Български футболист на годината

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Български футболист на годината

Мнениеот JACKO » 04 дек 2013 12:17

1. Иван Иванов
2. Ивелин Попов
3. Владислав Стоянов

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 дек 2013 13:05

Резултати към момента,доколкото успях да събера от нормални поустове:
1.Иван Иванов - 81т.
2.Ивелин Попов - 80т.
3.Владо Стоянов - 16т.
4.Миланов -14т.
4.Дяков - 14т.
5.Гаджев - 13т.
6.Тонев - 10т.
7.Вутов - 6т.
8. Гошо Пеев, Сашо Александров - 5т.
9.Маркиньос, Велизар Димитров - 3т.
10.Гъргоров, Неделев, Симо Славчев, Димо Бакалов- 1т.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 04 дек 2013 13:28

Тука фенове на Ботев не влизат ли,ей така само от патриотизъм а и не само заслужава, тяхното момче Неделев ,някоя и друга точка ,направи хубави мачове и в първенството и в турнира Лига Европа и добър дебют в националния, за мен единствения светъл лъч от младите футболисти,аз левскара му давам точка,чак се учудвам че няма повече подкрепа.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 04 дек 2013 14:16

най-добро впечатление ми направиха Маркиньос и Гаджев !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 дек 2013 17:46

Според мен петима футболисти заслужават да бъдат отличени най-много през тази година: Владислав Стоянов, Светослав Дяков, Иван Иванов, Георги Миланов и Ивелин Попов. Много е трудно тяхното съпоставяне при положение че всички те играят на различни постове и принципно е много трудно да се каже с какво един вратар може да бъде по-добър от един халф или обратното. Друг проблем за да можем максимално обективно и безпристрастно да ги оценим е че предполагам малко от нас сме наблюдавали игрите на Иванов, Миланов и Попов в клубните им отбори и само информацията че са се наложили като титуляри не знам до колко може да бъде достатъчна. Иначе и към петимата можем да имаме леки резерви към представянето им в националния отбор тази година (напр. за червени картони, пропуски в решителни моменти и т.н.), но те при всички положения са най-добрите на съответните постове и титулярното им място не бива да бъде поставено под въпрос.

Ако трябва все пак да отлича трима може би бих ги наредил така:
1. Дяков
2. Стоянов
3. Попов
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 дек 2013 06:02

1. Дяков
2. Иванов
3. Попов

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 16:29

Тодор Неделев: 200 точки и повеждаме в класацията... :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 дек 2013 22:06

За съжаление , вместо да избираме най-добър футболист ще трябва да избираме най-малко слаб футболист. Според всичко различно от първо място на Ив.Попов е резултат на фенски пристрастия, като пъри подгласник - Ив.Иванов, , втори подгласник много се колебая между В.Гаджев и С.Славчев с леко предимство на Гаджев,поради това че се представи по-постоянно през цялата година. Не съм включил някои футболисти като Г.Миланов, А.Тонев и Т.Неделев понеже общо взето през есента почти не играха по една или друга причина, иначе и тримата направиха много добри трансфери ,което е признание за качествата им. Не съм включил Св.Дяков и Вл Стоянов,които направиха много силна година с клубния си отбор ,но за съжаление и двамата имат персонална вина за провала на националния отбор срещу Армения и Чехия(особено Св.Дяков ,който на практика провали целия цикъл на националния отбор).

Върни се в “Футбол - България”