Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
plovdivram написа:Че то самото изречение "Христолов иска да КУПИ акциите на Коко Динев" е абсурдно!!!Христолов и "ДА КУПИ"...
![]()
![]()
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
OT18 написа:plovdivram написа:Cicero написа:Абсурд е това, но пък в каква страна живеем => АБСУРДИСТАН!
Че то самото изречение "Христолов иска да КУПИ акциите на Коко Динев" е абсурдно!!!Христолов и "ДА КУПИ"...
![]()
![]()
Да и Динев продава също звучи абсурдно
plovdivram написа:
Ха-ха... ТОЧНО!!!Това ми беше другата мисъл, която ми мин!!!
Ама повече от това, ме забавлява поредната "ИСТИНА", която "някой, някъде" казал и "жълтите" фенове веднага решиха за АБСОЛЮТНО достоверна!!!![]()
![]()
![]()
'що бе хора, 'що така?! Толкова ли сте "лесни", когато излезе нещо, което много ви се иска да е истина, дори и самите вие да не го вярвате?!!!
mark1926 написа:ХРИСТОЛОВ Е ОТРЕКАЛ . ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ!
OT18 написа:plovdivram написа:
Ха-ха... ТОЧНО!!!Това ми беше другата мисъл, която ми мин!!!
Ама повече от това, ме забавлява поредната "ИСТИНА", която "някой, някъде" казал и "жълтите" фенове веднага решиха за АБСОЛЮТНО достоверна!!!![]()
![]()
![]()
'що бе хора, 'що така?! Толкова ли сте "лесни", когато излезе нещо, което много ви се иска да е истина, дори и самите вие да не го вярвате?!!!
Това е щото сме им безразлични и сигурно така се настройват за дербито с Левски.
mark1926 написа:ХРИСТОЛОВ Е ОТРЕКАЛ . ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта