само две дузпи свирени срещу тях !!!
Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
И аз не знам отбор в света, за който да е свирена дузпа за игра с глава на съперник, но ти може и да ми помогнеш, нали?!
Черният козел написа:Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
И аз не знам отбор в света, за който да е свирена дузпа за игра с глава на съперник, но ти може и да ми помогнеш, нали?!
Философе,никъде не съм тръгнал седя си !
Кашчей написа:Черният козел написа:Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
Това не го ли прочете, или не ти отърва да отговориш? Много си избирателен
Черният козел написа:Кашчей написа:Черният козел написа:Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
Това не го ли прочете, или не ти отърва да отговориш? Много си избирателен
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... 5277_3.htm
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост