Какво е син фенклуб в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Какво е син фенклуб в България

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 21:14

flo написа:
hellyeah написа:Много хора спряха да посещават мачове на Левски заради София Запад , не мислиш ли , че в момента не виждат добра възможност да отидат на мач и да заведат децата си дори , след като СЗ няма да ги има ?

Да си водят децата в В или А.Там нито има Запад ,нито Дивизия.Сектор Б е краен ултрас сектор.Там няма място за хора с деца или майки с колички.

Има ли желаещи да се хванем на бас ,че нито един човек няма да влезе в сектора.

Най-много да си изядеше шамарите.Да не кажете после ,че не сте предупредени.

Имам желание, както казах аз няма да ходя, но мои прияели които бяха и на последното дерби с Ботев в Пловдив ще са там. Нали се сещаш, че ако някой не ги пуска извън пловдивската полиция, нещата ще стигнат веднага до медиите (лично ти го гарантирам) , а от там и до Сираков и да видя как ще стане като го познавате и него.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 юли 2013 21:16

Само да отбележа , че СЗ има във всичките сектори. Като имахте А, там бяха най-старите им. Има и във В, защото обикалят .. и отделно във Б, сега няма А и са във Б и В :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 юли 2013 21:19

red _girl
големи филми лек
направо в некъв друг свят живуркаш . сполай ти
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 17 юли 2013 21:25

Red_Girl написа:Само да отбележа , че СЗ има във всичките сектори. Като имахте А, там бяха най-старите им. Има и във В, защото обикалят .. и отделно във Б, сега няма А и са във Б и В :)

много си навътре в схемата,да не си бъркате с някой от сз в гащите :roll: :roll: :roll:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 17 юли 2013 21:26

Bartolomej написа:red _girl
големи филми лек

Говориш глупости и се излагаш. Като не знаеш как са нещата в агитката на Левски не говори, защото red_girl не е в никакъв филм, а за съжаление нещата са точно така.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 юли 2013 21:31

Sofia_1914 написа:
големи филми лек

Говориш глупости и се излагаш. Като не знаеш как са нещата в агитката на Левски не говори, защото red_girl не е в никакъв филм, а за съжаление нещата са точно така.

Ако тръгна да им говоря, мога толкова неща да кажа, които са ставали и са факт, че ше ме помислят за неква откачалка и филмарка, но за жалост ще съм много права.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 17 юли 2013 21:35

Red_Girl написа:
Sofia_1914 написа:
големи филми лек

Ако тръгна да им говоря, мога толкова неща да кажа, които са ставали и са факт, че ше ме помислят за неква откачалка и филмарка, но за жалост ще съм много права.

Предполагм, че няма да си кажеш, но все пак от къде си толкова на вътре със случващото се в Б?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 юли 2013 21:37

Sofia_1914 написа:
Red_Girl написа:
Sofia_1914 написа:
големи филми лек

Предполагм, че няма да си кажеш, но все пак от къде си толкова на вътре със случващото се в Б?

Предвид факта, че живея в един от най-левскарските квартали в София, познавам достатъчно хора, отделно от малка съм и в нашия сектор и мога да говоря още толкова, присъствала съм на много места, където са се случвали неприятни неща, дори без да съм очаквала в някои случаи и малко или много, дори и да не искаш, виждаш и разбираш много неща. Както вие знаете много за нас, така и ние за вас.. Или в случая говоря за себе си конкретно.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 21:43

Red_Girl написа:
milen.hristov написа:
Red_Girl написа:Абе човек, вие грам не знаете за кво иде реч.. Ако са решили да не пускат никого, няма да стъпите на стадиона. В случай , че все пак успеете, после ше ядете дървото.

Добре бе Симона, обясни как ще стане това. След като на входа на стадиона ще са полицията , кото ще те пускат след проверката. Нали се сещаш, че ако тези стюарди се заинатят полицията е там, а на тях няма как да се правят на мъже

Половината от тези хора имат забрани, но са на мачовете.. Правят си далаверки с полицията.. Дори мога да ти кажа колко се плаща да влезнеш със забрана и през кой вход. ;) Както казах, дори и да успее някой сега да влезе, вярвай ми, че на следващия мач, на който стъпи, особено на герена, нема да му се верва. Колкото и фантастично да ти звучи, това се е случвало и пак ще се случи.

За съжаление с това за следващия мач съм склонен да се съглася

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 21:45

Sofia_1914 написа:
milen.hristov написа:
Red_Girl написа:Абе човек, вие грам не знаете за кво иде реч.. Ако са решили да не пускат никого, няма да стъпите на стадиона. В случай , че все пак успеете, после ше ядете дървото.

Добре бе Симона, обясни как ще стане това. След като на входа на стадиона ще са полицията , кото ще те пускат след проверката. Нали се сещаш, че ако тези стюарди се заинатят полицията е там, а на тях няма как да се правят на мъже

Явно отдавна не си бил в Б, Милене. Нямаш си на предства на кво са способни от запада.
Дори хипотетично да предположиме, че родната милиция ще направи възможен достъпа до сектора за гости, на осмелилите се да влезнат и после да стъпят пак в Б няма да им се размине.

Какво написах и на Симона, с това за съжаление съм съгласен, че е доста вероятно да се случи

Върни се в “Футбол - България”