Нефтохимик влезе в "А" група!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НЕФТОХИМИК Е В "А" ГРУПА!
Честито и от мен. Още един отбор който не сваляше гащите пред софийските тъй наречени грандове се завръща в А група.
Ми то хубаво хората са спечелили влизането си с игра на терена,ами ще има ли манги въобще да играят в Агр
То като гледам като миналата година.Никой не иска.Всеки вика на другия- влез ти
Двата отбора които влязат от Бгр./ако има такива/са сигурни изпадащи догодина 
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Re: НЕФТОХИМИК се завърна в А група!!!
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Определено имат чувство за заставане.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
TNT написа:Ми то хубаво хората са спечелили влизането си с игра на терена,ами ще има ли манги въобще да играят в АгрТо като гледам като миналата година.Никой не иска.Всеки вика на другия- влез ти
Двата отбора които влязат от Бгр./ако има такива/са сигурни изпадащи догодина
Факт.Те си го знаят.
Tommi написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Определено имат чувство за заставане.Вижте как са се разделили, за да не може този пилон/стълб да закрие някой от снимката.
![]()
![]()
- Blucerchiati
- Контакти:
6 сигурни точко за черномореските акули
Честито на Бургас !
Честито на Бургас !
- shotgun blues
- Контакти:
Честито !
НЕФТОХИМИК си е име
НЕФТОХИМИК си е име
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
ShooterMan
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:феновете на Нефтокибик се появиха някъде в средата на 90-тте години,когато имаше безплатен вход за всички домакински мачове, плюс безплатни кебапчета, томболи за перални, прахосмукачки и микровълнови печки-всичко това с народно-общински пари.Когато всички тези аванти секнаха, съответно и феновете на Нефтокибик рязко намаляха....всъщност почти изчезнаха...днес е много по-лесно да видиш белоглав лешояд, отколкото фен на този отбор
Абе помня,че специално с вас се подиграваха на терена доста време....чак в Ерата на Миша Чорни,когато твърдо започнахте да налагате пресата с 14-те човека си стъпихте на краката,че май ви шиеха и с по 5 гола вас
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Върни се в “Футбол - България”