Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 23:22

child in time написа:
Daniel Levski написа:На село няма какво друго да правиш, затова се пълнят понякога стадионите. А в София има много повече развлечения. Също така на село публиката не е толкова претенциозна. А относно посещаемоста съм чел други цифри за този сезон където ЛЕВСКИ е много малко зад ботев, и след този кръг ще сме пред тях.

Каза селския от най - голямото село. Знаеш ли когато " софиянци" си тръгнат за родните места , кой остава в София? Само Пловдивчани , защото са истински граждани! Дерзай " софиянче " ! Ахахаха

Да и аз чакам след няколко дни да се махнете от СТОЛИЦАТА, за да си копаете нивите.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 26 апр 2013 23:24

Не съм от Пловдив, а от един друг футболен град - Стара Загора, но на черното не може да се каже бяло. Определено Пловдив е най - футболният град в България, с най - много активно подкрепящи отбора си истински фенове на глава от населението. ЦСКА и Левски имат стабилна подкрепа в гостувания, но публиката от София в тези мачове е малък процент. Виждаме "любовта" към тия отбори на мачовете им в столицата, хората са отвратени от тях и на почти никой не му пука особено.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 апр 2013 23:24

Емигрант 45 написа:Здавейте Комплексари :) ,защо футболна столица на България,а не на Европа??А имате ли си понятие,че 90% от чужденците не знаят къде се намира Пловдив.Супер красив град с компексирани полуграждани,сори :)

Говориш за градът, който го има написан на две места в библията. Града, който е ев. столица, които е измежду 10-те най-стари в света. Няма как да имаме комплекси, поне в източна Европа. Донякъде от Рим и Париж, но е търпимо
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 23:24

шивача написа:
Daniel Levski написа:На село няма какво друго да правиш, затова се пълнят понякога стадионите. А в София има много повече развлечения. Също така на село публиката не е толкова претенциозна. А относно посещаемоста съм чел други цифри за този сезон където ЛЕВСКИ е много малко зад ботев, и след този кръг ще сме пред тях.

За теб има едно решение-заври се в на май... пут... там ще ти е най-интересно и ще има бая хора, с които да се забавляваш :lol:

Мача е ЦСКА- Левски, но в Пловдив хората са най-запалени, като процент от населението

Ти си прост селя..н, чорбар кореняк Софиянец няма .

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 26 апр 2013 23:24

Емигрант 45 написа:Здавейте Комплексари :) ,защо футболна столица на България,а не на Европа??А имате ли си понятие,че 90% от чужденците не знаят къде се намира Пловдив.Супер красив град с компексирани полуграждани,сори :)

Здравей селянино, знаеш ли ,че Пловдив е най-стария все още същестуващ град в Европа и на 6 място в света!

Рим е бил провинция на ПЛОВДИВ
Изображение Изображение Изображение

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 26 апр 2013 23:26

Е що ги бъзикате "столичани" така бе? Влизал съм в София в петък вечер към летището и се схванах като видях що народ напуска София, помислих, че е станало нещо, а те хората си ходили по селата. Така, че няма защо да ги бъзикате, че са малко на стадиона при условие, че в София няма никой почивните дни. Тези 1000 човека средна посещаемост (журналистите я надуват до 3000) са си нормални предвид тези факти. Че то допреди 100 години София си е било най обикновено село без грам история, Вие какво искате за толкова кратко време да се научат на нещо ли -няма да стане. Дайте им време и не ги бъзикайте моля ви. :mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 апр 2013 23:26

Daniel Levski написа:
child in time написа:

Каза селския от най - голямото село. Знаеш ли когато " софиянци" си тръгнат за родните места , кой остава в София? Само Пловдивчани , защото са истински граждани! Дерзай " софиянче " ! Ахахаха

Да и аз чакам след няколко дни да се махнете от СТОЛИЦАТА, за да си копаете нивите.

Абе "градски" от Ботунец , Павлово , Младост 18 ходи копай в Столицата че тук взе мн да се излагаш! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 26 апр 2013 23:26

Още колко пъти ще напишеш Ботев с малка буква претенциозни ми столичанино в повече?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 апр 2013 23:27

Daniel Levski написа:
шивача написа:

За теб има едно решение-заври се в на май... пут... там ще ти е най-интересно и ще има бая хора, с които да се забавляваш :lol:

Мача е ЦСКА- Левски, но в Пловдив хората са най-запалени, като процент от населението

Ти си прост селя..н, чорбар кореняк Софиянец няма .

аз съм Пловдивчанин, баща ми е от село, роден и расъл до ндк-то някъде, осеменявал селските девушки, като майк. ти, дето заради семето са взели жителство, люлинецо :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 апр 2013 23:27

То за това министерството на туризма се премести в Пловдив. Да могат европейците да се запознаят с най-стария град в Европа. :mrgreen: Смешковци, гнийте си в смешната столица. Ние тук БИЧИМ АЙЛЯК!

Върни се в “Футбол - България”