Кой е най-красивият български стадион в момента ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Кой е най-красивият български стадион в момента ?

Мнениеот loko1 » 26 сеп 2013 11:49

Alex написа:
Blue1914 написа:Тук би трябвало да говорим за красота, не за функционалност, нали така? :)

Васил Левски е БЕЗСПОРЕН номер едно. Най-малкото е ЕДИНСТВЕНИЯТ, който прави някакво реално впечатление и отвън. ;) Отвътре "дърпа" пред другите с мащаба си на фона на другите стадиони- 41 реда, при положение, че другите са по 20-22. Сектор Б се любува на по-мащабните сгради в столицата. От секгор Г гледката е още по-хубава. Поовехтял е 10 години след основен ремонт, но все още се създава немалко усещане за новичко. Поне аз откъртен бетон на трибуните не съм виждал.

Вече следват (чисто субективно, по красота, не функционалност)

Берое- естествено, има по добри съоръжения, но тук говорим за красота :mrgreen: . Мащабно освежаване, хубав зелен килим, обновяване на сектор за гости, цветно табло, новата писта наистина му стои доста добре. По принцип си е голяма селяния 70% от седалките ти да са разположени около само на 60-70 метра от 400 метра обиколка на пистата, но чисто естетически по някакви неведоми пътища на този стадион ефектът е положителен.

Ловеч и Лазур- единият е по-нов, другият е по-голям. Най-добрите футболни съоръжения в страната.

Георги Аспарухов (ако се замислите :lol: )- дори и със заграждение на мястото сектор А, пак е на челна позиция, благодарение на отчайващото положение по другите стадиони. И така си има предостатъчно неща, неща които да радват окото и да го пратят в челото. Ремонтирани и лъснати Сектор Б и сектор за агитката, 80 квадрата цветно табло с готина поставка за него, емблемата в "Г" стои много грасиво, новият вход за тирове създава усещане, че се работи по съоръжението. На терена и около него нещата също са повече от добре. Зеленият килим не са го правили Онтарио спорт а немци! 8-) Около него- покритието между терена и трибуните е сравнително ново и държи чистичко, скамейките са на най-високо световно ниво, а мултимедийни рекламни пана май има само на Герена. Наклонът на седалките във "В" от самолет не се вижда. :mrgreen:

После идва онова "бижу", дато се оказа само за местно ползване- Лудогорец арена.

После... вече чисто субективно.... Черноморец Поморие (нов е), Локомотив София (по-новият сектор е доста красив и отвън и отвътре), Славия (харесва ми как са подредени седалките и че главната трибуна увеличава мащаба си с още 2 блока отгоре), Българска армия (заради Борисовата градина), Ивайло...

И стадион Пловдив разбира се, ако си го представим завършен. Като красота говорим...

Като видях, че споменаваш недоразумението Локо Сф и ми стана ясно на колко стадиона си бил... :Х

Явно болката от 5 поредни още те държи :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 26 сеп 2013 11:56

rebel написа:
dzhambov написа:Ботев и Локо може и да нямат в момента стадиони за европа,но анонимници...айде по-полека.По темата най-красив разбира се е Лазур.
пс Това в Стара Загора е супер смях,а не стадион.Единствения стадион в света на който гостуващия сектор не е на стадиона :o :mrgreen:

Чул недочул, ами къде е сектора за гости бе...а? Имаш ли представа за стадиона

Стадионът е в кв.Аязмото ,а гостуващият сектор-в кв.Железник. :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 26 сеп 2013 11:59

rebel написа:
dzhambov написа:Ботев и Локо може и да нямат в момента стадиони за европа,но анонимници...айде по-полека.По темата най-красив разбира се е Лазур.
пс Това в Стара Загора е супер смях,а не стадион.Единствения стадион в света на който гостуващия сектор не е на стадиона :o :mrgreen:

Сектора за гости е на 50-70 м от терена :shock: Ако за теб това е нормално, не знам :lol: За мен този стадион става само за лека атлетика ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 сеп 2013 11:59

Alex написа:
Blue1914 написа:Тук би трябвало да говорим за красота, не за функционалност, нали така? :)

Като видях, че споменаваш недоразумението Локо Сф и ми стана ясно на колко стадиона си бил... :Х

И след този пост по-хубаво ли ти стана, големецо.... :oops:

От стадионите, които съм споменал, само Ивайло не съм посещавал. ;) И стадион Пловдив де... :mrgreen: На стадиона в Надежда съм бил и то далеч не еднократно. Споменал съм го, защото има ПОНЕ НЕЩО, за което да се хванеш- за разлика от огромното мнозинство "съоръжения" в милата ни родина. Отделно... за пореден път- специално за теб- тук не говорим за удобства и функционалност. Разни хора- разни вкусове! Мисля, че съм обосновал какво и защо лично аз харесвам сравнително прилично...

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 26 сеп 2013 12:01

rebel написа:

За стадиона да,за г. сектор не(той не е на стадиона) :mrgreen:

donchovt
Контакти:

Мнениеот donchovt » 26 сеп 2013 12:05

Макар да е в ремонт в момента, ст.Ивайло във В.Търново. Но моето мнение е субективно, естествено:

https://www.facebook.com/FanClubEtar#!/ ... =3&theater

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 сеп 2013 12:07

dzhambov написа:
rebel написа:

За стадиона да,за г. сектор не(той не е на стадиона) :mrgreen:

В страхотна грешка сте, ако си мислите, че крайните сектори на Васил Левски и стадион Пловдив са много по-близо.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 26 сеп 2013 12:41

Лазур в Бургас е най-хубав. А новият на Майнц 05 в овча купел трябва да е свръх,ултра, мега, гига модерен :) ,ще видим това

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 сеп 2013 12:48

Bombardier написа:Лазур в Бургас е най-хубав

Изображение

Кое му е хубавото ? :mrgreen: И той се е превърнал в развалина. От години не са го барали. До 5-10 год. ще е руини , докато в Стара Загора постоянно се работи по стадиона. От УЕФА ни накараха да излеем бетон отстрани , остава само да сложим седалки и ще е завършен.

Върни се в “Футбол - България”