Съдиите са по-слаби

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Съдиите са по-слаби

Мнениеот Foreigner » 04 апр 2013 14:20

kiril74 написа:Аз бях на стадиона в Ловеч днес и първото полувреме се свириха поне 2 засади на Литекс , каквито нямаше , да не говорим за спряната контраатака , в която мисля че Ваюши излизаше сам срещу вратаря , но господинът спря играта за контузия на играч на говедата , след като беше пуснал да се развие тяхната атака.При 2:1 се уплаши и симулира контузия :evil: .Просто не знаеше какво да прави ако бяхме вкарали трети гол.

Немаш равен!
Виж третата секунда на репортажа.
http://www.youtube.com/watch?v=HQB6NKi-HxY
Кое е тва говедо дето лежи, че не му се вижда номера? :) :) :)

kiril74 написа:И ако някой ме докладва за бан за "говедата" , те днеска цял мач мач обиждаха на "селяни" и "кюрд".Така че няма да се извиня на никое ГОВЕДО!!! :evil:

След като знаем кой е кюрда и доказахме кой е говедото, разбрахме и кой е селянинът, така че не БАН, а медал за теб!
...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 апр 2013 17:19

Ами да, който е гледал днешния мач във Враца, знае, че съдиите са по-слаби от играчите. Двата отбора се опитаха и успяха да играят прекрасен футбол на много тежък терен, обаче пак съдията взе главната роля. То дори аз да го бях свирил мача, щях да изгоня К. Стоянов... И как да се радвам на такава победа после?
Оттам нататък големи грешки нямаше - само пресилени фаулове и някои сбъркани тъчове, което не е някакво престъпление.
Последна промяна от Udoji90 на 06 апр 2013 18:02, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 апр 2013 17:50

Последният един месец е най-слабият от към съдийство сигурно в историята на Българският футбол !! Изумен съм и не мога все още да повярвам,какво се случи през последните няколко седмици.И всеки път си мисля,че е това и идва мач като днешния :shock: Опитвам се да вляза в главата на съдията и да разбера по какъв начин трябва да видиш ситуацията за да не дадеш червен картон на К.Стоянов ?

Върни се в “Футбол - България”