ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот cooldoctor » 16 юли 2013 17:49

Абе ей, много умници тука бе. :) Като сте толкова умни, що не извадите парите и да управлявате клуба? Някой спираше ли ви?
Видя се, че всеки се скри в най-важния момент за ЦСКА, така че какъвто и да е Лупи, то поне малко го уважавайте! Поне той се показа. Големите цесекари и големите бизнесмени къде се показаха или по-точно къде се скриха? А? Стотици милиони печалба на година правят доста фирми, други перат стотици милиони на година, че едни 10 милиона лева ли излязоха големият проблем? Изобщо на бизнеса пука ли му за спорта? Риторичен въпрос. Предпочитат родните парвенюта да си купуват яхти за милиони, имоти за милиони по десет, частни самолети и един харем жени като в арабския свят...Това е.

Всеки ЦСКА-а е длъжен да си купи акция. Дори и да не вижда смисъл или счита, че парите му отивали на ....кино :) Ако обичате ЦСКА няма да си задавате тези въпроси. Парите за алкохол, цигари и сие нямат изобщо смисъл.

И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА :!:

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 16 юли 2013 17:53

НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА!!!!
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 17:53

Все още няма официален договор за покупката на ЦСКА, а тук вече правите сметка кой колко милиона е внесъл, как не ги е внесъл и защо не иска да помага на ЦСКА. След като тия англичани все още не са де юре собственици, как си назначават свои хора, подписват договори, дават обещания?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 16 юли 2013 17:57

Лупи как се е барнал само с тоя бял костюм,като сватбар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 16 юли 2013 17:58

Lyubaka01 написа:Да се само цитирам от предишната тема по въпроса:
Аз съм готов да се хвана на бас с който фен на армейците иска, че: 1.До 3год няма да ги листнат на борсата; 2. Когато това стане(ако въобще стане) до 1година от първичното предлагане, цената на акция ще е паднала на 50% от номинала(ако не и по-ниско).
Готов съм да заложа бутилка хубаво уиски срещу бутилка хубава ракия, така че ако има някой желаещ-да заповяда...

Офертата още важи...

Боли ме фара колко ще падат и вдигат акциите....парите отиват за ЦСКА!
А и като собственик на малък процент от акциите така или иначе трябва да си длъжен да даваш за ЦСКА така ли иначе ще си назад!
Парите които ще дам съм ги прежалил, щом е за нещо което обичат.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 юли 2013 17:59

Кашчей написа:Все още няма официален договор за покупката на ЦСКА, а тук вече правите сметка кой колко милиона е внесъл, как не ги е внесъл и защо не иска да помага на ЦСКА. След като тия англичани все още не са де юре собственици, как си назначават свои хора, подписват договори, дават обещания?

:lol: :lol: :lol: Подписа е фамозен!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:02

Кашчей написа:Все още няма официален договор за покупката на ЦСКА, а тук вече правите сметка кой колко милиона е внесъл, как не ги е внесъл и защо не иска да помага на ЦСКА. След като тия англичани все още не са де юре собственици, как си назначават свои хора, подписват договори, дават обещания?

Кашчей, какви англичани какви 5 лева бе, младеж? :lol: Човека ще бъде посредник, докато клуба не се обвърже с чуждестранни спонсори и разпродаване на акциите. Тоя не иска да остава в ЦСКА и Томов го подчерта ясно. Това е посредник - нищо повече.
От тук насетне всичко зависи от феновете милиони - да видим колко сме и какво струваме. Искаме ЦСКА на феновете - ОК - акциите скоро ще са на тезгяха.
Голямото преброяване на пилците скоро ще започне.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:03

Червени Воини написа:
Lyubaka01 написа:Да се само цитирам от предишната тема по въпроса:
Аз съм готов да се хвана на бас с който фен на армейците иска, че: 1.До 3год няма да ги листнат на борсата; 2. Когато това стане(ако въобще стане) до 1година от първичното предлагане, цената на акция ще е паднала на 50% от номинала(ако не и по-ниско).
Готов съм да заложа бутилка хубаво уиски срещу бутилка хубава ракия, така че ако има някой желаещ-да заповяда...

Офертата още важи...

Боли ме фара колко ще падат и вдигат акциите....парите отиват за ЦСКА!
А и като собственик на малък процент от акциите така или иначе трябва да си длъжен да даваш за ЦСКА така ли иначе ще си назад!
Парите които ще дам съм ги прежалил, щом е за нещо което обичат.

Стига бе!Наистина ли когато си продам акциите ( които не притежавам, но говоря хипотетично) парите ще отидат не у мен, а в АД-то?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:04

Колкото до бизнесмените, дето в началото бяха обявени - това чисто и просто са бъдещи купувачи на акции с име ЦСКА - хора, които ще купуват на едро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:08

Кировец написа:

Кашчей, какви англичани какви 5 лева бе, младеж? :lol: Човека ще бъде посредник, докато клуба не се обвърже с чуждестранни спонсори и разпродаване на акциите. Тоя не иска да остава в ЦСКА и Томов го подчерта ясно. Това е посредник - нищо повече.
От тук насетне всичко зависи от феновете милиони - да видим колко сме и какво струваме. Искаме ЦСКА на феновете - ОК - акциите скоро ще са на тезгяха.
Голямото преброяване на пилците скоро ще започне.

Виж сега, К-700, в официалната пресконференция е казано, че ЦСКА е купен, което не е вярно все още-има само споразумение, докато се произнесе КЗК.След като това не е вярно, кой в момента е назначил Александър Тодоров, и кой изобщо назначава някого в клуба и подписва договори с футболистите. Да не се окаже в един момент нещо нелегитимно и при вас 8-)
Акциите скоро няма да са на тезгяха, а и..... нали не смяташ, че парите от продажбата ще отидат в клуба 8-) ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”