Казахстан-България мл.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Казахстан-България мл.
Lord of memories написа:samolitex написа:Гол 1:1
къде го видя тва
Второаприлска шега

- Lord of memories
- Контакти:
- Ticha
- Контакти:
FT 2:0
Ебаси срама!
Ебаси срама!
Айде някой,ако може да извади отбора на Казахстан и в кои отбори играят.Ще съм мн благодарен
- МироСлав Велев
- Контакти:
Нормално, що се учудвате
Младежите ни са пълни Дупки... а като си помислим, че това е бъдещият ни мъжки, ПРЕДСТАВИТЕЛЕН Тим... скоро няма да помиришем Голям Форум, Братя

Младежите ни са пълни Дупки... а като си помислим, че това е бъдещият ни мъжки, ПРЕДСТАВИТЕЛЕН Тим... скоро няма да помиришем Голям Форум, Братя
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
- МироСлав Велев
- Контакти:
МироСлав Велев написа:Нормално, що се учудвате![]()
Младежите ни са пълни Дупки... а като си помислим, че това е бъдещият ни мъжки, ПРЕДСТАВИТЕЛЕН Тим... скоро няма да помиришем Голям Форум, Братя![]()
![]()
П.П.:... и Сестрички, разбира се
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
МироСлав Велев написа:Нормално, що се учудвате![]()
Младежите ни са пълни Дупки... а като си помислим, че това е бъдещият ни мъжки, ПРЕДСТАВИТЕЛЕН Тим... скоро няма да помиришем Голям Форум, Братя![]()
![]()
Не съм съгласен -точно тези момчета имат голям потенциал.Но далаверите май идват в повече
Някои може ли да обясни защо се викат футболисти които нямат мачове за отборите си (Цачев-1 мач) , а футболисти като Тошев ,които има над 10 мача досега го няма.
Къде е и един от най-големите таланти на БГ футбол-Мишо Александров(ако е контузен се извинявам).Защо не играе Курдов??????????????????????
Kak може намиращия се в униклна форма Тонев да стои резерва за сметка на недоразумения от Беласица и Минъор.Тука не става въпрос за ЦСКА-Левски, но според вас може ли Тонев ,които е титуляр в ЦСКА да е резерва на Мариян Огнянов.

хаха то с тия наредени връзкарчета какво очаквате,днеска падат от Казахстан утре и Малта ще ги опука. 
Лошото е,че тия след 2-3 години ще почнат да ми ги налагат и при големите и тогава ще гледаме загубата от Казахстан по телевизията.Ама по важното е да има синю и червено в национала както и послушен треньор пък резултатите те сами ще си дойдат.
Лошото е,че тия след 2-3 години ще почнат да ми ги налагат и при големите и тогава ще гледаме загубата от Казахстан по телевизията.Ама по важното е да има синю и червено в национала както и послушен треньор пък резултатите те сами ще си дойдат.
Върни се в “Футбол - България”