Лудогорец е като Ливърпул от 2005.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Лудогорец е Ливърпул от 2005.

Мнениеот batmanlevski » 12 мар 2014 15:50

JACKO написа:
batmanlevski написа:автора, осъзнай се ,никой няма да подкрепя лудогорец публиката на лудогорец е не повече от 200 човека ,всички които ще ходят на мача с Валенсия ще подкрепят именно Валенсия и отиват там заради Валенсия,публиката на лудогорец я видяхме в мача им срещи Пирин .

За автора не знам,но не е зле и ти да погледнеш по далеч от носа си.
"Разград спира работа за мача"

http://topsport.ibox.bg/news/id_244510409

а стига гледа само в нуса си ? като си решил да изпростяваш вземи и да четеш ,защо не отговориш на въпросите ,ами пак простотии ръсиш,не си интересен отдавна
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец е като Ливърпул от 2005.

Мнениеот CSKA 78 » 12 мар 2014 15:59

roskov9 написа:До ЦСКА 78
Може би е нормално Ботев да е несравнимо по-харесван от Лудогорец, но не видях някой да припадаше когато сравняваха Мъри с Гуардиола, при Ботев - българската Барса. (В по-различен план Русе- малката Виена). Наистина е по-удачно отбор от малко градче като Разград, да се сравнява с аналогичен отбор, от друго малко градче. Светкавица Търговище например. За стандартите на такива градчета, успехът е не фанстастичен, ами легендарен.
Нормално е да ни пречите да се радваме, защото нашата радост е платена с цената на полагащите Ви се по право на Вас титли.
Причината да Ви заливат отвсякъде с дразнещи хвалебствия за Лудите, е че сега изживяваме най-голямото си щастие, а след Лацио, вече не е толкова срамно да се подкрепят орлите от по-широка аудитория.
Ако е абсолютно невъзможно да се изрази най-нормална подкрепа, без това да бъде изтълкувано като обидно низко сравняване с Величияата, ще се наложи поне още малко да продължим да плащаме тази цена.
Нашата подкрепа е съвсем еднозначна и напълно естествена точно покрай сблъсък от такова ниво. Тя няма за цел да изисква нищо от Вас, нито пък нещо да Ви натяква, още по-малко пък да си присвоява чужди върхове или да чертае разделителни линии.

Успехът може да е голям,грандиозен,вселенски ако щеш,но е успех единствено на Лудогорец(не е успех на цяла България или е по-голям успех от на друг български клуб).Така че,сравненията м/у Лудогорец и други български клубове(да вземем една "Славия" например,те имат полуфинал в ЕТ),а още по-малко със световно известни клубове са не само
неуместни,но и смешни(да не кажа жалки)!!За това гордейте се с вашето лично постижение,радвайте се,но в гордостта си се опитвайте да не ставате за смях !!
Относно Ботевь(и не само)-българският футбол е толкова слаб(меко казано),че ако един отбор(най-вече от провинцията) запише няколко победи в Европа,това вече е сензация!Същият отбор вече се издига в култ(особено от привържениците му),пишат се оди за него,дитирамби,направо смешна история!! :shock: :o ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 12 мар 2014 16:07, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 12 мар 2014 16:05

bez-nick написа:
7гола написа:и по какво приличат на Ливерпул по купуване на съдии ли или по загуби от Любимец,Берое ,Ч.Море,Левски и който ги срещне ,стига с тези смешни теми

Ей голяма злоба, Левски купуваше съдии и мачове, дори титлата си купи по служебен начин и само стана за резил в Европа, така че тихо!Левски печелили са нещо сериозно без съдийска помощ, отговорът е НЕ, за това се излагат после като отидат в Европа!

Злоба не,но вече почва да ме хваща яд,че последните две години червени и сини не станаха шампиони за да не рипате толкова :twisted:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 мар 2014 16:09

amstel_beer написа:Лудогорец има само двама футболисти с цена над ДВА милиона евро - Безяк и Вл Стоянов. Всички останали могат само да са доволни, че играят в такива мачове в Европа защото класата им е на ниво нашата "А" група. ;)

Само , че няма кой да ви ги даде тези 2.5 млн еуро :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 12 мар 2014 16:19

Понеже феновете на Левски твърдят, че трупащия слава за България в Европа - Лудогорец имали малко българи в състава, да видим по колко българи и колко чужденци има днес в стартовия състав на Левски, на Ботев също?Все пак Лудогорец е клубен отбор драги завистливци и злобари, не е национален отбор, така че когато ги упреквате за това, гледайте първо какво е във вашия двор, български отбор да намери класни чужденци също не е лесна работа!

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 12 мар 2014 18:17

CSKA 78 написа:
roskov9 написа:До ЦСКА 78
Може би е нормално Ботев да е несравнимо по-харесван от Лудогорец, но не видях някой да припадаше когато сравняваха Мъри с Гуардиола, при Ботев - българската Барса. (В по-различен план Русе- малката Виена). Наистина е по-удачно отбор от малко градче като Разград, да се сравнява с аналогичен отбор, от друго малко градче. Светкавица Търговище например. За стандартите на такива градчета, успехът е не фанстастичен, ами легендарен.
Нормално е да ни пречите да се радваме, защото нашата радост е платена с цената на полагащите Ви се по право на Вас титли.
Причината да Ви заливат отвсякъде с дразнещи хвалебствия за Лудите, е че сега изживяваме най-голямото си щастие, а след Лацио, вече не е толкова срамно да се подкрепят орлите от по-широка аудитория.
Ако е абсолютно невъзможно да се изрази най-нормална подкрепа, без това да бъде изтълкувано като обидно низко сравняване с Величияата, ще се наложи поне още малко да продължим да плащаме тази цена.
Нашата подкрепа е съвсем еднозначна и напълно естествена точно покрай сблъсък от такова ниво. Тя няма за цел да изисква нищо от Вас, нито пък нещо да Ви натяква, още по-малко пък да си присвоява чужди върхове или да чертае разделителни линии.

Успехът може да е голям,грандиозен,вселенски ако щеш,но е успех единствено на Лудогорец(не е успех на цяла България или е по-голям успех от на друг български клуб).Така че,сравненията м/у Лудогорец и други български клубове(да вземем една "Славия" например,те имат полуфинал в ЕТ),а още по-малко със световно известни клубове са не само
неуместни,но и смешни(да не кажа жалки)!!За това гордейте се с вашето лично постижение,радвайте се,но в гордостта си се опитвайте да не ставате за смях !!
Относно Ботевь(и не само)-българският футбол е толкова слаб(меко казано),че ако един отбор(най-вече от провинцията) запише няколко победи в Европа,това вече е сензация!Същият отбор вече се издига в култ(особено от привържениците му),пишат се оди за него,дитирамби,направо смешна история!! :shock: :o ;)

Така, сега до последното изказване:

1. " Успехът може да е голям,грандиозен,вселенски ако щеш, но е успех единствено на Лудогорец не е успех на цяла България " Интересно как успехът ни е само на Лудогорец и не на България щом побираме 40 + хилядна публика на стадиона! Интересно как тогава всички футболни запалянковци по цяла България тия дни говорят и се поздравяват с успеха на Лудогорец? Нали беше само на Лудогорец успеха??? Хмм интересна работа

2. " !За това гордейте се с вашето лично постижение но в гордостта си се опитвайте да не ставате за смях " Ами честно казано най-малкото нещо което можем да сторим е да се радваме за успехите на българския отбор! Не виждам нищо смешно както вие казвате в това да се радваме. Хмм все пак не е лесно да се завижда на радостта и на успехите на останалите...

3. " че ако един отбор(най-вече от провинцията) запише няколко победи в Европа,това вече е сензация!Същият отбор вече се издига в култ(особено от привържениците му),пишат се оди за него,дитирамби, направо смешна история " Естествено е, че е сензация! Кога за последно си виждал такова постижение на български клуб в Лига Европа? 8 мача, 6 победи и 2 равенства????????????????? Интересно вие как бихте описали думата СЕНЗАЦИЯ ако не с тези резултати???????? А за последния ви коментар цитирам СМЕШНА ИСТОРИЯ само мога да се изсмея на това смешно изказване подбудено от години наред неуспехи в Европа то беше ИРТИШ то беше БАТЕ, ДЕБРЕЦЕН, МУРА и да не изреждам... то не бяха смешните ви поведения първо с треньора Петев, после с наглото ви присъствие на стадиона да висате против ЛУДОГОРЕЦ ... мога да ви кажа, че аз живея в чужбина и с тези прояви всички говореха за България с подигравателност, заради вашите СМЕШНИ постъпки!!!!! Ясно ли ви е на всички левскари цесекари и каквито и да сте, КОИТО ИЗГАРЯТЕ ОТ ЯД в момента заради успехите на ЛУДОГОРЕЦ!!!!!!! Най-малкото поне щом не искате да подкрепите отбора е да кажете едно БЛАГОДАРЯ, че ни миете срама от Европа ;) И НЕКА ЗА ПОСЛЕДНО ДА ОТБЕЛЕЖА, тъй като няки казват: "Е поне Лудогорец да стигне успеха на Левски до 1І4 финал в Уефа пак ще е добре" НЕКА ВИ БЪДЕ ЯСНО, ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ НЕ САМО Е СТИГНАЛ ТОЗИ УСПЕХ А ГО Е НАДМИНАЛ!!!! КОГАТО ЛЕВСКИ УЧАСТВА В ТОГАВАШНИЯ ФОРМАТ НЕКА НЕ ЗАБРАВИМ, ЧЕ СЕ ИГРАХА МНОГО ПО МАЛКО МАЧОВЕ В ГРУПОВАТА ФАЗА И НЕКА СИ СПОМНИМ, ПРЕЗ КОИ ОТБОРИ МИНА ЛЕМСКИ ЗА ДА СТИГНЕ ДО ЧЕТВЪРТ ФИНАЛА - АРТМЕДИЯ И УДИНЕЗЕ!!!!!! АКО НАПРАВИТЕ МАЛКО СЪРЕВНОВАНИЕ МУЖДУ ТЕЗИ ОТБОРИ И ОТБОРИ КАТО ДИНАМО ЗАГРЕБ, ПСВ, ЛАЦИО ВАЛЕНСИЯ САМИ ЩЕ ВИДИТЕ РАЗЛИКАТА, ЛЕВСИ МОЖЕ САМО ДА ДИША ПРАХТА НА ЛУДОГОРЕЦ И ДА МЕЧТАЕ ЗА ПОДОБНИ УСПЕХИ В ЕВРОПА!!!!!!! БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ЩЕ СЕ ЧУВА НА СТАДИОНААААААА
:)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 мар 2014 18:35

Как ще го подкрепя като съм фен на Валенсия от десетгодишна възраст? Айде обясни ми как да стане.. Аз не мога да подкрепя различен отбор от тези дето са на сърцето ми. Макар че с Лацио като играхте, си сдържах емоциите напълно. :) Другите, които не са фенове на Валенсия, нека да подкрепят Лудогорец, аз не мога. Но се радвам на успехите на Лудогорец, напълно заслужени са! :)

Но най-глупавото нещо за мен е да обичаш един отбор и да идеш да подкрепяш друг, ей това вече според моите разбирания си е пълна малоумщина и съм го казвал и друг път! Лудогорец като има отбор, трябва да си има свои фенове, не ментета! :)

Странен е българският футбол като цяло, пълно отражение е на политиката и манталитета на хората в държавата. Един такъв ми е непонятен.
Като си държа на нещо-държа на него докрай! Така се отнасям и към приятелите си и всичко, което ми е скъпо! :)
Предателствата не са ми по вкуса, а да идеш да викаш за друг отбор си е предателство, ама всеки си има избор какъв да бъде. ;)
П.П. Мисля, че Валенсия ще вземе своето и ще продължим напред. :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 12 мар 2014 19:02

dreben23 написа:Как ще го подкрепя като съм фен на Валенсия от десетгодишна възраст? Айде обясни ми как да стане.. Аз не мога да подкрепя различен отбор от тези дето са на сърцето ми. Макар че с Лацио като играхте, си сдържах емоциите напълно. :) Другите, които не са фенове на Валенсия, нека да подкрепят Лудогорец, аз не мога. Но се радвам на успехите на Лудогорец, напълно заслужени са! :)

Но най-глупавото нещо за мен е да обичаш един отбор и да идеш да подкрепяш друг, ей това вече според моите разбирания си е пълна малоумщина и съм го казвал и друг път! Лудогорец като има отбор, трябва да си има свои фенове, не ментета! :)

Странен е българският футбол като цяло, пълно отражение е на политиката и манталитета на хората в държавата. Един такъв ми е непонятен.
Като си държа на нещо-държа на него докрай! Така се отнасям и към приятелите си и всичко, което ми е скъпо! :)
Предателствата не са ми по вкуса, а да идеш да викаш за друг отбор си е предателство, ама всеки си има избор какъв да бъде. ;)

Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина
:)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 12 мар 2014 19:05

avg написа:
dreben23 написа:Как ще го подкрепя като съм фен на Валенсия от десетгодишна възраст? Айде обясни ми как да стане.. Аз не мога да подкрепя различен отбор от тези дето са на сърцето ми. Макар че с Лацио като играхте, си сдържах емоциите напълно. :) Другите, които не са фенове на Валенсия, нека да подкрепят Лудогорец, аз не мога. Но се радвам на успехите на Лудогорец, напълно заслужени са! :)

Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина

40% от феновете на Лудогорец са фенове и на Гинчергирлиби
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 12 мар 2014 19:19

avg написа:Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина

Е как, от 10 годишен е фен на ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Германия, истински фен е това, да взимат пример качулката, че изостават, още не са се писали и те от Валенсия. :mrgreen:
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”