Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 11:52

От моя отбор "изпъкват" Хауърд,Ревсон,Абушев с условности Сидибе,Морейра и Кировски.Македонеца "игра" в най-обърканата част от сезона когато никой не знаеше какво да прави.Морейра пресира,бяга,като техника не е лош същото се отнася за Сидибе.Всъщност Кировски не ме разочарова,защото не съм очаквал нищо от него!Другите двама имат поне визитки.Фо Поре е тотално разочарование,от него очаквах много.Другите играят това,което очаквах ,а някои и надминават това!
За Левски-номер 1 е Бру!След цялата истерия по неговото привличането му пък явно не е кой знае какво!Милиев е "страхотен" :lol: !От Генков и Макриев също очаквах повече-все пак са играли "навън" и то успешно!
Лудогорец-Ернандес,ма той не играе и има защо!Платини не го включвам,защото си го знам!Много е добър,но си избира кога да играе!
За Ботев,Локо Пд,Берое и Черно море -като цяло се представят добре,може би Ботев е под очакванията!Това означава,че всички се справят!
Локо Сф-с всички тия черни футболисти ,въобще не ми се коментира!Ако някой ще ме напада,че и в ЦСКА има и е имало черни,да не си прави труда,просто Локо Сф ме разочарова тотално ,защото не съм го очаквал от тях!
Славия-нищо не мога да кажа!Както и за Пирин и Любимец!
Нафтата-само респект към тия момчета,въобще няма за какво да бъдат укорявани!
Двете ми черешки са Бодуров(Литекс) и Дашев(Черноморец).Бодуров е брутално слаб и в Литекс и в нац. отбор!Дашев е направо комичен!

haha

Мнениеот haha » 04 дек 2013 12:13

Какъв успех пък е имал Генков в чужбина? В Динамо (Москва) надали има и 10 мача като титуляр, не вкарваше голове и го разкараха. Във Висла му гледам статистиката - 55 мача и 17 гола, пак нищо впечатляващо. Навремето наистина тръгна като голям талант от Локо (Сф), но само с това си остана.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 04 дек 2013 12:25

Браво на пича от Тетевен за темата.Ще има мн. мнения. До тук ми прави впечатление,че най-големи разочарования са чужденци което си е вярно. Да си кажа и аз моето мнение; от Лудогорец-Платини,Абало,Ив.Стоянов и Д.Бакалов (може би защото конкуренцията е голяма) :!:.Левски-Бру,Г.Родригез(играе повече индивидуално)Пл.Илиев(мн. го харесвах това момче).ЦСКА-когото и да посоча малко ще е.Ботев-целия отбор с изключения на Т.Неделев и Огнянов(очаквах да са конкуренция на Лудогорец).Др. отбори не ги следя толкова за да дам мнение.Ако съм обидил някого извинявам се предварително.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 дек 2013 12:39

Мантула от Лудогорец,както и Абало.Сидибе от ЦСКА, вратарчето на Литекс...Миро Манолов и него нещо не го забелязвам да прави нещо интересно.Целия отбор на Ботев ПД- с най-големия бюджет в България, резултатите са плачевни...и така...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 дек 2013 12:44

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Мантула от Лудогорец,както и Абало.Сидибе от ЦСКА, вратарчето на Литекс...Миро Манолов и него нещо не го забелязвам да прави нещо интересно.Целия отбор на Ботев ПД- с най-големия бюджет в България, резултатите са плачевни...и така...

Някой лескар няма ли, бе :? :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 дек 2013 12:46

Мантула пък защо го сложи в този списък? Докато си беше здрав, си играеше на ниво - в някои мачове даже беше предпочeтeн пред Барт. Като е контузен сега, това разочарование ли го прави?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 дек 2013 13:00

Вратар - Евгени Александров (комичен в 90% от времето)
..........
Защитници - Димитров Меси (трагедия както и 99% от СЛАВИЯ)
Бодуров (пълна трагедия е този сезон)
Алекс Перез (игра малко и след това се изгуби)
Нуно Пинто (нищо не виждам в този футболист )
..................
Халфове -Кевин Бру (чакан като месия - оказа се пълен аматьор)
Георги Сърмов (нищо и половина )
Карачанаков (да беше дълго контузен,но такъв талант е ,а вече се изгуби тотално)
Дани Абало(започна силно в ЛУДОГОРЕЦ,след това формата му спадна адски много и вече не е много важен играч за шампионите)
..............
Нападатели - Цветан Генков (колкото и слаби да са ЛЕВСКИ,все пак са ЛЕВСКИ и централният им нападател,който има добри качества за А група да вкарва толкова малко,си е провал)
Домовчийски (гола вода)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 04 дек 2013 13:00

Те горе-долу мненията се препокриват и аз няма да измисля нещо сензационно Кевин Бру,Перез,Лопес макар и не играл почти никакви минути,Абушев-много ми харесваше как играе в Локо ПД , а какво стана в ЦСКА някой можа ли да разбере,когото от Локо Сф и Славия да кажа няма да сбъркам, двата отбора са тотално разочарование.Може на колегите от ЦСКА да се стори странно,но за вратарско разочарование бих определил техния вратар,няма как да си сериозен вратар и то на ЦСКА и да ти правят гол от центъра Нефтохимик.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 04 дек 2013 13:16

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ботев ПД- с най-големия бюджет в България,

Това е абсолютен мит.
Първо-бюджета ни НЕ Е най-големия в България.
Второ-какъвто и да е бюджета,огромната част отива за строителство-досега база,в момента-стадион.
Трето-заплатите при нас са по-ниски от тези в Лудогорец и Левски.
Четвърто-от всичките ни играчи само за двама са платени трансферни суми,останалите са дошли като свободни агенти.

Тези неща трябва да се имат предвид,когато се дават оценки.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 04 дек 2013 13:20

THE G.A.M.E написа:[center]Пл.Илиев

Грънчов ... В.Генев
Витиня ........................................... А.Енрике

Бру ....... Сърмов

Ив.Стоянов .................................... Б.Хауърд

Сидибе ....... Макриев[/center]
Има и други, но за тези се сещам, че на мен лично, не са ми направили кой-знае какво впечатление.
А обществените очаквания към някои от тях, бяха много големи.

Не можеш да сложиш от Ботев Сърмата и Енрике, които в последните мачове играят доста прилично,а да пропуснеш Домовчийски, няма логика просто...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Футбол - България”